Nasterea la Arcadia - Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Ionela, fata mea nu mai vrea sa suga din sanul drept, eu am mereu aceasi problema,,,il prefera doar pe stangul, cand o pun la dreptul zici ca o frige la limba, asa face si se agita, si daca o pun la celalat suge linistita, ma depaseste situatia, nu stiu cum sa procedez Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Multi copii dezvolta o preferinta pentru un san si e ok asa. Majoritatea il prefera pe stangul . Se pare ca , auzind bataile inimii, se simt mai confortabil... dar nu se stie cu precizie daca e asta . Unele mamici alapteaza numai cu 1 san si bebeii au crescut perfect asa.
Am inceput cu asta ca sa intelegi ca nu e deloc de speriat/ingrijorat.
Ce poti face?
Calm si rabdare... e foarte posibil sa fie tranzitorie problema
Pune copilul la sanul drept cand e aproape adormit, linistit, nu cand e rupt de foame sau oboseala.
Poti incerca sa o alaptezi din mers( adica in plimbare usoara prin casa)
Mai stiu mamici care, in timpul "grevei suptului"( asta apare in varii perioade la bebe si se manifesta prin refuzarea ambilor sani cateva zile. ia sanul siu zici ca e dat cu ardei iuti) leganau bebe in brate si cand se linistea il "mufau la san". Papa cateva secunde si iar incepea plansul... iar il leganau in brate si faceau avionul cu el prin casa sa se linisteasca si iar la san. in toata "balanganeala asta" ele stateau cu sanul pregatit si numai ce il bagau in gurita cand se linistea.
. Daca nu merge mai cautam
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
madline82 spune:
Am sa incerc tot ce mi-ai zis, de regula o puneam la sanul drept cand era rupta de foame si cred ca nu curgea asa cum vrea ea, ca dupa ce o mutam la sanul stg mnaca de rupea tatza in 2 !
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
camelia33 spune:
Neatza' mamici si burtici!!
Imi trimite si mie cineva parola la mailul comun? Multumesc!
Sofia Maria
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui camelia33 Neatza' mamici si burtici!! Imi trimite si mie cineva parola la mailul comun? Multumesc! Sofia Maria |
Nu ai PM activat
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui camelia33 gata am activat Sofia Maria |
Ai PM
madline82 spune:
MAmici ,eu la 14 am eco de sold cu fetita, mergem al pedlife, speram sa fie totul bine!
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui madline82 MAmici ,eu la 14 am eco de sold cu fetita, mergem al pedlife, speram sa fie totul bine! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Bafta! Sa vii cu vesti bune
oana.irina spune:
Madline, succes! Totul va fi bine, fii sigura. Pupam fetita scumpa!
Astazi a fost dl dr la noi. Toate sunt bune. Vad ca suporta bine hamul si e asa de nostima. Parca e un pachetel. O sa ii fac niste pozici sa va arat.
Maine mergem la M. si o sa stam cateva zile. Sper sa se simta bine Maria. Acolo toata lumea o asteapta cu drag.
madline82 spune:
Ne-am intors si noi de la eco, acuma nu stiu ce sa cred despre dl dr...cica ar fi avut fetita displazie congenitala dar care s-a vindecat de la sine in proportie de 90%, a zis ca nu avem nev de tratament dar la 6 luni si apoi cand va incepe sa mearga sa ii fac radiografie.Unei prietene care a fost cu baietelul la el i-a zis la fel.Nu stiu daca a avut sau nu, dar daca acum e ok, eu nu am de gand sa ii fac radiografie.