oligoastenoteratozoospermie 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Na ca acum creezi probleme oamenilor pe la munci dar cum a ramas cu analizele de la clinica acelei doamne doctor? Le-ai luat? Cum sunt?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Haideti ca suntem la topicul de putulici si numai despre asta n-am vorbit in acest nou capitol: Deci acum eu trec la subiect. Au scumpit astia de la medlife "recoltarea". Am vorbit acum cu al meu consort, care a recoltat pentru spermograma si spermocultura si, cu tot cu acel card cu 6% reducere, a dat 170 lei. Mi se pare muuult.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

buna dragelor si dragule!

vreau si eu sa urez bun venit pe lume bb de Racheel, fara colici, mancacios si cuminte pe cat posibil!

tannoo nu ca nu m-as fi asteptat la asta, dar vad ca "functia" de tatic te prinde de minune! va pe toti 3!

aristica, muuult 170 spermograma + spermocultura...pai barbatamiu le facea parca cu 100lei.....

27+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

arii, astia nu stiu ca baniii nostri sunt numarati si dramuiti pentru fiecare procedura. Eu trebuie sa recoltez ininte de histeriscopie secretiile, astea cat s-au facut? Sigur inainte de punctie cu 2 saptamani ma mai pune sa pe fac inca odata sio bineinteles pentru a elimina orice risc... le vom face, chiar daca ramanem datori vanduti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, daca stai cu gandul numai la albisor, la histeroscopii...

aristico, ai metrou in ior;
ce zici tu acolo ca e mult 170 spermograma+spermocultura; pai eu plateam la matei, numai spermograma 200 lei

alinuk, cred si eu ca ma prinde functia de tatic ; la cat am asteptat...e minunat sa ii schimb pampersi, sa ii fac baitza ...cu timpul, va descoperi si el ce inseamna toate astea...
mai ai putin pana la finele calatoriei de 40 de saptamani

o pentru fiecare dintre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira e prea tare.
dar voi ati mai auzit sa te duci la doctor sa vrei o ecografie si sa-ti ia bani si pt consultatie fara sa te consulte? eu inteleg prin consult...consultul ala de pe masa.
eu intru si zic stiti as vrea numai ecografie fara consult. doctorul zice: in regula. dar banii mi i-a luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello people!!!
ce faceti???

aristico,am rezultatele...curatenie maxima pe acolo...culturi,secretie,mycoplasma,ureeaplasma,clamydia..toate negative.

mai am sa-mi fac papsu ca cica pe ala a uitat sa mi-l recolteze

tannoo,deh,la ceva trebuie sa ma gandesc si eu,nu???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

noi suntem la ora de vorbit ...
dupa baitza devenim asa fresh ...ca mai stam cam o ora la taifas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
ca taman azi imi programasem vizita la Medlife ca ieri nu mi-a iesit.
aseara l-am visat pe Albisor....era foarte vesel si vorbea arabeste fluent...si m-a pus sa ma dezbrac sa ma consulte cu degetul...eu m-am conformat si l-am vazut ca incepe sa se dezbrace...si-a dat camasa jos si a ramas in maieu...apoi si-a dat si maieul jos si a ramas doar in pantaloni...imi spunea ca e "foarte cald aici" si m-am trezit

samira

Mergi la inceput

va mai intalniti azi?

Mergi la inceput