oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 2
elenusia spune:
Racheel,
tu urmezi, te asteptam cu vesti bune
unde ai hotarat sa aduci pe lume minunea?
ati stabilit data?
racheel spune:
Nu am stabilit data pentru ca este micuta.O mai lasam sa creasca.O sa nasc la spitalul I.
Tanno asteptam vesti despre baietel
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
aristica spune:
ce inseamna ca e mica? in jur de 3 kile?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
racheel spune:
A avut 2,600 Kg si doctora a hotarat sa o mai lasam sa mai creasca 200-300 g.Vedem luni daca a mai luat ceva in greutate.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
aristica spune:
Deci 2.600 inseamna putin? Finuta mea a avut la nastere 2.500. Pe 6 august i-am rupt turta. La un an deja merge 9de fapt s-a si lovit putin la fata in timpul evenimentului, ca n-avea stare. Deci pustoaicele astea mai mici or fi ma zglobii
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
tatiiiii,pe unde umbli???
nu te poti dezlipi de bebe mic,asa-i???
mi s-a lungit gatu de cand ma uit dupa tine sa ne povestesti...da astept cuminte pana vii.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
elenusia spune:
racheel,
draga mea, nu te ingrijora pentru ca nu este atat de micuta
este la termen si este sanatoasa
poate nu-ti vine sa crezi , de altfel nici mie , dar eu m-am nascut de 1.600 kg . Ce-i drept mai am un frate geaman care el a cantarit la nastere aproape 3 kg. Mama nici nu a stiut ca avea gemeni. Pe atunci nu se faceau atatea ecografii. Asa ca stai linistita ca totul va fi bine. Mi-ar face mare placere sa ne cunoastem. Poate stabilim o intalnire in viitorul apropiat. Asa o sa-ti cunosc si eu comoara.
si sa ne tii la curent.
racheel spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere .
Aristica cred ca ai dreptate nu sta o clipa, toata ziulica misca
Elenusia, de acord.Eu stau in Brazda.Tu?
tannoo25 spune:
salut, fetelor,
ce sa zic...va multumec ptr cuvintele frumoase si gandurile bune,
pe 16.08.2011, la 10.55 a venit pe lume voinicul meu de 3.600 g si 51 cm; de ieri suntem impreuna acasa si invatam pas cu pas sa fim tatic si mamica; si facem economie de somn
prima noapte impreuna a fost foarte frumoasa, linistita, cu papa, caca si somnic; acum suntem in asteptarea celei de-a doua, care speram sa fie la fel;
amanunte despre nastere - cand am timp ...