Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Ieri am achizitionat carucior pt matza mica...am gasit pe net un Inglesina Zippy cu tot cu landou si scoica la 600 Ron in stare excelenta ...sunt fericita ca am scapat de o grija si mai fericita ca am gasit ceva super bun la super pret.

de unde ati luat carutul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Micola l-am gasit pe un site cu anunturi , am fost l-am vazut si l-am si luat aseara. Am avut super bafta! Sper sa fie baftoasa matza toata viata ei

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Ledi, zi de voi, nu fugi!!!
ce face Davidut?

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Micola,David doarme acum.Dupa ce nu mi-a dormit la pranz 3 zile,azi doarme,nush ce l-a apucat:)))
In rest,ce sa-ti zic,vorbeste mai mult monosilabic,insa si vorbitul monosilabic este limbaj dk sunt cuvinte cu sens si stie ce-s acele obiecte sau mai stiu eu,iar el stie,nu vorbeste in dodii si eu il inteleg perfect..asta mi-a zis o psiholoaga..Zice si cuvinte intregi,dar simple..si in rest stau cu el 24 din 24 si ne jucam,invatam,facem puzzle-uri,forme,desenam,numaram,invatam culori altele fata de cele pe care le stia deja,ca l-am invatat si mov:))..si roz,insa nu poate zice roz,dar stie care este.Mai nou e incantat sa numere.Intr-o saptamana a invatat tot ce-i in cartea ''primele mele cuvinte''(de fapt si de drept,a invatat in nici o ora cand i le-am zis si de atunci mi le tot repeta),e innebunit dupa cartea aia,ca e cartonata si le prefera pe astea..si toata ziua imi arata pe cartea una alta si eu trebuie sa spun la randul meu corect si tot asa.Afara i-am dat mai multa libertate,acum se baga cu mainile in pamant,merge prin iarba si toti boschetii,imi arata pomii,iarba,autobuzul care pleaca..si tot asa.Cauta dopuri de la sticle prin parc,mai cauta pahare de plastic,evident folosite si vai mama lor,ca s-a jucat el intr-o seara cu o fetita asa,cautau dopuri,le numarau,le puneau in pahare,le varsau,le sortau :)))si de atunci eu iau toate dopurile de la sticle si i le dau:))Numaram pe degetele..ii place sa-i desenez cifrele pe tabla si el sa zica ce sunt..Cam asta facem..Acum ma interesez de o cresa cu program scurt..
Va pup si va doresc toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Bravo, crisspy, super afacere!
Ledi, ma bucur mult de David! cresa ii va face bine, il va ajuta mult mai mult sa comunice, o sa vezi! la Alex cresa a fost fantastica! si pt limbaj si pt somn, si pt invatat sa manance singur si tot..etc, etc si sper eu acum, si pt olita
io ce-oi mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo Ledi, uite ce bine-i merge lui David! Te simt si pe tine mult mai linistita si impacata! Tot asa s-o tineti! Am vazut filmuletul de pe FB, e figura tare David cum doarme pe el!

Crisspy, sunt sigura ca va fi bine! Un piculet mai ai si tu si tii matza in bratze(abia astept s-o vad). Felicitari pentru achizitie, sa-i poarte noroc!

Vero, sper ca sunteti bine cu totii, asteptam vesti!

Cristi, ai niste baieti de reclama!

Ada, vazut-am pozele din concediu, ai niste domnisoare tare elegante! Karina imi pare asa de mare!!!!

Rox, bine ai revenit, ne-ai lipsit Ce fain ca v-ati drumetit c-o gasca asa mare de prichindei! Imi aminteste un pic de taberele copilariei!

Miere, cum stati cu bolitul?

Carla are azi a treia zi de gradi. Daca in prima zi n-a plans deloc, a doua zi s-a lasat cu urlete majore de mi s-a rupt sufletul. N-a mancat si n-a dormit in nici una dintre zile, decat niste biscuiti si suc. Educatoarele au zis ca a plans doar in prima ora on and off. Cand am luat-o era linistita, statea singura in fund langa un perete si se juca cu ceva, mi-a fost asa mila de ea! Azi o s-o duca Cipri, sper ca despartirea de el sa nu fie asa grea. Eu o sa sufar acasa

O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Hai mai Iulia ca o sa treaca, cred ca e greu, eu anul trecut am renuntat dupa 1 zi si nici aia completa, la 12.30 am luat-o acasa.
Acum sunt mai mari, inteelg mai multe, se va obisnui ea mai ales ca am vazut-o cat de mult ii plac copiii.

Ana si mama sunt pe cale sa se raceasca. Ana s-a tyrezit calduta, 37.5. i-am dat ceai si vitC. pe mama o doare gatul si stranuta.
ooof
eu si Filip suntem bine. Sper sa ramanem asa

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor, va pup pe toate
Am nascut
Am un baietel Leonard - Cristian nascut pe data 16/08, la ora 19:20 de 3.370 kg, sunt supeeeeerrr fericita
Deocamdata suntem tot la spital, asteptam sa plecam cat de curand acasa
Vin mai pe seara cu amanunte.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 zile :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare tuturor!!!

Imi era tare dooor de voi. Noi am fost tare plimbareti: mare, munte, bunici, presarate cu ceva febra si mucisori+o alergie la biseptol (Eliza)

In rest ne ocupam de pregatirile pentru nasit ca pe 17 sept cununam la Bran si acum suntem in cautare de cadou de cununie. Iar cand suntem acasa mai mesterim cate ceva: scari, acoperis terase....etc.

Am citit ultimile postari si vad ca s-au schimbat muulte:
crisspy bv pt carucior...mai este asa putin. Nastere usoara.

ledi,lissa felicitari pt cresa.

Auuluuu, tr sa fug, s-au trezit fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Felicitari, Vero!!!! Ce voinicel ai tu acolo si tu care credeai ca va fi mititel! Sa va traiasca, sa fie cumintel si mancacios! Abia astept sa aud mai multe amanunte!!!!! Refacere rapida iti doresc si sa auzim numai vesti bune! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Fetelor, va pup pe toate
Am nascut
Am un baietel Leonard - Cristian nascut pe data 16/08, la ora 19:20 de 3.370 kg, sunt supeeeeerrr fericita
Deocamdata suntem tot la spital, asteptam sa plecam cat de curand acasa
Vin mai pe seara cu amanunte.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 zile :D

Eram precisa

Bine ai venit bebe Leonard, grasunica ...bravo Vero, felicitari si recuperare grabnica

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput