Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
bee eu as "faulta" suzeta si as pune o pe ea sa o arunce si apoi i-as aminti mereu ca ea a aruncat o pt ca... asa facem cu R cand tr sa aruncam o jucarie stricata;
micola, crisspy robert mananca 5 zile din 7 cereale cu lapte; orice cereale avem in casa, dar sa nu aiba fructe; ii plac si fulgii de porumb; el dim la 7:30-8 mananca cereale cu lapte si apoi mananca si la gradinita micul dejun (la 9); in wk nu ii mai dau; atunci pregatim impreuna micul dejun.
noi am renuntat de o luna la laptele de seara (ca dimineata nu cred ca mai bea de luni bune) si cred ca asta a ajutat de se scoala cu pampersul uscat dimineata
lisssa_ana spune:
cand se termina si la noi cu bolile???
Ana are conjunctivita

Filip mi-a vomat in jet azi dimineata, sper ca de la neragait

vreau sa ma bucur de ei...pana acum , in 5 sapt, Ana a avut:
-herpangina
-raceala
-conjunctivita
cand se termina????
nu mai pot...zau...plasng...o iau pe aratura

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
miereamara spune:
Da' de unde le ia pe toate? Ca nici macar nu merge la gradi!
A fost la piscina cumva? Conjunctivita e contagioasa, ai grija cu bebe mic.
Multa sanatate...mi-e groaza si mie de ce va aduce A. acasa, desi la noi a trecut de mult perioada critica, nu se mai imbolnaveste, si-a construit o imunitate f buna, dar poti sa stii
, mai ales ca atunic va fi sezonul virozelor.
Porumbita am vazut pozele voastre, v-ati distrat nu gluma! Si am admirat si printesele Adei, ce mari si frumoase sunt!
Noi cu potty training stam asa: la gradi sta 10 ore pe zi fara diaper si nu are nici un accident, vine acasa si nu vrea sa faca la olita iar in weekend cere diaper
. Mai nasol ca s-a cam constipat, cred ca se abtine la gradinita, a avut 3 zile in care nu a facut si ieri acasa dupa ce i-am pus diaper a facut de 3 ori:))....o scoatem noi la capat cumva, macar nu mai poarta diaper la gradi...asta e important pt ca vrem sa il dam la un alt preschool si nu il accepta cu diaper.
Tiny baby gator
Baby gator
lisssa_ana spune:
eu pot sa va zic ca al treile copil nu il mai fac ...nu in urmatorii 5 ani si daca mai raman normala la minte.
jur, n-am vazut copil sa planga atat de mult. n-am vazut!!! am ajuns la un pas de depresie, mai mult plang decat sa ma bucur de ei

nu stiu zau cat mai pot.
miere, duminica a luat Ana si raceala si conjunctivita de la copilul gaZDEI. Am fost la zi de nastere. nu s-a sinchisit sa ne zica ca sunt bolnavi copiii.cel mare cu muci...de 1 luna, ca asa e normal ca doar merge la gradi si cel mic cu conjunctivita.
iti dai seama ca ea,gazda, nu crede ca de acolo s-au imbolnavit...plural pt ca sunt bolnave: mama mea plus mama unei fetite plus ink 2 copii

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
roxanaz spune:
buna dimineata
Lissa, sanatate multa multa! asa am patit-o si noi cu conjunctivita, a dus-a pachet patrick de la gradi si am facut toti. sper sa treaca repede si la voi. iar colicii... bietul Filip, dar si biata de tine! va tin pumnii sa va reglati cat mai repede.
Cami, mucii aia doar cu niste ser si aspirat ies. si cu aerosoli de la mare ![]()
sa aveti o saptamana buna!
crisspy spune:
'Neata,
Sunt pe baricade la munca...m-a dat seful afara, a zis ca sa fac ce fac azi si sa plec acasa. Daca vreau ma uit de acasa pe mailuri & stuff.
Am citit tot dar imi e un sooooomn, as dormi intr-una. Rezolv ce mai trebuie pe la birou si ma duc acasa sa dorm. Profit ca Razvi e la gradi sa dorm si eu linistita.
Ne "auzim" mai pe seara. 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
39 sapt
Andra - Maria
AMR 4 ZILE
Naty spune:
patricia la inceput ne ziceau ceva legat de prematuritate (nu mai stiu exact ce nu avea nu stiu ce suficient dezvoltat), apoi muci muci si iar muci.
Le-am adus si noi ieri pe fete acasa dupa aproape 4 saptamani. Parca era prea multa liniste.
Sa va mai povestesc de Nadia:
- vorbeste non-stop, ne ameteste; ne povesteste diverse intamplari, cu fraze lungute si coerente; stalceste insa multe cuvinte, totusi o intelegem nu numai noi, ci si strainii; nu face acordurile foarte bine (de ex povesteste depre ea la pers a III-a: a fost in pac; a papat; a vazut un catel)
- e la faza "de ce", te intreba pana iti vine sa-ti dai cu capul de pereti; de ex ieri dimineata am gasit in curte (la Tg Jiu) un mic kk de pisica si a inceput "mami ce e asta" "kk de pisica" "de ce?" "Pintzi nu au fost cuminte si a facut kk in curte" "de ce?' "nu stiu" "de ce nu sti?" "nu stiu de ce a facut in curte, de obicei face doar in nisipul ei special" "de ce?" "pentru ca e o pisicuta buna si a invatat sa faca unde trebuie" "de ce?" si tot asa vreo 45 de minute 
- peste zi face pipi si kk numai la olita, de 3 saptamani nu a avut niciun accident; ii mai punem totusi pampers noaptea, cand mai trage cate un pipi fara sa se scoale;
- tot nu mananca mai nimic; nu vrea decat dulciuri;
- se catara peste tot, a invatat sa se dea singura in leagan (si sa se urce si sa-si faca vant), se da si in picioare; e moarta sa sara pe saltele (in parc); ma bazaie ca vrea si ea role ("iole");
- se preface ca vorbeste la tel intr-una, poarta conversatii cu ... prietenele Ioanei;
- ma tot intreaba ce e aia scoala, ne aude ca vorbim cu Ioana; zice "acuma Ioana e maie, nu mai meige la gadinita, meige la scoaia, acuma Dodo mege la gadinita, dupa aia cand chieste Dodo mai maie meige si Dodo la scoaia"
Carmen_Marieta spune:
Naty cat de dulce e Nadia.. 
.. Stefan nu il stie inca pe de ce.. dar la orice ii spun ma intreaba ce inseamna.. se apropie..
anna-mama spune:
Lissa, sanatate multa Anuscai, offf, cat de bine inteleg cum e cu Filip cu colici si plans, stiu ca un singur copil asa te aduce la disperare, dar cu doi mici, si cu Anusca si bolnavioara
Multa putere, peste putin timp o sa uiti ce a fost 
Naty, o dulce Nadia 
Crisspy, pupam burtica, odihneste-te ca mai e asa putin pana la marea intalnire
Porumbita, nici Vladut nu mai bea de f mult timp lapte inainte de culcare, in schimb ma innebuneste cu apa in ultimul timp 
Bee, nu te pot sfatui cu suzeta, Vladut nu a acceptat asa ceva...
Sanatate multa bolnaviorilor 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Porumbita spune:
lissa tare greu tr sa fie!! multa sanatate anei si sa nu ia si filip
naty ca de obicei e o placere sa citesti de nadia!!![]()