StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (99)
Raspunsuri - Pagina 12
athosik spune:
Fetele ... doamne cat ati mai scris ....
Am fost cumintica si am citit tot ... dar de retinut sper k makr esentialul sa il fi extras... ![]()
Va tin pumnii la toate si sper din suflet sa aveti o nastere usoara,fara complicatii si BB sanatosi
Despre noi va pot spune k suntem OK ... ne descurkm foarte greu cu caldura(de vineri sunt mereu aprox 30 grade) si se pare k o sa o mai tina asa. Apoi pot sa va spun k imi este o frik de mor de NASTERE ... de ANESTEZIE ... de tot si ma tot gandesc cum voi reactiona cand o sa il primesc pe BB in brate ...
Va
pe toate si mai povestim!!!!
38+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
oanaiasi spune:
Burtici, va pup,
nu mergea chatul la mine dimineata..ma scotea. de asta am disparut ca magarul in ceata.
eu m am treziu umflata, cu tensiunea mare..13 cu 8. Am bagat un ceai diuretic si pepene cu garnitura de 1 litru de ceai de tei si vad ca a mai scazut. e clar ca nu mai trebuie sa mananc nici un gram de sare!
Am citit din urma ,nu am retinut mare lucru...sunt foarte curioasa ce face marryan.jade si hayat sunt convinsa ca vor fi bine in final si ca vor naste exact atunci cand trebuie.
may nu a mai iesit din butoi?
Oana
34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
racheel spune:
athosik
pentru incurajare 
sei, la tine ploua?!!! Si eu ma prajesc de caldura.
Sei, didi .....ele de masini.Noi ne hotarasem sa cumparam Audi A4 din 2005 la 11 mii euro.Zis si facut numai ca socoteala de acasa nu s- a potrivit cu cea din targ si asa am ajuns la 15 mii euro cu totul, inscris, schimbat la ea nu stiu ce...
Acum stau si ma gandesc....daca mai asteptam cum am avut de gand intai apartament apoi masina nu ne mai faceam griji pentru banuti de apartament acum.Dar, asta este.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
37+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
ATHOSIK... si mie mi-e frica de mor,cred ca io sunt cea mai fricoasa de aici de nastere..dar cand o sa vina momenutl,osa vezi ca o sa terecem cu bine,o sa avem altew ganduri atunci, ca o sa il vedem pe bebe, sa facem tot ce ne sta in putere pt el...
sei,deci nu te potolesti cu niste trebi
cine stie vreo reteta cu vinete, in afara de salata
Zubi, mami
37+ cu 
minunea mea
zubi spune:
io aveam mereu sindrom premenstrual..adik , cu vreo sapt inainte de venire, ma simteam mereu rau, dureri de cap,ameteli, stari de rau,ei,si asa ma simt eu aucm de cateva zile, imi apar cosuri..poate poate se preg bebe?sunt asa distrusa, ma gnadesc ca tree sa merg la dr,si sper undeva in mintea mea,sa imi spuna s afac ceza..off Doamne
Zubi, mami
37+ cu 
minunea mea
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel athosik pentru incurajare ![]() |
Multumesc pentru incurajare ... dar nu stiu ... sau nu pot sa imi explic sentimentul asta de frik ... poate fi si din cauza faptului k nu am fost niciodata in spital internata dar mai ales operata ...
Sper sa fie bine si BB sa fie sanatos si eu sa ma pot pune rapid pe picioare!!!!

38+ cu robert-mihai 
athosik spune:
| citat din mesajul lui zubi ATHOSIK... si mie mi-e frica de mor,cred ca io sunt cea mai fricoasa de aici de nastere..dar cand o sa vina momenutl,osa vezi ca o sa terecem cu bine,o sa avem altew ganduri atunci, ca o sa il vedem pe bebe, sa facem tot ce ne sta in putere pt el... ![]() sei,deci nu te potolesti cu niste trebi cine stie vreo reteta cu vinete, in afara de salata Zubi, mami 37+ cu ![]() minunea mea |
Eu sunt cea mai fricoasa .... crede-ma!!!!
Si acum: www.retete-gustoase.ro/retete-vinete" target="_blank">retete cu vinete ....nu le-am probat dar este primul site care mi-a venit in minte .... poate te ajuta!
38+ cu robert-mihai 
athosik spune:
Sau : alta reteta cu vinete
38+ cu robert-mihai 
zubi spune:
athosik
, lasa ca din cele mai fricoase o sa devenim cele mai curajoase![]()
Zubi, mami
37+ cu 
minunea mea
athosik spune:
| citat din mesajul lui zubi athosik , lasa ca din cele mai fricoase o sa devenim cele mai curajoaseZubi, mami 37+ cu ![]() minunea mea |
Sper sa fie asa!!!Oricum nu mai e mult ... trebuie sa fim curajoase!!!

38+ cu robert-mihai