Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)
Raspunsuri - Pagina 18
camady spune:
Neata fetelor. Intru in fuga ca azi plecam la cta.
Am rezultatele de la analize si mi-au iesit trombocitele f. mici 93.000.Voua cum v-a iesit analiza asta? Hemoglobina e 11,1 (sunt multumita), leucocitele si astea cam mici. Offfff
37+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
loredanar spune:
May felicitari pentru rezultatele bune! 
Lali multa sanatate tie si bebelinei tale. 
ionela sunt in asentimentul tau in privinta multor lucruri si apreciez ca ne impartasesti opiniile tale. am invatat multe ascultand parerile oamenilor (fie ca am fost sau nu de acord cu ele). si eu ma vad o mama orientata spre nevoile copilului (nu toate suntem asa indiferent de convingeri?) care considera ca ar trebui sa ne ascultam mai mult instinctele. ma indoiesc ca vreo mama va alege vreodata sa isi puna in pericol copilul doar pt a-si sustine ea teoriile. sper sa reusesti in planul tau de a fi consultant pt mamici pentru ca pari natural orientata spre oameni.
Lori
38+ fericita cu
Mara
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny la aia m-am gandit si eu, c-o fi de la fier..dar si cand fac pauza la fier, tot inchis la culoare e. problema mea sunt mancarimile de piele, am eu un pitic pe creier cu transaminazele mari si se cam leaga mancarimile, cu colesterolul mare, cu pisu inchis la culoare. 3o+Dbunny si Daniel (23.11.2006)I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Eu suspectez vitamina B de colorarea portocalie. Mancarimile de piele pot fi de la intinderea pielii.
Acum na, daca banuiesti ca e altceva e bine sa faci o analiza...

Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
29+ cu
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_t
Multumesc Lai pentru informatii ![]() Si eu care ma gandeam ca e de la dop 36+ Doamne iti multumim! Depinde si de consistenta scurgerii... adik daca e ff gelatinoasa e dopul.. cel putin la mine a fost si scurgerea gelatinoasa si "zgrabuntele " acelea extrem de gelatinoase si compacte maronii , care sunt convinsa ca sunt reprezentate de dop... nu stiu daca l-am eliminat complet sau urmeaza a fi eliminat pe perioada mai multor zile.. insa asta nu a fost o simpla scurgere... |
38+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
ionelamaria spune:
Natalia, cred ca e complicat. E complicat pentru tara asta unde vezina a patit mereu "fix ca tine" si indiferent ce problema are copilul solutia e LP.
Daca si medicii invata ca bebe alaptat exclusiv, in caz de enterocolita trebuie sa nu manance san pe perioada tratamentului
( desi e cunoscut si demonstrat prin studii foarte serioase ca laptele matern e cel mai bun tratament in enterocolite, ca asigura atat hrana cat si lichidele necesare pentru evitarea deshidratarii, etc). Ce sa mai spui altceva???
Oricum, ceva trebuie sa fac.... fie ca voluntar , fie cumva.,... ca fara o hartie macar la mana nu am mai multa credibilitate decat vecina
Didi, compatibilitatea intre frati e de 25%. Nicidecum de 100% . dar da, asa cum spuneam e o "polita de asigurare"cumva. Chiar cred ca peste ani vor fi mai utile decat sunt azi.
Cu toate astea eu cred in decizia mea, dar nu o garantez pemntru nimeni altcineva
Alex2011, fa cum simti, nu cum spun eu
michella78, imi place cum povestesti de relatia ta cu bebe. Foarte frumos. Ce frumos ar fi daca avea ocazia sa se simta tot atat de in siguranta si primele 2 ore, ca in alte tari. ( parerea mea) Dar oricum, ati fost norocoase... pentru romania sa iti aduca bebe la 2 ore dupa nastere e FENOMENAL
Lore
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
29+ cu
racheel spune:
Buna dimineata de la noi 

FELICITARI MAMICA MARYYAN 

BINE AI VENI PE LUME BEBE VALERIA
SA FII MANCACIOASA, NECOLICIOASA SI SA CRESTI MARE SI SANATOASA.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
37+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
LALI....
nu fi suparata ca sunt sigura ca e bine, daca tu esti suparata eu ce sa zic? bebe a mea e cu 2-3 saptamani in urma, de la DPN de 28.08 la un mom dat eram pe 14.09 ... acu nu mai stiu cum mai e... placenta si a mea e de gr 3 insa dr a zis ca e normal ( de fapt 3 era la 35 s)....poate unii doctori sunt mai panicosi altii nu.. daca a meu imi zicea vai urmarin inde-aproape ca e intarziata bebita as fi facut infart, insa el f calm mi-a zis sa stau linistita ca totul e bine.. te pup si te rog nu fi suparata..copii au ritmul lor de crestere.. mereu a fost la zi cu evolutia? a mea nici o eco nu era la fel cu cealalata .. pt ca fiecare avem ritmul nostru de crestere...
38+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
lali, bebelina mea la 36 de saptamani avea 2650 Kg, si parea de 35 saptamani iar ecograful mi-a dat termen pe 15 septembrie.
Doctora mi-a zis ca se ia dupa DPN de la primul ecograf.Nu stiu de ce.
Placeanta intr-adevar este de grad 1 spre 2, dar oricum nu cred ca mai creste bebelusa 1 Kg acum nu?
Poate te mai linisteste.
Doctora mi-a zis ca ne vedem pe 22 poate mai ia 200 g in greutate si apoi stabilim ce facem mai departe.
Dbunny si eu am mancarimi de piele.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
37+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
LALI.. vai ce te bat .. 2830? la 37.. eu ma speriu cand va aud pe voi cu atatea pb.. si eu cu pitik de 38 s la 2900 , cu intarziere mai mare.. ce sa fac? intru in panica ...
In legatura cu dr... interesant mod de a expune tarifele, mie imi e jena sa bag banii in buzunar iar el imi zice direct.. ce a aajuns tara asta... eu o sa ma mai informez cu tarifele , si o sa vad si la fatam locului de cum se prezinta dr ce si cum..ca pana la urma 200 de lei in plus dati lui, sunt 200 de lei in minus pt mine, si de banii aia pot lua de ex bouncer la pitik...deh meseria e de vina... Si mi-i se pare si oarecum ciudat aceleasi tarife pt ceza si natural.. la natural , la noi cel putin marea treaba o face moasa, la ceza dr...
Dbunny.. si la mine pisu e portocaliu, dar am obs asta cand ma hidratez insuficient...
Eu azi iar sunt harnica
, insa acu cand va citesc voua grijile ma panichez si imi fac scenarii....
Andreea si pe mine ma ia frica ca nu o sa imi vad bebele , insa ma scutur bag muzica tare si incep sa ma imaginez cu ea in brate, dandu-i titi, iubind-o la maxim.. si gata trec fricile...
38+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
May.. felicitari pt vestile bune la eco.. acu nu mai ai motive de ingrijrare nu? sau te subestimez..?
CAMADY.. sa ai un drum bun, cum te mai simti azi?
38+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !

3o+