Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Si oare daca ii dau si eu lu a meu ce are ?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

eu zic ca e foarte bine

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

am citit despre multe siptomene de sarcina pe care deocamndata nu prea le am, insa am o lene de vreo 2 saptamani, nu am chef de serviciu, nu am chef de clienti, nu am chef mai de nimic, oare si asta este un simptom de sarcina ca despre asta nu am citit....inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Kovacsc, ai 3 variante:

- sa stai in concediu 1 an si primesti 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 3400 lei. Daca te intorci inainte sa implineasca bebe 1 an primesti in plus 500 lei lunar (pana face bebe 2 ani); ai dreptul la concediu fara plata pt cresterea copilului pana la 2 ani daca e nevoie.
- sa stai in concediu 2 ani, indemnizatie este de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 1200 lei.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput