Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)
Raspunsuri - Pagina 9
DarkBendis spune:

VERONICA, multe felicitari, sa creasca mare si mereu sanatos Leonard!! Ce veste buna!!

Bebelusi, multa sanatate Irinucai, sa se faca repede puiutul bine!!
Carmen, multa sanatate Elenei, sa treaca problema de la gurita sa poata manca, draga de ea!
Multa sanatate Alexiei, Bee! Tare pacatoase sunt virozele astea cu diaree si vomitat!
Crisspy, inca doua saptamani! Wow!

Ledi, ma bucur ca esti si tu mai linistita!
Davidutul!
Noi suntem cu totii bine, tati a prins job nou si de data asta permanent (hurray, am scapat de contracte pe termen limitat) va incepe in 2-3 saptamani, speram. Intre timp, suntem super ocupati cu restul proiectelor, dar asta e tare bine. Din toate punctele de vedere. Mister e tot Mister Chatterbox, ii turuie gurita tot timpul, ne povesteste, ne arata, stie sa numere pana la 20 in engleza, pana la 13 in romana si pana la 10 in franceza si norvegiana. Si e tare incantat sa numere orice: "cate ratuste sunt pe lac?" "unu, doi, trei, patru...PATRU, mami!" (maaare fericire :)) ). Si e innebunit dupa Barni/Teddy cakes, noua lui pasiune. Si Toy Story. Daca ar fi dupa el, astea ar rula non-stop in casa, chiar cand el nu e acolo sau cand face altceva ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Buna fetelor 
Nu am reusit sa citesc tot din urma dar o sa revin ![]()
Noi tot la spital...cica maine plecam - sper.
Sa va povestesc pe scurt cum s-a intamplat ![]()
joi, control la medic - dilatatie 4 fara contractii, bebe a mai crescut nitel ~3 kg spune dr
si de asemeneaimi spune ca siguuurrr nasc in wk-end. si nu imi mai face alta programare.
Vineri, sangerez si am contractii...in plus fac o iritatie jos de toata frumusetea
, imi venea sa ma dau cu capu de pereti
, asta imi lipsea...in fine, renunt la tampon( de la tampon m-am iritat), elimin dop, utilizez o singura data crema antimicotica(desi citisem ca nu e indicat) dar macar imi trece mancarimea si ma linistesc
...de tot...adica au disparut si contractiile si dopul.
Luni noapte am avut iarasi contractii nedureroase la 10 min toata noaptea, Sun la spital si mi se spune sa fac o baie si sa vedem ce se mai intampla...
Marti dimineata, fara contractii, totusi sun dr. care imi spune sa vin la spital sa facem control.
Ajung pe la 11, dilatatie 5 si atat 
Dr imi spune ca pleaca pentru cateva zile si daca vreau imi pune o perfuzie pt dilatare si nastem azi.
Deci pana la urma...o nastere indusa.
Am primit perfuzia, la dilatatie 7 mi-au rupt membranele si apoi am nascut.![]()
Am fost efectiv o surpriza cand am vazut ca e baiat
, desi tot timpul am simtit asta, dar in ultimul timp ma gandeam la fata...
Binenteles ca si sotul e super fericit ca are si el un aliat ![]()
Eu, nu ma prea vad mama de baiat
, dar cred ca o sa vina totul de la sine.
Alice, deocamdata, se comporta fffffff bine
, doar ca la intrebarea: vrei sa il aducem pe bebe acasa? a raspuns negativ, un nu hotarat....
Nu am reeusit sa incarc pozici pe webshots dar am trimis pe mail.
Bebelusi - am citit de Irina
, imi pare tare rau, sper sa fie ceva usor si sa treca.
bee - sanatate Alexiei
Mai revin. O zi buna tuturor
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 3 zile :D
asparagus spune:
felicitari Vero! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si fericit!
Ce mult par are si Leonard, ca si Alice de altfel cand era bebe...seamana cu tati, am vazut din poze...:))
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Naty spune:
patricia nu te mai gandi la prostii ...
Nadia a harait cam intr-una pana aproape de 1 an. Eu am pus nu stiu cati doctori sa o asculte, am intrebat cate-n luna si-n stele. S-a dovedit ca nu avea nimic.
anna-mama spune:
Vero, cat de frumoase sunt pozele cu voi
iar cel mic este adorabil
sa fiti sanatosi! 
Bee, super frumoasa, dulce si vesela Alexiuta! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Carmen_Marieta spune:
Vero ce dragut este Leonard... si se pare ca seamana cu tati!
Bee si Alexia este o scumpa!
Naty de voi ce sa mai zic, esti o mamica super..si ai niste fete pe masura!
De azi voi fi matusa!! cumnata mea naste prin cezariana.. de abia astept.
cami_antonia spune:
salutare
rox nu am dat antibiotic
o tin pe antitermice
dar ma dispera mucii
ii are de 2 saptamani
si ii haraie de nu se poate
acum bagam colargol
poate ii usuca
ca celelalte nu au mers
pt fluidizare
ce pot sa ii mai dau la 4 luni pt muci?
cami_antonia spune:
bee si nu m-ai mai sunat deloc
ziceam ca ne vedemmmmmmmm
hmmmmmmm
ce rau imi pareeeeee
cine stie cand se mai iveste vreo ocazie
poate cand venim noi in buc
sanatate alexiei
vero ce frumos ai povestit
felicitari pt baietel
Porumbita spune:
Salutare tuturor!
Am incerc sa citesc din urma sa vad ce mai faceti!
miere de ce tr si al doilea test de diabet?
micola baiatul nasilor a avut problema asta dar au facut nu stiuu ce injectii hormonale cateva luni (1-2 pe saptamana) si s-a rezolvat
crisspy eu as astepta cu mobila; nu doar din motive financiare dar si pt ca odata mutati sa "simti" mai bine apartamantul si sa o sa ai idei de ce si cum vrei
f buna afacerea cu caruciorul!
naty ai emotii ca mami de scolarita ![]()
carmen si R a afacut asa pe al 9 luni; dupa ce am vazut ca nu avea nimic l-am lasat in ale lui si si-a revenit in vreo 1-2 saptamani; de atunci a tot avut pewriodic episoade de greva foamei dar il las in pace
bebelusi imi apre tare rau ca e bolnava iorinuca, din pacate nu am nici o idee
selene colon iritabil nu e capat de lume; dar e complicat cu alimentatia; vezi ca si pe DC era un subiect; pe mail sorry da eu intru doar dc anunta una din voi ca a pus ceva ; in rest poze vad aici sau pe FB ; daria e dulce foc; am dat like
lissa poate plangea ca nu esti tu acolo!
ada nasol cu cotul :( sper sa fie ok cand scoateti acum ghipsul; f faine pozele (dc eu as scoate o pe cea in fundu gol )
anna mie mi-a aparut imediat dupa sarcina dar s-a retras cu tratamente naturiste; acum a ramas uter usor fibromatos;
in sarcina dc nu cresc nu iti fac nici o problema!
sdcristian ce frumusel e Patrick; eu nu stiu ce sa zic decadou; dc au si nasii copii nu cred ca vor pune in casa o rama intreaga cu finul/finutul; dar tu ii stii mai bine
bee sanatate multa alexei! ce fel de virus a luat?
vero multe multe felicitari!!!
cami mucii pot tine mai mult; nu e o indicatie de antibiotic! noi am folosit sinupret picaturi cand era R mic
anna-mama spune:
Neata
Porumbita, multumesc frumos
Voi ce mai faceti? Cum te mai simti? Robert ce mai face? 
Sa aveti un wkd minunat! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR