Marsupiu sau rucsac pentru bebe 9 kg

Marsupiu sau rucsac pentru bebe 9 kg | Autor: zax

Link direct la acest mesaj

Buna,

stiti cumva ce sistem de transport copii mici pana intr-un an, aprox 9 kilograme in drumetii? gen marsupiu sau rucsac de spate

noi avem un marsupiu dar mi se pare f f incomod pentru mers pe carari de munte si nici nu se pune in spate; plus ca te rupe la cocoasa greutatea copilului.

mi-ar fi de mare ajutor niste recomandari; voi cum ati facut cand ati mers cu bebe de 11 luni la munte in drumetii?

multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna!
Eu iti recomand Marsupi Plus. L-am avut in testare prin amabilitatea unui site. Am fost in iunie la Cheile Rasnoavei si am si urcat pe munte la cetatea Rasnov. Este putin mai scump, dar mie mi-a placut f mult si f util. Dc te uiti pe blog, o sa vezi o postare legata de marsupi si cateva poze.
Bafta!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Noi am folosit cu mult drag un mei tai pana acum cateva zile cand am aflat ca vine bebe 2. se poate purta si in fata si in spate. am mers cu fi/meu in mei tai si cate 6 ore, asta in conditiile in care de la 1 an are peste 12 kg. marsupiile nu ni se potrivesc. copilul nu se simtea confortabil iar pe mine ma dureau umerii imediat. rucsacul este super dar foarte scump din pacate.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

pt bebe 2 vom cumpara un ergo carrier. foarte practic si solid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Clar dispozitiv de carat in spate (gen rucsac).
La 11 luni poate sta/dormi confortabil in el.

Noi si prierenii nostri l-am folosit cu succes in trasee adevarate cam pe acesta:
http://rucksack.de/vaude-jolly-comfort-i-art46048145
Inclusiv aparatoare de soare/ploaie.

Au ceva in gen si la Decathlon, mai ieftin.

JD felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Eu fac aceste port bebeuri ergonomice (asemanatoare cu Ergo Baby, un fel de mei tai, dar cu catarame, mult mai usor de pus/scos)

http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/

Tocmai am venit dintr-o excursie la munte, unde am mers cu fetita cea mica, de 11 kg, in spate pe munti, in pesteri, ore in sir.

Acest port bebe poate fi folosit de la 2-3 luni pana la 2-3-4 ani, atat pe fata, cat si pe spate si chiar pe sold.

Costa 200 de lei.

Daca intereseaza pe cineva, eu mai sunt in tara pana luni si mai am cateva port bebeuri pe care nu as vrea sa le duc cu mine inapoi. De luni incolo, il voi distribui prin alte mamici, la un pret mai mare insa...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

eu recomand manduca. Excelent dispozitiv. Am folosit manduca si pentru fetita mea de 2 an si pentru bebelus. Excelent, inca o data. Se poate purta in fata/spate/lateral.

Mergi la inceput

Ruxandra, si multumesc mult.

Daca bebe nu merge singurel, rucsacul este super pt ca se poate aseza pe suporti. Mie totusi mi se pare ca un copil doarme mai confortabil in carrier decat in rucsac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

multumesc mult de tot fetelor

toate modelele sunt super; as fi optat pentru un mei tai dar din pacate se fac doar la comanda si noi avem nevoie maine

o sa mai caut sa vad ce gasesc de pe o zi pe alta si sa ne incadram si in buget

Mergi la inceput