Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca si eu sunt indragostita de pantofiorii ciclam, sunt ff comozi si au detalii super, pacat ca ne raman mici , sper sa ii gasesc iar pt la primavara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Cami, bine ca ati depistat cauza alergiei pana la urma ! cu deplasarea la Buc o sa fie bine pana la urma, tinem pumnii !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, cucuiul e inca la locul lui...doar ceva mai mic.

Cami, bine ca stii despre ce e vorba si o s-o feresti de asa ceva de acum incolo. Cat despre plecarea la Bucuresti, incerc sa ma pun in locul tau si-mi dau seama cat de greu iti este, insa, pentru ca n-ai alta alternativa, trebuie s-o faci si pe asta, ca-ti place, ca nu-ti place. Ce-ai facut cu alaptatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hahahaha, vazurati paruiala generala de la "L**** amanta sotului meu" si care face referire la o oarecare lauraxxx forumista din galati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatoneeeel, nu te prosti, ca poate-ti iei avertisment!:))) Laura25 e moderatoare si e din Piatra Neamt, n-are nicio legatura cu amanta; de iti spun pe PM ce nickname are, daca vrei:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Inapreda, eu zic ca nu era capusa, ca de era nu se dadea jos cu una cu doua si o vedeai.
Anaan, in ultima vreme numai de transalpina am auzit, mai multi prieteni au tot mers si au fost incantati. Citind ce ai scris mi-am amintit cum ma duceau parintii si pe mine prin toata tzara, de cate ori am fost pe transfagarasan cu Daciuca noastra 1300...ce palpitant mi se parea...am vazut si ursi pe acolo...Mie acum mi-e tare frica de aglomeratia si nebunia de pe sosele, mai demult nu era asa ceva (si nici n-aveam scaunel de masina:))).
Novus, pantofiorii lui Phiphi sunt nr. 6 in UK, deci 23, da' nu cred ca mai ii or fi buni in primavara:))) Oricum Sophiphi n-are respect pentru nimic, mi-a venit sa plang intr-o seara cand s-a aruncat cu ei prin balta:))) (io asa aeriana fusesem ca nu-mi dadusem seama ca a plouat, sa iau cauciucurile cu mine!!)
Cami, interesanta chestia cu oul...verisoara mea avea alergie la oua "de aprozar", deci invers decat Iulia, putea manca doar oua "de tzara". Dar acum nu mai are nimic, cred ca-i genul de alergie trecatoare...
A, scuze, am uitat:"La Multi Ani!" tuturor Mariilor!

Mergi la inceput

Neata tufete :)

ok, ilink, am modificat numele, eu asa am fazut c-au zis niste fete pe-acolo, ca nu eram pe fir cind s-a deschis subiectul merci de atentionare

cam slaba miscarea pe-aci la inceput de saptamina :)) noi sintem in week-end inca, e sarbatoarea nu stiu care azi... o fi ceva cu Mariile :) carora le urez numai bucurii.

noi am inceput sa cautam casa de cumparat pe-aci, pe la tara; deocamdata am vazut un castel parasit care, in mod ciudat, e inca in stare foarte buna , cu tot cu dependinte (are vreo 5 case in jur).

apoi am vazut altul, chiar locuit, va dau si voua www.francechateaupropriete.com/index.php?action=detail&nbien=108595" target="_blank">link-ul dar am decis ca e cam scump (desi nu e deloc indecent pretul) ca sa il luam ... lool

miine ne intoarcem acasa si peste 8 zile sintem in ro, in sfirsit, se vede luminita de la capatul tunelului

Mergi la inceput

am vazut si eu poze cu fete frumoase Olgutza si Novus si copilasi si mai frumosi decit mamile lor

Mergi la inceput

Chaton, dar ti-ar placea sa locuiesti in asa ceva? Mie mi se pare foarte frumos dar creepy!! Genul de casa in care mereu ai auzi scartzait de soarece, de usi si alte bantuileli, brrrr!
Curtea in schimb e...

Mergi la inceput

Pai cred ca asta e tot farmecul... sa mai fie si o fantoma ar fi si mai dragut Nu v-am mai zis ca mie imi plac kestiile cu paranormalul?

Mergi la inceput