Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2
Raspunsuri - Pagina 13
brunadria spune:
amy deci pana la urma tot te ai dus![]()
bine ca totul e ok!
lorym ai grija de tine , nu face efort, utrogestan de cat iei? sa stai o jumate de ora intinsa dupa ce l pui.
azi intru in saptamana 8 a! maine vede mami inimioara
eu sunt bine ,nu fac mare lucru, papa si activitati canapeloase!
aveti grija de voi 
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
J.D. spune:
Eu in afara de oboseala nu am alte simptome deocamdata. Parca putina greata si ameteala. Dar si asta poate fi de la oboseala. Cu Finn au inceput simptomele la 6 saptamani. Azi m/a tarat sotul prin magazine sa ne uitam la lucrusoare pt copilas. El nu mai are rabdare. ![]()
Finn Constantine 15.10.2009
happylica spune:
bine v-am regasit fetelor! nu am mai intrat de ceva vreme.. am avut o perioada ffff grea, dar care sper sa treaca fara sa lase urme..
de-acum sunt in concediu.. dar tot prinsa cu diverse. si pe 29 plecam in concediu.
am citit tot capitolul.. vad ca stati relativ ok cu greturile. eu am avut o saptamana in care am stat numai la baie. wc era prietenul meu bun. acum am doar o stare de discomfort..si asa sper sa ramana.
am momente in care as manca continuu... orice. nu mult.. dar sa rontai ceva. nu mai mananc dulciuri in schimb...
marti cred ca ajung la urmatoarea eco. abia astept intalnirea.
pentru listuta: DPN: 16 martie 2012.
am fugit... sper sa intru cat mai des.
10+
kovacsc spune:
si eu am o stare ciudata in sarcina, ma asteptam la altceva, in cele mai multe momente nu am chef de nimic, stau in pat dar dupa aceea parca nici in pat nu mai am chef, nu am chef de serviciu...
De doi ani merg cu bicicleta la munca dar de cand am ramas insarcinata pur si simplu nu mai am chef, desi tot merg...parca imi este lene sa pedalez, nu am energie. Ma simt de parca as fi bolnava, nu insarcinata. Cu greturile nu am probleme majore. Marti merg si eu pentru prima data la medic..
monna3 spune:
buna fetele
bun venit Marcella
ai incredere ca va fi totul bine si-ti vei tine minunea in brate
.
Lorym imi pare rau de episodul cu internarea, sper sa nu se mai intample de-acu incolo 
Ioanact imi pare rau ca nu e acum bb3 dar cu siguranta vei prinde urmatoarea odisee 
fetelor cine mai vrea parola de la userul comun sa spuna. deocamdata suntem doar 3 fete care avem parola si in cazul in care mai sunt modificari si nu suntem noi sa fie cineva ![]()
vorbeati de greturi... de o saptamana au inceput si la mine, uneori mai puternice, alteori mai slabe... burtica incepe sa se umfle, deja nu prea ma mai incap pantalonii, adica ma pot incheia dar sunt cam stransi ![]()
Monica, fericita
9+
dianalaura spune:
Buna proaspete burticute! Am intrat sa va felicit, sa va urez sarcini usoare, sa treaca repede perioada cu greturile si la primavara sa va umpleti de fericire cand va veti tine puiutii in brate!
Un salut special pentru carstea, cu care am fost colega de odisee la capsunei.
diana
22+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Simvis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Buna proaspete burticute! Am intrat sa va felicit, sa va urez sarcini usoare, sa treaca repede perioada cu greturile si la primavara sa va umpleti de fericire cand va veti tine puiutii in brate! Un salut special pentru carstea, cu care am fost colega de odisee la capsunei. diana 22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuzul Poze |

Simvis spune:
| citat din mesajul lui kovacsc si eu am o stare ciudata in sarcina, ma asteptam la altceva, in cele mai multe momente nu am chef de nimic, stau in pat dar dupa aceea parca nici in pat nu mai am chef, nu am chef de serviciu... De doi ani merg cu bicicleta la munca dar de cand am ramas insarcinata pur si simplu nu mai am chef, desi tot merg...parca imi este lene sa pedalez, nu am energie. Ma simt de parca as fi bolnava, nu insarcinata. Cu greturile nu am probleme majore. Marti merg si eu pentru prima data la medic.. |
la fel si aici,aceleasi stari de 'fara putere', jobul meu e unul static dar parca nici sa stau pe scaun nu mai pot,uneori simt ca ma duc sub masa :) se pare ca bebe-ii nostri ne iau toata energia,deja
Hai sa ne autoincurajam si sa impartim energia si pentru noi si pentru samburei
Bettercy spune:
Bine v-am gasit, fetelor! Am aflat ca sunt insarcinata de curand. UM a fost pe 20 iulie. DPN, 26 aprilie 2012. Am pierdut doua sarcini inainte, asa ca sunt moderat optimista...sper din tot sufletul ca totul sa mearga cum trebuie de data asta.
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui monna3 Ioanact imi pare rau ca nu e acum bb3 dar cu siguranta vei prinde urmatoarea odisee ![]() Monica, fericita 9+ |
Buna!
Nu-i nimic. Nu cred ca va fi o urmatoare odisee..desi, daca ramaneam
il primeam cu mare bucurie.Ne este/ va fi f greu...iar din toamna as vrea sa lucrez.
Daca gasesc pana la anul in Aprilie , cand implineste Justina 2 ani, voi accepta, pt ca nu ma m pot intoarce la fostul loc de munca, motivul distantei de 80 km.
Eu va doresc tuturor sarcini usoare, fara greturi si sa nasteti toate cu bine , bebelusi sanatosi si cuminti!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!