| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Si oare daca ii dau si eu lu a meu ce are Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
am citit despre multe siptomene de sarcina pe care deocamndata nu prea le am, insa am o lene de vreo 2 saptamani, nu am chef de serviciu, nu am chef de clienti, nu am chef mai de nimic, oare si asta este un simptom de sarcina ca despre asta nu am citit....inca.
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Kovacsc, ai 3 variante: - sa stai in concediu 1 an si primesti 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 3400 lei. Daca te intorci inainte sa implineasca bebe 1 an primesti in plus 500 lei lunar (pana face bebe 2 ani); ai dreptul la concediu fara plata pt cresterea copilului pana la 2 ani daca e nevoie. - sa stai in concediu 2 ani, indemnizatie este de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 1200 lei. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |