Iepurasi de mar - apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
irene26 spune:
Salut mamici frumoase!
Delia, imi pare sincer rau pt pierderea socrului, condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Multa putere sotului sa treaca peste aceasta tragedie! Greu, tare greu sa-ti pierzi parintele...
Yaia, multa sanatate puiului! Sper ca sunteti deja bine.
Castelana, succes la proiectul bebe! Sa fie cu ochisori data viitoare!
Samaria, sanatate, grija cu anemia asta!
Babyangel, imi pare rau ca ai fost bolnava, multa sanatate si recuperare rapida!
Ioanaa28, ma bucur ca suneti bine. Condoleante pt pierderea unhiului tau!
Ioana, multumim ca ai intrebat de noi, suntem bine, mergem la plaja la fiecare sfarsit de saptamana, Diana este innebunita dupa apa, daca s-ar putea, ar dormi si-n apa!
Eu am inceput clasele, dar nu am ore zilnic, azi sunt acasa, dar parca nu-mi mai ajunge timpul, mi se pare ca s-a scurtat.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irinabobe spune:
ioana si eu mai citesc asa ca nu pot sa nu raspund. rares e ok are 86 cm si aproape 13 kg. a luat vreo 300 gr la gradi in ultima luna. a inceput deja sa se acomodeze mai plange putin doar dimineata cand il las. in rest deja ne batem capul cu activitati gen serbarea toamnei si avem nevoie de dovleac, album foto pt sarbatori, etc. si rares este racit pe aerosoli si antibiotic dar ma asteptam avand in vedere ca el nu prea a fost in colectivitate pana acum...
LAlexandra legat de suflu si rares avea, mie dr mi-a spus aici ca nu este nimic grav au multi copii asa ceva, de obicei pana la 2 ani acel suflu dispare, dar chiar daca nu nu este nimic periculos.
irene26 spune:
LAlexandra, sanatate, sper sa fie totul bine pana la urma lu Alessa! Doamne ajuta sa scapi de toate problemele pe care le ai!
Bluekidoo, o sa treaca si aceasta perioada si sper sa gasesti mai mult timp pt a-l petrece cu Tanya.
Sanzi, imi face placere sa citesc vesti despre voi, acomodare rapida Marei la cresa!
Irinabobe, insanatosire grabnica lui Rares! Vad ca-i prieste cresa.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
sensibila spune:

La multi ani andira !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de copii si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.