oligoastenoteratozoospermie 13

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bog76

Salutari tuturor!
Vroiam doar sa va povestesc ca in sfarsit a venit Profertil-ul comandat din Austria. Cand am vazut mandatul postal m-am bucurat cum ma bucuram cand eram mic si primeam bomboane cubaneze .
A, si mi-am cumparat boxeri .
Toate cele bune!

sa-ti aduca rezultatul mult dorit atat profertilul, cat si boxerii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Buna dimineata,
Tano iti urez sa ai parte de un botez minunat.
O zi buna sa aveti.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

mercic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

marrina, sotul meu lua 1 spermotrend/zi, 1ginseng pe zi, si laptisorul o linguritza sublingual dimineata.

sper ca tratamentul sa va aduca rezultatul mult dorit!

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Misto asta cu boxerii - eu, nu-i gasisem initial, si i-am luat niste gogosari oribili, dar i-a purtat saracul, ce sa faca!?
Haideti sa va povestesc. Sotul la ultimul fiv:
71% MOTILITATE, 21 MILIOANE
E adevarat ca eu am stat ingrozitor de prost si nu am avut nicun embrion grad 1, dar la el imbunatatirea este remarcabila.
In ultima perioada a luat vitaminba e, spermotrend (1/zi), l-carnitina si l-argininca de cate 1 gram, tot 1/zi, omega 369, i-am mai dat si thrombbo ass-ul meu de 100 in ultimile 3 saptamani (ca era cumparat si-mi parea rau c-am dat banutii pe el). In luna fivului i-am scos seleniul si zincul.

alinuk am o intrebare: tu ai transferat parca doi sau trei embrioni care aveau 3 sau 4 celule in ziua 2 de la punctie?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bog76 spune:

Multumesc de urari!

aristico, de data asta sa-ti dea Dumnezeu sa fiti 2-3 sau cati vrei tu in 1! :)

Va doresc tuturor sa aveti cat mai repede parte de minunea pe care o asteptam cu totii!

we frumos

Mergi la inceput

Multam fain, bog...unul, da' sanatos tun, mi-e de ajuns! La mine e weekend de weekendul trecut

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristico, ai facut fivul?

Mergi la inceput

Da, mai l-am facut. Iar! Si sa vezi nevazute! Consortul a venit c-o spermograma de tanar muntean de 20 de primaveri si eu cu ovocite matusalemice! Zau de n-am zis c-am fost vlaguita de bosorogul meu. Mi-a supt vlaga in astia 8 ani, ca alta explicatie nu gasesc...bine, doctorii ar spune ca-i endometrioza, dar eu nu-i cred! Ca si anul trecut am plecat cu 4 embrioni acasa...SA FIE!
Acum, sti cum e, ca n-avem decat 2 dormitoare...dar asta sa fie problema, ca ne mutam la cort

Mergi la inceput

eee, ce sa zici si tu, dai vina pe sotz pentru ovocitele tale k e mai usor sa fie altul tapul ispasitor
4 embrioni ...wow, daca se prind toti, atunci sa te vad
da' nu stai la curte? mai poti face cateva dormitoare daca se mareste mult familia , ca la cort pe iarna nu te vad prea bine
cand faci beta?

Mergi la inceput

... la culoarea mea, pot sa-mi fac si coviltir
...pai am copchii proaspeti, de miercuri, asa ca nu stiu cand ar trebui sa fac beta, ca ma gandesc doar la urmatoarea zi de miercuri, sa ma duc la munca, altfel ma duc cu pluta si la cat a plouat si la ce balta am langa curte, nici nu-i greu.
Daca apare vreo roseata dau banutii pe beta, altfel, nu...ma duc direct la maciuca magica a lui Albu, pe 20 octombrie.

Mergi la inceput