Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata,
haideti la o 
Miere superbe pozele, iar tu nu esti "balena " deloc.
Naty distractie placuta la Sinaia!
Crisspy ti-am trimis un PM. Ce ai facut la dr?
Patricia si Stefan are fixuri: am povestit cum am cautat duminica tricou cu Spider-man.. acum ma apuca groaza ca trebuie sa-i iau de incaltat.. sa vezi "fite".
Noi ii cumparam lui Stefan bicicleta cu roti ajutatoare, ca tricicleta a ramas mica pentru el, si mai nou stie ca vrem sa luam bicicleta dar vrea si casca.. " mami tasa, da?"
Elena ieri a mancat si ea ceva( adica putina ciorbita, si un iaurt, pe langa laptic), cred ca pana la urma a fost de la dinti, oricum a avut sigur ceva.. azi noapte nu prea a dormit.. vedem azi ce va fi..
crisspy spune:
'Neata,
Ada
La dr a fost OK, aparent mandra a ajuns la aproape 3 kg si la echograful dr mele
. Lichidul s-a mai diminuat insa este suficient pana vineri, placenta este OK...asteptam acum sa treaca timpul.
Ne-a lasat matza ieri sa-i vedem fatzuca, toata sarcina a stat cu mainile pe fata...ba chiar la un moment dat mi s-a parut ca ne zambeste, dar cred ca mi s-a parut mie de la emotii, nu?
E posibil sa zambeasca? Pare o bucalata, cu ochii si buzele mari, ieri m-am indragostit 

, am plecat super fericita si euforica.
Acum imi fac griji pentru Razvi...vine soacra-mea sa stea cu el in week-end si nu prea ii mai stie tabieturile. Plus ca trebuie ca duminica sa-l pregateasca de gradi (sa-i faca rucsacelul cu cele necesare, sa-i spele din lucruri)...ea nu prea a servit din astea
.
Miere arati super, ca intotdeauna. Sa stii ca si eu am avut burta mai mare acum decat la Razvi. Sper sa nu va afecteze prea tare uraganul. E mortal Aidan cu "mess-ul" lui 
.
Patri e un scump Vlad 
...si Razvi are fixuri, de ex acum nu suporta sa-l spalam pe fata dimineata, seara la baie baga capul in apa singur insa dimineata se lasa cu urlete 
.
Carmen am primit PM si am crezut ca am raspuns, sorry, sunt cu capul in nori. Mersi frumos
, te anunt cand am nevoie. Sanatate Elenei
.
Mey eu nu i-am luat cadou lui Razvi din partea surioarei
...aseara l-am intrebat iar ce vrea sa-i aduca surioara cand vine si mi-a zis ca "ti-ti" (adica masina). Dupa care m-a luat de mana sa ma ridic de pe canapea si imi zicea "pa". Vroia sa plec "pa-pa" sa vin cu surioara ca sa-i aduca masinutza ceruta ![]()
.
fetele, ne "auzim" mai incolo
Crisspy,
fericita de
Razvi si
39 sapt
Andra - Maria
AMR 2 ZILE
roxanaz spune:
neata ladies
Ada musai sa faci ceva cu degetul ala! nu conteaza ca nu e innegrit.. auzi la ea
. deci te rog du-te la medic, ok?
Lissa, imi pare bine ca Ana e mai ok cu ochisorii. va pup.
Raluca, distractie placuta la munte.
Iulia, io-st sigura ca va fi bine Carla, din ce in ce mai bine. ca asa e normal la gradi.
Miere, o sa razi, dar eu din cauza fierului luat in sarcina eram exact invers, io fiind o "incuiata" de la natura
ahahaha coincidenta cu uraganu' Irina??? ![]()
Patricia, ce faza cu nasturii la Vlad ![]()
Criss vai de mine, imi inchipui ce te-ai topit, eu am facut-o numai cand am citit despre donsoara bucalata ![]()
anna-mama spune:
Crisspy, cum se simte mama ta? E ok? Sunt sigura ca o sa se descurce soacra ta cu Razvi, stai linistita
O sa nasti o fetita mare si sanatoasa ai sa vezi, iar de frumoasa nu am dubii ca e chiar asa cum spui, ca mi-l imaginez pe Razvi care e la fel de frumos 
Ada, ai grija cu degetul, nu e de glumit 
Bebelsui, pup Irinuca sa fie bine. E un dulce Vladutul tau 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Lisa, am citit invitatia pt botez, il felicit pe tati, este extrem de talentat, asa frumos e textul incat m-am emotionat f tare citind-o
Super, felicitari! Sa fie binecuvantat Filip 
23+ cu
crisspy spune:
Rox 
Anna, mami se simte bine, insa s-ar putea sa aiba ceva la ficat 
...mai are cateva analize de facut si pe seara vine acasa. Sper sa fie OK rezultatele.
Are cineva o reteta de blat de pizza fara drojdie?
. M-a pocnit pofta de pizza dar mi-e lene sa ies dupa drojdie pe caldura asta ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi si
39 sapt
Andra - Maria
AMR 2 ZILE
anna-mama spune:
Crisspy, ma bucur ca mami ta e bine, Doamne ajuta sa fie bune toate analizele
23+ cu
minunea mea roz
miereamara spune:
Crisspy, multa sanatae mamei tale, sa nu fie nimic ingrijorator!
Ok, revin cu o problema, sunt tare ingrijorata cu Aidan. Potty training merge f bine, are rareori zile cand are un accident, de obicei la gradi nu are nici un accident. Ii pun noaptea la somn numai.
Dar se abtine sa faca kk...nu este constipat, dar cred ca se abtine, azi e a treia zi. Asa a facut si saptamana trecuta, trei zile fara si de abia sambata cand i-am pus scutec a facut de 3 ori. Nu stiu cum sa abordez problema, nu vrea sa faca la olita.
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Miere, te inteleg tare bine, sa stii ca asa face si Vlad, ii vine sa faca kk si daca nu are pampersul pe el topaie si imi plange "mami, pune pampersul" nu vrea sub niciun chip sa faca in toaleta
Intr-o zi i-am zis ca nu mergem afara pana nu face kk la olita, nu a facut nicicum (nu avea pampers pe el), dupa somnul de pranz s-a trezit si m-a intrebat daca mergem afara, i-am zis un simplu "da" la care el m-a intrebat mai sa planga daca mergem fara sa faca kk la olita. Atunci mi-am dat seama ca-l stresez ceea ce nu vreau, poate nu e pregatit, asa ca-l mai las, mereu ii zic si varianta cu toaleta, dar il las sa decida daca vrea sau nu. Stiu ca si Selene se plangea de acelasi lucru cu Daria. Nu am idee cum ar trebui sa procedez, dar nu vreau sa-l stresez nicicum.
23+ cu
minunea mea roz
miereamara spune:
Pe mine nu ma deranjeaza sa ii pun diaper ca sa faca kk, doar ca sunt ingrijorata pt el, pt ca mi-e teama sa nu se abtina prea mult, mai ales ca sta la gradi ...la un moment dat isi setase programul si facea seara cand venea acasa...i-am zis ca poate sa faca oriunde vrea, la olita, la gradinita, in chiloti, in diper...tocmai pt ca nu vreau sa dezvolte vreo retinere fata de proces.
Pfiuuu...ce greu este![]()
Tiny baby gator
Baby gator