Ce fel de umerase?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Crista, poate ca as gasi o papusa fetita , baietel n-am, doar ursi si catei . Fata tot le scoate hainele, le pune iar, s-ar distruge rapid. Dar nu cred s-o mai tina mult si daca nu rezolv pana atunci altcumva, le voi imbraca pe papusi.

Corina, n-am vazut cutii pt. insecte /fluturi, desi ar trebui sa fie... cam tot ce cumperi pe aici pt. hobby este scump (fluturii de noapte/zi, doar i-am fotografiat, nu i-am tras in teapa saracii . Doar pe al mort din cauze naturale l-am pastrat). Imi place suportul pe care mi l-ai aratat, am sa caut, nu cred sa pot modela in asa fel incat sa si aiba stabilitate....

Cred ca am aruncat niste "umerase" de papuci primavara asta, Nina, ai dreptate, ar fi potrivite ca marime.

ILoey, nu stiu unde, pe astea le-au lucrat elevii dintr-un sat argesean in urma cu multi ani unde mama a fost profesoara.

La tzara americana (poze)

"Un fluture (de noapte) pe zi si alte " (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ILoey

Sunt foarte frumoase costumasele populare.
De unde se pot cumpara?

iata o informatie utila

http://www.artacrisana.ro/papusi.php
SCM ARTA CRISANA

Str. Stancii, Nr.1
Cod Postal: 410562
Oradea (jud. Bihor), Romania

Telefon/Fax: 0259-434333
E-mail: info@artacrisana.ro
Web:www.artacrisana.ro

Mergi la inceput

Mi-a venit o idee, nu stiu daca o pot si pune in practica...

Azi baiatul si-a inhatat cutiile cu puzzle si s-a pus pe treaba. Interesante cutiile astea si prea cu grija finisate pentru un amarat de puzzle, nu ?

Glumesc, nu le inhat, dar am sa caut data viitoare la Goodwill puzzle vechi din lemn, le scot capacul si incerc sa potrivesc plexiglas peste (tare ar fi bine sa le pot proteja de praf...).
Raman numai umerasele de cumparat sau confectionat, cutia sa o gasesc si sa se potriveasca ca dimensiuni, "geamul" sa vrea sa intre in locul capacului, cutia sa binevoiasca sa stea in cui, he, he, cale lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Incearca si da o fuga si pe la *JoAnn* sau *Michaels* vezi ce chestii de art and crafts gasesti. Poate au chiar niste deep frames gata facute.

Mergi la inceput

Este un Michaels intr-un oras mai mare din apropiere, multumesc, ii voi face o vizita.

Mergi la inceput