Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

hello girls

am fost la Fundeni dimineata
mi-am recoltat pentru a repeta analiza de sindrom antifosfolipidic
sa vad cum mai stau dupa 2 luni de tratament
pe la ora 15:00 ma duc cu spermograma sotzului sa imi iau rezultatul si sa vorbesc cu Doamna Doctor Uscatescu

va tin la curent

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

sindrom antifosfolipidic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

hello girls

am fost la Fundeni dimineata
mi-am recoltat pentru a repeta analiza de sindrom antifosfolipidic
sa vad cum mai stau dupa 2 luni de tratament
pe la ora 15:00 ma duc cu spermograma sotzului sa imi iau rezultatul si sa vorbesc cu Doamna Doctor Uscatescu

va tin la curent

sindrom antifosfolipidic

Doamne ajuta sa fie bine, iti tin pumni

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Doctor Uscatescu mai e si la Medsana Cotroceni
acolo m-a si trimis cu sotzul sa facem spermograma

sindrom antifosfolipidic

Mergi la inceput

Neatza fetelor va invit la o cafeluta.

Sa va spun ceva care eu nu prea inteleg... am avut test pozitiv de ovulatie in ziua a 14 a, am prestat din ziua a 9 a din doua in doua zile, dar din ziua a 12 a tot am dureri la ov drept crampe iar din ziua a 16 a au inceput sa ma dor sanii, este normal sa mai doara ov dupa ovulatie. azi sunt z19, eu nu mai inteleg nimic.

pe toate

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
Miky, eu nu mai cred in niciun simptom. In unele luni mi s-a intamplat sa n-am nicio crampa, in altele sa am crampe si sangerari chiar in diferite perioade ale lunii. Teste de ov le aveam pozitive in z14-15 si albusul in z22, ca apoi sa ma trezesc in z28 sau 30 cu menstra. In urma atator monitorizari, pot spune ca testele de ov (Minut) se sincronizau cu ovulatia mea atestata ecografic, dar doctorii mei mi-au spus ca ei nu pot avea incredere in testele de ov, chiar daca eu i-am asigurat ca in ziua ecografiei eu aveam test de ov pozitiv. Eu oricum nu prea mai am incredere in nimic: nici in crampe, nici in albus, nici in teste de ov...pur si simplu pana acum urmaream strict programul 1 zi da, una ba si eram siguri ca acopeream toata perioada fertila. Cand am ramas insarcinata eram full de simptome specifice PMS : friguri, sani sensibili si durerosi, crampe etc., acel disconfort specific zilelor dinaintea CM pe care-l aveam de ani de zile si nu am putut atunci sa fac diferenta intre PMS si bb. Stiu cum e sa fii aspiranta, sa te legi de orice simptom real sau inchipuit, dar pot spune cu mana pe inima ca numai un test pozitiv sau o beta grasa ma poate convinge ca-s gravida. Goana asta constanta dupa simptome ma innebuneste de cap luna de luna asa ca am decis de ceva vreme sa le ignor.

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Era la un moment dat discutia despre stres. Toata lumea ma bate la cap sa ma relaxez, doctorii mei m-au amenintat cu bataie reala ca sa ma calmez si tot nu reusesc si sunt sigura ca multe aspirante sunt in aceeasi oala sub presiune ca mine. Eu zic : F_ck stress ! Cu stres am ramas gravide eu si multe cunostinte si cu stres am de gand sa raman iar ! Cred ca trebuie sa treaca muuult mult timp ca sa abandonez eu lupta pentru bebe si sa ma trezesc cu sarcina surpriza.

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata!

Lorena, Maria, Bob, Bettercy, Ylari .

Deny eu cred ca a simtit fi/meu ceva. Ii ies 2 canini si este foarte marait, dar la ceilalti nu a fost asa rau. Tot timpul este calare pe mine.

Gabi, la mine faza cu relaxarea a mers. de 2 ori. Nu e o regula si nu va functiona daca ai probleme de sanatate. Dar gandirea pozitiva functioneaza.

Kovacs, eu am stat calma. Si am mult peste 20. la 32 l/am nascut pe Finn si voi avea aproape 35 cand se va naste bebe 2. Aici nu te baga nimeni in seama daca nu ai peste 1 an de incercari nereusite.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Bob ai dreptate in ceea ce spui, oricum este foarte devreme pentru simptome de sarcina, eu ma gandeam totusi sa nu fi facut vreun chist, de altfel eu am si ovare polichistice am aceleasi simptome cum le aveam inainte sa ma fi operat, doua luni dupa laparoscopie nu am avut nici un fel de simptome legate de ovulatie sau de altceva.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

sunt iar pe marginea propastiei
tot problema cu mine.....sunt asa de dezamagita de tot si de toate si nimic nu ma mai bucura....DEPRESIE

fetelor, legat de stres, sa va zic explicatia stiintifica pe care cu siguranta o stiti.....toti hormonii au un reglaj, cand creste unul scade altul si asa mai departe.....daca in sinteza lor intervine o mica dereglare se cam da totul peste cap....si cum secretia hormonilor este stimulata de creier, orice afectiune poate deregla intregul proces....dar asta e doar o statistica
sunt foarte putine femei care nu raman gravide ca sunt stresate.....adevarata problema consta in cu totul altceva

eu cred ca e doar o probabilitate chestia cu stresul

eu am ramas insarcinata de doua ori pe vremea cand locuiam in bucuresti si lucram intr-ul mare laborator contra-cronometru si faceam sute de analize pe zi....si multe altele
fetele care locuiesc in bucuresti stiu ce inseamana sa locuiesti in bercebi si sa lucrezi langa gradina zoologica in baneasa.....zilnic....si tot am ramas din prima incercare
si aveam o sefa.....diavolul intruchipat

acum m-am mutat in sibiu, oras linistit, fara aglomeratie, poluare....etc am muntele la 10 minute, relaxare......rezultat = 0 si asta pt ca am o problema reala

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor!

Bob, m-ai facut sa rad, parca ma auzeam pe mine...asa mi-au zis si mie doctorii. Asa ziceam si eu, ca daca am ramas pana acum in perioade de stres si tot vanand perioada fertila si simptome de sarcina, asa voi ramane si acum. As vrea sa nu ma stresez, dar nu stiu cum sa fac...mi tot propun sa fac niste tehnici de relaxare, dar nu apuc. Zic ca e greu cu destresatul pentru ca nu lucrez, socrul meu tocmai a primit un diagnostic nasol, incerc sa fiu puternica pentru sotul meu, sa il sustin si preiau toata preocuparile casnice (rate, facturi, etc). Pe de alta parte nici nu aman proiectul bebe pentru ca am 34 de ani.
O zi frumoasa !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput