Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
salutare, burticute dragalase!!
Nu imi vine sa cred ca marryan a nascut, ce fericita trebuie sa fie
Felicitari Marryan!!!! Bine ai venit pe lume, printesa Valeria!!! Sa fii sanatoasa, cuminte si papacioasa!!!!
vad ca voi vorbiti deja serios de nasteri, sunt destule fete la rand
Oana , imi pare rau ca a inceput sa te supere fibromul tocmai acum, la sfarsit. Oricum, nu cred ca te apuca nasterea, ar fi cam devreme, nu?
Ai cam acelasi DPN ca mine...mie medicul mi-a spus ca sarcina e inca mica, sa nu ma gandesc la nastere...ce mica, la 2700 gr ale bebelusei??
Si pe mine m-au durut spatele si burta azi, am tarat de niste cutii cam grele, am primit un pachet de la mama si m-am chinuit ceva sa scot toate cele, sa le pun la locul lor, sa pun in sacose pentru frate-miu, cand am terminat eram rupta am dormit pana acum
sei la tine cred ca e chestie de cateva zile pana vine bebelina
camady hai ca nici la tine nu mai e mult, o sa te gaseasca bebelina aranjata si relaxata dupa cateva zile pe malul marii34+ cu
Maria-Alexandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Bun venit pe lume bebe Valeria!! felicitari Marryan si recuperare usoara
seidana deci carei secretu¿ sexu sau covoarele¿ nu miai pus 9,8 Kg pe sapt asta...
raluca ce putin mai ai! luni iti tii puiul in brateo analiza de sange cer si eu f curand...faa cu transaminazele nu ma lasa sa dorm.zici ca n-ai avut nici un simptom..nici o mancarime seara/noaptea pe la maini, picioare, incheieturi in general¿
oanaiasi asa ciudat suna...dureri de fibrom Voate esti pusa pe nascare si tu dai cu fibromu.
may cum fu la eco¿¿ si mai era o fata...kora¿
idanuca bun venit
Ieri am luat faina de secara integrala, ecologica...vreo reteta ceva¿ as face gomboti, sau in cel mai rau caz clatite3o+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bujo spune:
Felicitari Marryan si multa sanatate tie si Valeriei.
Fetele sunt bine, multumesc de griji. Am tot lucrat sa termin ce mai am si cand sa scriu nu mergea forumul. Inca n-am nascut dar nu mai am mult, ma interneaza pe 23 ca s-o scoatem mai repede, cik a crescut prea mult si sa nu-mi forteze uterul cicatriceal. Are in jur de 3,700 kg dar a zis ca ecograful la care a masurat-o nu e prea stralucit, deci nu ne putem baza pe el. Mai am putin si tin fetita in brate.
bujo mami de Filip si 37+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Am terminat un botosel... doar k nu am nasture... am improvizat cu o fundita pana cumpar nasturei. Am pus poze pe grup
Lena - 32+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
Dbunny...poate nu..
e cam devreme...
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Felicitari Marryan si multa sanatate tie si Valeriei. ![]() ![]() ![]() Fetele sunt bine, multumesc de griji. Am tot lucrat sa termin ce mai am si cand sa scriu nu mergea forumul. Inca n-am nascut dar nu mai am mult, ma interneaza pe 23 ca s-o scoatem mai repede, cik a crescut prea mult si sa nu-mi forteze uterul cicatriceal. Are in jur de 3,700 kg dar a zis ca ecograful la care a masurat-o nu e prea stralucit, deci nu ne putem baza pe el. Mai am putin si tin fetita in brate. ![]() bujo mami de Filip si ![]() ![]() |
super tare,,,..
![](majoreta.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](rugaciune.gif)
![](fetita.gif)
michella78 spune:
maryan felicitari! multa sanatate, fericire si noroc sa ii de Dumnezeu micutei Valeria!
camady si eu am avut mari pitici la teodora, sa isa leuta si nu fecioara. acum vreau baiat fecioara si nu balanta ... na, hormoni de gravida. singurul lucru care conteaza cu adevarat este sa ne vedem cu ei sanatosi in brate.
pe mine m-a obosit ziua de azi teribil. si doar am fost cu Teodora la pian, apoi un pic prin magazine ... obosesc foarte repede, de fapt imi e greu sa duc burta. o simt foarte grea.
michella mami de Teodora si
34+cu
michella78 spune:
elena, si eu am nascut-o pe Teodora la spitalul judetean ilfov, acum merg la giulesti.
michella mami de Teodora si
34+cu
lai spune:
MARRYAN, FELICITARI!!!! BINE AI VENIT, BEBE VALERIA!!! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!! IAR TU, MAMI, SA AI PARTE DE O REFACERE USOARA, MULT LAPTIC, SI CLIPE MINUNATE ALATURI DE PUIUL DRAG SI MULT-ASTEPTAT!!!
Raluca, Bujo, tinem pumnii!!!
Sei, Camady, la fel, si cine se mai inscrie pe lista de nascut
May, multumim pentru vestile despre Jade si asteptam vestile tale de la eco!
Sei, bravo pentru dop. Si aici de regula te lasa pana la 42 de saptamani. Pe mine vor sa ma induca mai devreme din motive de gena mutanta (MTHFR) care prezinta risc de imbatranire prematura a placentei. Insa doctorul meu are mari sperante ca nasc inainte sa apuce sa ma induca
Alayna, bine ca s-a terminat cu bine Stefy, la fel
Lena, cam asa. Aici se poate dona, insa doar in anumite locuri, si trebuie sa aranjezi cu destul de mult timp inainte. Recunosc ca pentru mine nu este chiar o prioritate, am multe alte lucruri acum de care sa ma ocup. Daca ar fi mai simplu, gen sa ma intrebe cand intru in spital daca vreau sa donez sau nu, sa semnez o hartie, si ei sa le recolteze, atunci as fi de acord fara rezerve.
Lalic, LA MULTI ANI lui Octavian, mult noroc si multe multe bucurii si impliniri!
Idanuca, suna bine planul tau. Si eu am lucrat pana saptamana trecuta, si de fapt si saptamana asta am fost luni la servici si acum mai fac diverse de acasa, iar saptamana viitoare, daca nu nasc pana atunci, miercuri ma prezint iar. Imi place ce fac si a fost ok asa. Insa am un servici mai flexibil, nu a trebuit sa ma duc in fiecare zi si sa stau multe ore la rand pe scaun. Daca poti, e ideal sa mai lucrezi si de acasa, iar cat timp esti la birou sa faci pauze mici si dese, sa mai dai o tura, cat stai pe scaun sa mai stai cu picioarele ridicate, si alte adaptari.
Flopi, aici la cursurile de la spital parerea instructorilor era ca toate-s cam o apa si-un pamant, si pana la urma depinde de bebe, fiecare are preferintele lui. De aceea ne-au sfatuit sa nu ne facem stoc din nici unele, ci eventual sa luam cate una din mai multe feluri si sa vedem cu care se impaca bebe cel mai bine. (si, de fapt, daca intentionezi sa alaptezi, mai ales daca nu te intorci imediat la lucru ca sa trebuiasca sa pompezi si sa-i lasi lui bebe lapticul tau in biberon, am citit multe recomandari cum ca cel mai bine ar fi sa ai cat mai putine biberoane in casa la inceput, printre altele pentru a nu fi tentata sa le folosesti prea mult )
Dbunny, oa ce pohta mi-ai facut cu gombotii
Mikka nu renunta la examen, dar daca ai putea sa o iei mai usor cu pregatirile, ar fi super, ceva de genul sa-ti organizezi x ore pe zi in care te ocupi de asta, si in rest, da-ti 'liber.'
Lai 37+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
lai m-as inscrie si eu la rand la nasteri, dar vad ca bebelina mea vrea sa mai stea...
Lori 38+ fericita cu
Mara