Suedia (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salutare. am revenit, bine v-am gasit.
Lacina - Sarcina usoara si nastere la fel iti doresc! si eu am nascut aici si-ti pot spune ca e ff bine. nici o teama, o sa-ti fie bine.)))
Pisicanu - ma bucur ca se contureaza un viitor mai luminos pt voi! succese!
Ma bucur ca munciti si ca sunteti bine.
Eh, cu scoala...poate o sa mai pot face...dupa ce-o incepe piticul gradinita.
N-am avut nici timp, nici tragere de inima sa intru pe net.
O hi vremea, cine-o sti???
Cum ziceati cu intalnirea in Hbg?
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicanu spune:

Foxy, multumim ! "semnele" sunt bune, pare ca se intrezareste luminita de la capatul tunelului, printre curbe si schimbari de macaz dar ce mai conteaza?

afara e o zi veritabila de toamna, soarele se chinuie cu greu sa razbata prin pacla de nori cenusii, dar precum viitorul nostru...reuseste

voi cu ce va mai laudati? trecut-a weekendul fara vreo vorba scrisa...pai se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu la scoala, mult de invatat, se apropie examenul, termene de predat lucrari...din astea. Voi da mai rar pe aici. Pup pe toata lumea, numai bine. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicanu spune:

mihaela, spor la invatat si mult succes la examen!
te mai asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!

detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi

va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lacrina spune:

Fetelor va multumesc pentru urari! Eu de acum pot spune ca mi-au trecut greturile si starile de rau . Era si timpul .. intre timp am vorbit cu moasa la telefon pentru a confirma intalnirea de joi. Am putine emoti ptr. ca voi face si primul echo. Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nimeni nimic? Ce liniste s-a lasat aici...

Eu cum ziceam mai rarutz o vreme...credeam ca am pagini de citit...dar voi v-ati lasat pe tanjala .

Sper ca no news good news.

Trevlig helg på er alla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lacrina spune:

Neata fetelor! Am o intrebare, cate echografii se face pe toata perioada de gravidanta? Eu am aflat de la o prietena care a nascut acum o luna ca à facut o singura echografie la 6 luni. e adevarat ca doar una se face pe toata perioada de gravidanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliGrigore spune:

Bine ai sosit, Lacrina!
Da, se prea poate ca ei sa considere ca e suficienta o singura ecografie pe toatå perioada sarcinii. Ei nu prea fac mare caz din asta. Daca au constatat ca bebele arata bine si este absolut normal la prima eco, cea cu testul CUB presupun ca i facut-o, atunci se multumesc cu masuratorile pe care le inregistreaza moasa la vizitele lunare. Daca moasa considera ca ceva nu e cum ar trebui, atunci iti va mai da trimitere la inca un eco. Asa fost in cazul meu, cand i se tot pårea ei ca bebele nu creste cat trebuie si m-a mai trimis de inca 3 ori la eco. Ea spunea ca e mic, eco spunea ca e in regula. Intr-un final a iesit un pachetel de 2,650 g, si stii ce? A fost absolut normal. Asa ca mergi pe mana lor cu incredere. Dar daca vrei reasigurari se pot face eco la cabinete particulare unde trebuie sa si platesti, insa nu stiu cat. Sau poti sa insisti si sa ii spui moasei ca tu esti nelinistitå si ca ai vrea sa mai faci un eco asa de control mai incolo si poate merge.

In alta ordine de idei: mai, chiar e prea liniste! Ati iesit la ultimul picnic pe toamna asta? Si parca a zis cineva ceva de o intalnire in Helsingborg?...Cand? Unde?

Zile senine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Gudivning! Toata lumea e bine? Daaa??? Ma bucur sa aud asta

Si eu sunt bine, multumesc de intrebare, astept cu viu interes sa ne organizam, poate reusim sa ne si cunoastem. De preferat, sa ne intalnim inainte sa ne inghete cafeaua (aia apoasa, tipic suedeza) in cana.

Referitor la ecografii de sarcina, nu am avut personal nevoie, dar vecina si prietena mea e gravida. A zis ca se duce la un cabinet privat daca vrea ecografii suplimentare, pentru ca si ei i-au facut pana acum (sapt 37) doar doua. Asa e regula, se pare.

Ca sa zic din experienta mea, am avut o burta foarte, dar foarte mica. Nimeni nu ma credea ca nasc (ajunsesem la termen). Copilul a avut 3.5 kg, deci nu are legatura marimea burtii cu dimensiunile copilului.

Mergi la inceput