oligoastenoteratozoospermie 13

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bog76

tannoo, sa-i dea Dumnezeu baietelului tau sanatate si fericire!

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

aristica scuze de rasp intarziat, dar cu gravidenia asta sunt pe viteze de la incet la foarte incet: eu am facut transfer in z4 de la ET cu singurii 2 embrioni, unul de 5 celule si altul de 4 celule. Nu stiu care s-a prins, ca cel de 4 celule si-a inceput dezvoltarea in z3, iar cel de 5 a inceput-o in z2 dar s-a dezvoltat mai lent. Nu stiu daca te consoleaza dar nici outzele mele nu erau prea stralucite, si au fost doar 3, iar sotul a avut o spermograma cool.
Iti doresc din suflet bafta, sa fie cu 'lipeala' de data asta, si sa te aud cum te vaiti de insomnii si mers de ratza.

tannoo ii doresc si eu bebelasului sanatate si noroc si o viata cat mai lina, dar interesanta!

33+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

merci mult,alinuk, ajuta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk
tannoo ii doresc si eu bebelasului sanatate si noroc si o viata cat mai lina, dar interesanta!

33+ Luca Eduard

merci mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,ce face juniorul???
mai aveti putin pana la crestinare.
emotii???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

daaaa, noi avem emotii , iti dai seama...
suntem tare curisoi cum va reactiona bebe maine, la biserica si nu numai ; daca va fi cumintel, daca va plange...
a crescut, ai sa vezi maine ce flacau maaare avem
de cateva zile sta de vorba cu noi, ne zambeste si este foarte curios la ce este in jurul lui , e atent la cateva jucarii si este atras de carusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tannoo multa sanatate juniorului si o viata plina de evenimente fericite ! iar pentru maine am trimis o cerere sa fie o zi insorita.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

tannoo, multa sanatate si noroc in viata baietelului vostru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

marrina, sotul meu lua 1 spermotrend/zi, 1ginseng pe zi, si laptisorul o linguritza sublingual dimineata.

sper ca tratamentul sa va aduca rezultatul mult dorit!

31+ Luca Eduard

Multumesc mult. Iti doresc sa va vedeti cu bine si sanatosi cu Luca Eduard!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

tannoo, multa sanatate si noroc in viata baietelului vostru !

sarut mana,

Mergi la inceput