Nasterea la Arcadia - Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 20
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Fetele, voi ce fel de Geanta de bebe aveti? As vrea sa cumpar de pe net... aveti vreun link? Lena - 33+ |
Buna dimineatza,
Eu am luat asa ceva http://idealbebe.ro/s/geanta-beaba.html,ce pot sa zic e ca arata super bine, se vede ca e de calitate e incapatoare, nu area acea salteluta de schimbat, pentru ca nu am vrut eu cu asa ceva,ulterior o poti folosi ca geanta de cosmetice ..., oricum inca nu i-am facut testul pe carucior din motiv ca nu l-am despachetat
-
Claudia 36+
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
Buna dimineatza, Eu am luat asa ceva http://idealbebe.ro/s/geanta-beaba.html,ce pot sa zic e ca arata super bine, se vede ca e de calitate e incapatoare, nu area acea salteluta de schimbat, pentru ca nu am vrut eu cu asa ceva,ulterior o poti folosi ca geanta de cosmetice ..., oricum inca nu i-am facut testul pe carucior din motiv ca nu l-am despachetat - Claudia 36+ |
Apar mai multe in pagina. Care dintre ele?
Lena - 33+
bam98 spune:
Buna dimineata si o floricica pentru fiecare...
A trecut o saptamana de cand tot zic ca-mi fac timp sa va scriu si uite-ma ca reusesc
Pentru inceput, va anunt ca am intrat in randul mamicilor fericite mai devreme de cat ne asteptam...dar hai sa vedem cum a decurs totul
Acum 1 saptamana pe la 12 noaptea, m-am bagat la un dusulet dar nu eram hotarata daca sa ma fac "simpatica" sau nu. Am decis totusi ca mai bine las pentru a doua zi, ca oricum aveam programare la gineco. si cursul lamaze gratuit.Ma bag la somn dar nu reusesc sa adorm. Treptat simt ca ma apuca o durere de burta si de spate, de parca as fi turnat betoane toata ziua si dau sa ma ridic din pat sa iau un nospa dar ...surpriza...la 1 dim. s-au rupt membranele. Il trezesc pe iubi si-i spun ca sunt pregatita pentru bebe. Am sarit repede in dus, m-am facut simpatica din cap pana in picioare iar la 2:30 eram la spital.M-au dus intr-o rezerva cu 2 paturi(am stat singura in cele 2 zile)si a inceput monitorizarea(aparat+masa). Pe la ora 13 a venit iar dr. si am mers in sala de nasteri... iar monitorizare, tup pe minge, tup pe pat si desigur oxitocina. Miercuri,17.08.2011 ora 15.47, a venit si iubita lui mami si tati pe cale naturala fara epi. Au pregatit-o frumos si mi-au adus-o pentru pupacealaca doar a primit nota 10..la fel si mami...nu pot descrie in cuvinte sentimentul care te cuprinde cand iti vezi comoara.L-au luat pe bebe si a inceput partea cu eliminarea placentei, cusutul(dureros -m-am rupt pe interior).C-am dupa 2 ore m-au dus in rezerva. Treptat, am inceput sa acuz dureri(jos-in interior)cu toate ca am primit antibiotic si calmant. La ora 21 am fost pe masa si au depistat ca am un hematom de 4-5 cm, iar singura varianta propusa...ata si acul. A fost anuntat anestezistul, iar la ora 23 eram in blocul operator tremurand din toate incheieturile.Au decis sa-mi faca anestezie generala si ma bucur(eram terminata si psihic si fizic).Nu stiu la ce ora m-au coborat in salon, dar m-am trezit cu niste ciorapi albi pe mine de parca eram o balerina..Dimineata am cerut sa-mi aduca printesita si am petrecut o vreme impreuna.Tati e mandru de amandoua. Ce sa va zic de personal si conditii...este extraordinar(urmatorul bebe tot acolo va pasi in aceasta lume)Vineri dim. am avut ultimul control cu d-na dr.Cacicovschi,si-i multumesc din suflet pentru profesionalismul de care a dat dovada, iar la ora 15 am plecat acasa toti trei. Am intrat c-am mult in detalii dar, ma puteti ierta nu-i asa
Ionela,daca faci un nou cap. te rog sa ma treci si pe mine cu urmatoarele date: Ariana Maria,17.08.2011, 3060gr,50cm,apgar 10, natural. Multumesc!
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bam98 Buna dimineata si o floricica pentru fiecare... A trecut o saptamana de cand tot zic ca-mi fac timp sa va scriu si uite-ma ca reusesc Pentru inceput, va anunt ca am intrat in randul mamicilor fericite mai devreme de cat ne asteptam...dar hai sa vedem cum a decurs totul Acum 1 saptamana pe la 12 noaptea, m-am bagat la un dusulet dar nu eram hotarata daca sa ma fac "simpatica" sau nu. Am decis totusi ca mai bine las pentru a doua zi, ca oricum aveam programare la gineco. si cursul lamaze gratuit.Ma bag la somn dar nu reusesc sa adorm. Treptat simt ca ma apuca o durere de burta si de spate, de parca as fi turnat betoane toata ziua si dau sa ma ridic din pat sa iau un nospa dar ...surpriza...la 1 dim. s-au rupt membranele. Il trezesc pe iubi si-i spun ca sunt pregatita pentru bebe. Am sarit repede in dus, m-am facut simpatica din cap pana in picioare iar la 2:30 eram la spital.M-au dus intr-o rezerva cu 2 paturi(am stat singura in cele 2 zile)si a inceput monitorizarea(aparat+masa). Pe la ora 13 a venit iar dr. si am mers in sala de nasteri... iar monitorizare, tup pe minge, tup pe pat si desigur oxitocina. Miercuri,17.08.2011 ora 15.47, a venit si iubita lui mami si tati pe cale naturala fara epi. Au pregatit-o frumos si mi-au adus-o pentru pupacealaca doar a primit nota 10..la fel si mami...nu pot descrie in cuvinte sentimentul care te cuprinde cand iti vezi comoara.L-au luat pe bebe si a inceput partea cu eliminarea placentei, cusutul(dureros -m-am rupt pe interior).C-am dupa 2 ore m-au dus in rezerva. Treptat, am inceput sa acuz dureri(jos-in interior)cu toate ca am primit antibiotic si calmant. La ora 21 am fost pe masa si au depistat ca am un hematom de 4-5 cm, iar singura varianta propusa...ata si acul. A fost anuntat anestezistul, iar la ora 23 eram in blocul operator tremurand din toate incheieturile.Au decis sa-mi faca anestezie generala si ma bucur(eram terminata si psihic si fizic).Nu stiu la ce ora m-au coborat in salon, dar m-am trezit cu niste ciorapi albi pe mine de parca eram o balerina..Dimineata am cerut sa-mi aduca printesita si am petrecut o vreme impreuna.Tati e mandru de amandoua. Ce sa va zic de personal si conditii...este extraordinar(urmatorul bebe tot acolo va pasi in aceasta lume)Vineri dim. am avut ultimul control cu d-na dr.Cacicovschi,si-i multumesc din suflet pentru profesionalismul de care a dat dovada, iar la ora 15 am plecat acasa toti trei. Am intrat c-am mult in detalii dar, ma puteti ierta nu-i asa Ionela,daca faci un nou cap. te rog sa ma treci si pe mine cu urmatoarele date: Ariana Maria,17.08.2011, 3060gr,50cm,apgar 10, natural. Multumesc! |
Bam98, noua ne plac detaliile.
Imi pare bine ca sunteti bine amandoua. Sa aveti multa sanatate, mult laptic si tot ce va doriti voi .
Lena - 33+
bam98 spune:
Lalic, iti tinem pumnii..curaj, rabdare si totul va fi bine. Pupici!
Ionela, ai luat o decizie excelenta sa te implici intr-un asa proiect. Esti o sursa de informatii pentru noi
oiyoy spune:
buna ziua tuturor!
bam98 felicitari pentru nastere si pentru noua 'formula'.crestere usoara lui bebe si acomodare rapida!
madline stai linistita ca fata e in grafic, mai ales ca a crescut cam 12 cm in lungime de la nastere. si Claudia mea a crescut 10 cm in 3 luni , in primele 2 luni a luat in greutate mai mult si abia in a 3-a a luat vreo 800gr.Hai ca ai o fetita superba!si tu ti-ai facut 'meseria' de mama foarte bine, sunt sigura.
camelia noua la controlul de o luna de la Arcadia ne-a zis dr sa-i dam calciul cate 10 zile pe luna cate 5 ml timp de 6 luni.
familia oiyoy
oiyoy spune:
hellen79 ai mai aflat daca s-au nascut gemeni la arcadia?
si sora mea este insarcinata,va avea un baiat si spera sa nasca la arcadia.vine tocmai de la galati luna viitoare sa semneze contractul
familia oiyoy