Nasterea la Arcadia - Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Scot si eu motatele pentru Lore.

Hai LORE

Te asteptam cu vesti bune !!!
Nastere usoara si multa sanatate.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Hai Lore!!!!

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

http://vimeo.com/24991183

e un filmulet cam trist dar profund

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

FETELOR, va dau vestea ce mare, a nascut Loredana in jur de ora 14, natural cum si-a dorit, o fetita sanatoasa cu putin peste 3 kg, nu stiu exact detaliile,ca am vb cu taticul si era f emotionat si entuziast!Bravo Lore, sa fiti sanatoase amandoua si sa fii mereu fericita ca in clipa intalnirii cu micuta ta!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va salut fetelor si bun venit noilor burticute si noilor mamici de Arcadia!
Felicitari Lore!Sa iti traiasca mititica si recuperare rapida!
Ca tot discutati aici, eu am dureri de articulatii (gleznele) mor de durere dimineata cand cobor din pat apoi intr-o ora imi revin.Nu stiu de la ce e durerea asta, oricum e sigur asa de la kg avute in sarcina(au apaat greu pe picioare)Operatia m-a durut doar o saptamana.Muream de ras ca in jurul operatiei e totul mort.E dubios ca nici parul nu mai creste in partea de sus a zonei z dar asta e bineSper ca aspectul asta sa ramana asa.
Oana e super ok dispozitivul pentru picioruse insa e exagerat de scump.Acum ce e drept nu mai conteaza pretul cand e vorba despre copii nostri, mai ales ca purtarea lui ii asigura refacerea piciorusului.Il poti vinde dupa aceea sa iti recuperezi banutii.
Slava domnului ca ai mers la timp.Acum gazuta e mai mult de jumate vindecata!O sa treaca repede timpul.
Lalic inca putin si ai sa iti tii a doua minune in bratic!Pentru tine scoatem motatele la timp
Eu diseara am o nunta.Gazuta ramane cu bunica,am sa plec cand adoarme ca apoi stau linistita ca nu se mai trezeste pana dimineata
Fug sa imi fac manichiura Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

LOREDANA FELICITARI MAMICO..MULTA SANATATE VA DORESC SI RECUPERARE RAPIDA...ASTEPT CU NERABDARE VESTI...SI MA BUCUR K AI REUSIT SA NASTI NATURAL...!!!SE PARE CA A VENIT SI TIMPUL NASTERILOR NATURALE LA ARCADIA!!

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput

FETELE bebe meu vomita incontinuu...de azi dimineata...pana acuma 1 ora a vomitat de vreo 3 4 ori...de fiecare data ce manca regurgita...elimina aerul si apoi vomita imediat!!!acuma de o ora a vomitat de 4 ori si a mancat numai o data!!!sa ma duc la spital?unde la arcadia sau la sfanta maria...plzzzz fetele rasp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

FETELE bebe meu vomita incontinuu...de azi dimineata...pana acuma 1 ora a vomitat de vreo 3 4 ori...de fiecare data ce manca regurgita...elimina aerul si apoi vomita imediat!!!acuma de o ora a vomitat de 4 ori si a mancat numai o data!!!sa ma duc la spital?unde la arcadia sau la sfanta maria...plzzzz fetele rasp

Cum vomita?
Ce stare are intre turele de voma, dupa ce se linisteste?
Mananca?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

ionela vomita in jet...dupa voma plange ...de mancat mananca putin...nu mai mananca ca inainte

Mergi la inceput

aaa si tuseste in timp cel alaptez...acuma am asteptat o ora sai dau iara sa manance...astept sa vad cum reactioneaza...dar daca vomita iara tre sa ma duc la spital nu?la care?

Mergi la inceput