Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 61-
Raspunsuri - Pagina 21
tonirro spune:
balanta sper sa iasa bine si sa intri in linie dreapta cu fiv-ul. Iti tin pumnii
floaredemac cam asa patesc si eu; desi n-am scos acul de atatea ori, am zile cand abia a 3-a oara reusesc sa fac injectia. Despre locurile nedureroase, ce sa zic, eu pe dreapta am un tatuaj
si chiar le-am memorat acolo, pe desen, dar cand am inca urme de la injectii, fac pe langa ele si...ghinion, nici nu vad vasele de sange din cauza tatuajului. timea, felicitari
! Ti-ai facut analize pentru toate mutatiile? Sa stii ca teama asta o avem toate...
. Incearca sa te abisnuiesti cu ea si sa te bucuri de sarcina. Iti doresc 9 luni minunate!!!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
timea30 spune:
tonirro, am facut analizele la Synevo, mai exact Profil trombofilie ereditara II, III, Profil sindrom antifosfolipidic si Gena PAI.
MeAlex spune:
Timea, felicitari! Sa ai o sarcina usoara
! Esti dovada ca se poate! Mie nu mi s-a spus sigur ca voi face Clexane de la inceput decat la insistentele mele...si nu mai am curaj sa incep o sarcina fara anticoagulant...eu cred ca e bine ca ti-a dat Clexane preventiv.
Ne spui si noua ce tratament naturist ai facut?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Gliana spune:
va pupam si noi , suntem bine, papam, dormim, suntem cuminti, tati ne face baitza, mami are lapte pt doi![]()
multa sanatate la toata lumea

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011
balanta_tm spune:
va rog scrieti la capitolul 62; capitolul acesta trebuie inchis. rog din nou moderatorii sa il inchida. multumesc.
rannya spune:
buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu o adresa de mail a d-nei dr. uscatescu?!( am vazut ca aveti un mare respect pt dumneaei si as vrea sa vad, poate ma ajuta si pe mine-dupa 4 sarcini pierdute)
va multumesc