Nasterea la Arcadia - Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 13
loredanar spune:
Multumesc fetelor pt gandurile bune si va doresc multa sanatate si mult curaj si celor care va tineti deja copilasii in brate dar si celor care urmeaza. :) avem cu toate nevoie de ele ... de sanatate si de curaj.
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
loredanar spune:
Am hotarat sa facem si screeningul auditiv si cel metabolic - a zis sotul sa ma gandesc ca as fi platit epidurala si sa nu ne uitam la bani , sa le facem. Sincer am avut o mica indoiala daca merita banii insa am zis si eu ca e mai bine asa ... trebuie sa facem orice ne sta in putinta sa fie bine.
lalic spune:
Felicitari Lore sa dea Dumnezeu ca toate sa avem parte de copii de nota 10! sa va bucurati de micuta printesica
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
lalic spune:
Felicitari Lore sa dea Dumnezeu ca toate sa avem parte de copii de nota 10! Sa va bucurati de micuta printesica
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
lalic spune:
Pt burticute o intrebare...
Am o presiune fantastica in zona buricului si simt ca imi crapa pielea mai ales cand tusesc sau stranut si chiar ma doare E normal oare???Mai simte cineva asa?
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
oiyoy spune:
buna seara!
fetele in seara asta la masajul de la baie fetei i s-a spart vaccinul (care a copt o perioada pana acum) facut in manuta fetei in spital, la nastere. la inceput ne-am ingrijorat pe urma am citit ca e normal si ca ar trebui pudrat cu baneocin.a mai patit cineva?
familia oiyoy
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy buna seara! fetele in seara asta la masajul de la baie fetei i s-a spart vaccinul (care a copt o perioada pana acum) facut in manuta fetei in spital, la nastere. la inceput ne-am ingrijorat pe urma am citit ca e normal si ca ar trebui pudrat cu baneocin.a mai patit cineva? familia oiyoy |
Noi nu am patit, dar pediatra mi-a pov de posibilitatea asta, a zis ca daca se intampla sa sterg cu o compresa sterila locul de puroi si atat, sa nu dau cu nimic, acuam ma agndesc ca baneocinul nu are ce strica...
LAlic, e bnormala presiunea, se intinde pielea, eu am simtit-o pe la 35-36 sapt, apoi a fost mai bine, stai linsitita ca nu patetsi nimci pana mierc!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy buna seara! fetele in seara asta la masajul de la baie fetei i s-a spart vaccinul (care a copt o perioada pana acum) facut in manuta fetei in spital, la nastere. la inceput ne-am ingrijorat pe urma am citit ca e normal si ca ar trebui pudrat cu baneocin.a mai patit cineva? familia oiyoy |
Din ce stiu eu( adica din ce mi-a spus singura asistenta destupata la minte de la Cuza) cu o compresa sterita se sterge locul si se curata bine fara a atinge nimic altceva cu puroiul fiind periculos. Acum, habar nu am daca e sau nu asa ca n-am patit....
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
ionelamaria spune:
Sa nu uit
MULTUMESC pentru incurajari. Precizez doar ca abia mi-am facut curaj si ca astept materialele sa stiu in ce ma bag cu voluntariatul in LLL. Dar, in principiu sunt tare entuziasmata. Sper sa ma tin de treaba si sa-mi iasa
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
loredanar spune:
buna dimineara cu noaptea in cap . am dormit neintoarsa de la 11 si ceva... mi-am facut igiena si ma simt excelent aproape ca nu mai am nici un fel de durere la epiziotomie si acum m-am pus pe notat intrebarile pt doctori asa ca inainte de plecare...
va rog sa ne dati si voi o sugestie intr-o problema. aseara la baita ne-au spus ca in camera avem nevoie de 24-26 grade la baita si 19-20 in rest!!! am urma sfatul cu drag mai ales ca asistenta parea f priceputa si ne-a invatat multe multe lucruri bune si ne-a incurajat si cu papatul la san. pb este ca noi am avut toata vara in camera intre 26 si 29 de grade constant - iar vara sigur va mai continua pana prin septembrie..... voi cum faceti ? reusiti sa va tineti asa racoare in apartamente? ma gandesc ca nu suntem singurii in situatia asta. geamul am inteles ca il putem tine deschis numai cat aerisim .........
si .. au inceput sa mi se intareasca si sa se umfle sanii dar masez, fac presiune spre sfarc si nu iese nimic..........