Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 25
lilimara spune:
Buna dimineata!!
Lorena ma bucur ca totul a fost bine pana la urma si sper ca luna asta sa fie cea cu noroc!
luciana bine ai revenit!![]()
elenush ma rog la Dumnezeu sa iti dea multa multa putere!
Despre mine....azi declar zi 1....iar maine plec in concediu la mare pt o sapt. ![]()
Frumos nu-i asa?Ce fac eu?Stiti ceva metode de a opri mai repede invazia?? 
Offfff chiar imi facusem mari sperante pe luna asta
.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
dianalaura spune:
Elenush, eu zic sa inaintezi actele de divort cat mai repede! Ai vazut si tu ca alta cale nu exista. Si atunci de ce sa o taraganezi? Sincer, nu am fost in situatia ta si sper sa nu fiu vreodata. Poate ca o aventura de o noapte, o "ratacire" as putea ierta, dar mai mult nu!!! Si mai ales o relatie duplicitara, cand stii ca el e cu alta! Si asta cu timpul de gandire.....auzi la el, sa se linisteasca! S-o linisti destul pe lumea cealalta cand o fi sa fie, Doamne iarta-ma!
Kovacs, Alex, pentru a beneficia de indemnizatie de crestere a copilului trebuie sa ai venituri impozabile pe ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului, luandu-se in calcul si luna nasterii. Pot sa fie din salarii, din somaj, din PFA etc. Alex, daca ti se termina somajul inainte de nasterea copilului, trebuie sa iti rezolvi de o angajare, fie ea si fictiva (cum sunt eu acum, de exemplu). Acum sunt si niste chicite, de exemplu somajul se poate prelungi (iti iei concediu medical si cu perioada aia ti se lungeste somajul), dar asta merge in ideea in care ramai cu o luna descoperita, sa zicem. In alta ordine de idei, acum nu se mai da nici bani de trusou, nici prima de nastere, nimic, doar alocatia copilului, care pana la 2 ani este de 200 lei, iar dupa 2 ani pana la 18 ani este de 42 de lei. (ia ganditi-va pe cate luni imi trebuie alocatia lui Stefan sa ii cumpar cele necesare acum pentru gradinita
)
Lorena, bine ca ai trecut si de acest hop, sa speram ca in curand iti vei tine si tu puiul in brate!
diana
22+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dreambaby spune:
Mealex, nu stiu cum se calculeaza indemnizatia daca esti in somaj. Dar poti sa intrebi pe cineva de acolo cand te duci sa vizezi carnetul, sigur vor sti ce sa iti zica. Trusoul nu e mare lucru, e vorba de aprox 150 lei si alergi cu hartii dintr-o parte in alta (probabil din cauza asta multi se lipsesc). Vroiam sa te intreb: daca o mama are varice, este obligatoriu ca fata ei sa sufere de trombofilie? Mersi 
dianalaura spune:
Dreambaby, mama mea are varice, si eu nu am trombofilie, deci nu e regula! ![]()
Pentru indemnizatie se completeaza o foaie tip pe care se trec veniturile nete pe ultimele 12 luni. E completata de angajator, de somaj.... Se face o medie a acestor venituri (deci inclusiv somajul), si se calculeaza 75% din medie. Daca rezulta o suma mai mica de 600 lei (ca in cazul meu) voi primi 600 lei, daca rezulta o suma mai mare, voi primi acea suma.
diana
22+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
MeAlex spune:
Dreambaby, nu cred ca e obligatoriu, dar sunt sanse ca fata sa aiba trombofilie. Daca mama mai are si alte probleme, sau poate fata...
Dianalaura, ma gandisem la PFA fictiv, ca nu am unde sa ma angajez fictiv. Si ideea cu medicalul e buna, dar ai dreptate, merge pe o perioada destul de mica. Macar sa raman si voi vedea atunci. Multumesc de explicatii pentru calcul indemnizatie
.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dreambaby spune:
Dianalaura, mersi pentru raspuns
. Si ai dreptate cu trusoul, de anul asta nu se mai da (eu am vb cu o amica care a nascut anul trecut). 
lucianamoga spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monique77
aaa, ma bucur luci ca te-ai gandit la mine da, sotzul si-a repetat spermograma, dupa 2 luni de tratament cu spermotrend si vitamina E si a iesit bine si inca ceva: spermatozoizii au tendinta de aglutinare.... (adica..din ce am inteles au tendinta de a se dispersa/dezintegra prea repede) oricum e mult mai bine decat data trecuta uite trec aici valorile: volum: 1.8 (2 - 6) PH: 7.6 (7.2-7.8) Timp de lichefiere: 40 (<=40) Numar de spermatozoizi: 128 (mil/ml 40-240) Mobilitate: A (foarte mobili) 40 % A+B+C: 85% B (Mobili) 25% C (lenti) 15% D (imobili) 20% Leucocite: 200 (mm3 <1 000 Morfologie 60% forme tipice minim 40% forme tipice 15% forme bicaudale 10% piriforme 10% amorfe 5% bicefale Concluzie: normospermie cu usoara astenospermie Spermatozoizii prezinta tendinta de aglutinare http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/ Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2) Proteina S 60% (60%-140%) Pro C Global 0.80 cut off 0.80 Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni tratamentul i l-a prescis cineva sau tu
lucianamoga spune:
A , am uitat , sa te si felicit Moni pentru rezultatele bune , sa fie asa in continuare si sa aud cat de curand o veste dungata 
Monique77 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Moni tratamentul i l-a prescis cineva sau tu Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
mi l-a prescris doamna doctor Uscatescu
mobilitatea era cam varza si chiar si numarul lor era cam mic totusi fata de acum
erau 46 milioane, cam la limita inferioara
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi