Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2
Raspunsuri - Pagina 4
strumfy_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca Calculatorul asta zice ca pe 15 aprilie 2011. Atunci asa sa fie, va rog sa ma treceti si pe mine. ![]() ******************************************************* Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un , nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna... 5+ |
2012...banui ca ti-a iesit
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
alina_loca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui strumfy_12
2012...banui ca ti-a iesit Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta |

....bineinteles.*******************************************************
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
strumfy_12 spune:
| citat din mesajul lui laurraa buna dragele mele! pt listuta: UM 29 IUNIE, DPN 4 aprilie 2012 Ioana si tuturor fetelor, multumesc! imi place ca devine animat! Doamne Ajuta sa avem o odisee frumoasa!!!!! pe mine ma mai scuzati daca nu scriu fff mult, dar sper sa remediez acest lucru, dar de citit va citesc fiecare cuvintel ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 7+ povestea nasterii |
Sa inteleg ca avem sanse sa fim colege de salon...
Am facut modificari la listuta...si nume... va place???
Vivela spune:
pe 15 apr 2012 e pastele, nu?
trebuie mituiti doctorii sa lase cozonacii si ouale rosii... eu ma rog sa nasc inainte de paste....oricum, fiind al 3-lea, probabil se va grabi un pic.
ps: si eu sunt berbecut, pe 16 apr.
, cred ca lucrez de zor la cadoul meu
.
monna3 spune:
| citat din mesajul lui Vivela ps: si eu sunt berbecut, pe 16 apr. .Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
eu sunt pe 3 apr
chiar, daca vreti putem face si o listuta cu zilele noastre de nastere sa stim cand sa ne felicitam
Monica, fericita
9+
strumfy_12 spune:
| citat din mesajul lui monna3 strumfy, laurraa are DPN 4.04 Monica, fericita 9+ |
Am reparat greseala...
monna3 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui strumfy_12
Am reparat greseala... Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta |
cred ca am intrat amandoua odata ca nu intelegeam eu de ce nu s-au mai modificat niste chestii
Monica, fericita
9+
alina_loca spune:
Fetelor ce analize ati facut pana acum?
Ce analize cu plata ca cele gratuite la facem toate...
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+

printesa noastra, minune mica