Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 25
inapreda spune:
Anaan 
Ian s-a trezit la 5 azi dimineata
si, intrucit la 9 s-a culcat, am ajuns la gradi pe la 11.30
(asta dupa ce l-am trezit cu desene la 11. Nu a mai prins copiii mici afara, doar pe cei mari.
Daaaaaaar: cum am intrat pe strada, imi tot repeta "aishi pii, aishi pii" (=aici copii) ceea ce mi s-a parut de bun augur; clar VOIA sa mearga, as indrazni chiar sa afirm ca-i facea placere.
O bucata de vreme a stat din nou cocotzat pe topogan; azi, insa, nu a fost mereu cu ochii pe mine, si-a facut de lucru SI singur, fara sa-l indemn eu; asta DUPA ce vreo 20 de minute tot voia sa iasa din curtea gradinitzei si sa se joace singur in curtea scolii; au inchis poarta si s-a rezolvat problema
Am remarcat ca / ceilalti copii n-ar fi iesit din curte pentru nimic in lume; nici macar unul; oare cum au reusit sa le insufle chestia asta? Un baietel chiar m-a intrebat: "da' tu nu l-ai invatat ca nu-i voie sa iasa afara"?
Azi copiii au mincat in curte. Iar am fost placut surprinsa sa vad ce frumos maninca toti. L-au invitat si pe Ian. Nu a vrut sa mearga sa se spele pe miini dar a mers fara proteste prea mari. A mincat citeva linguri de supa cu "cocov" (=morcov) si ardei rosu, pe post de felul 2
; nu s-a atins nici de piure, nici de chiftelutze. Dar eu ma declar multumita si cu asta, mai ales ca de dimineata a sarit micul dejn, cind l-am trezit era tirziu, asa ca l-am suit in tricicleta si pe drum (prin parc) a balotat 3 briose; deci, nu cred ca-i era foarte foame.
Cam asta e raportul. Mergem si miine. 
PS. Azi n-am intrat ca aseara am fost la canasta; am jucat pina la 1, am stat in povesti pina la 2.30 si m-am uitat la TV pina la 3.45 iar l-a 5 Ian a dat desteptarea; am fost iar ca deraiata de pe shine; acum sint ok ca am fost cu Ian si Jambo in parc si m-am refreshuit. Dar tot astept sa-l culc ![]()
Va pup
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
chatonel spune:
ina, io zic ca merge foarte bine gradinaritul vostru
ilink, sa-ti fie de bine :))
piscloantzogrix, da cu ei de pamint, pai ii mai rabzi dupa atita timp? poate iesi la banca rauplatnicilor, si nu te mai spala nimeni de-acolo!!!
Bianca2503 spune:
Astazi am fost sa il iau pe Vladimir de la gradinita.
Vine si mama lui D sa ii ia copilului cana si sa isi ia banii inapoi.
Mama cam ciudata si ciufuta ca ea nu are timp sa vina la 6 sa ridice bunurile. Ma rog!
Intreb ce s-a intamplat. Imi spune educatoarea: pai D, de 4 ani a venit 2 zile la gradi si a zis acasa ca l-am batut si l-am dat cu capul de pereti drept urmare mama l-a retras de la gradi.
Zic: aoleu!
dar D a avut un dialog cu educatoarea:
Educatoarea: ce ai patit, D? de ce esti suparat?
D: sunt suparat...asa...pe mine?
E: pai cum asa? ce s-a intamplat?
D: sunt suparat ca am cazut si trebuie sa ii spun lu' mamam ca nu am fost atent si ea trebuie sa ma bata! (Hopa, zic eu)
Apoi, cand un copil mai mic s-a impiedicat si a cazut D a zis:"vai, esti neatent. Nu te suport deloc asa impiedicat" (clar e o problema la copil)
Din spusele bunicii lui D. mama are ceva de comentat la orice inclusiv la sotz, inclusiv la 12 noaptea (bunica e mama mamei).
Si totusi mama l-a crezut pe D ca a fost dat cu capul de pereti in conditiile in care cele 2 zile zile a stat mai mult in clasa tocmai pentru a fi vazut pe camere.
Unii oameni, zau, ca sunt dusi cu pluta!
Anaan spune:
Ilinca, hai risipeste aburul bahic( sau nu
) si povesteste-ne cum fu la gradi.
Doamne, Bianca, saracul copil!
Pisigri, nesimtitii aia ar trebui zgaltaiti bine!
Eu am dormit cu Andrei de amiaza de la trei la sapte, asa ca ma asteapta o noapte lunga. Culmea e ca deja mi-e somn
. Am fost in trio la cumparaturi si a turuit fiu-meu de ne-a capiat...noroc ca-i simpatic!
Noi am ajuns intr-o faza ciudata cu dezpampersarea: pe tanti o anunta cand vrea sa faca pipi, sa-l duca la olita, pe mine ba. Ba mai mult, cu tanti a facut pipi si-n mijlocul naturii. Recunosc ca tanti are o rabdare ce o depaseste de o suta de ori pe a mea.
inapreda spune:
Am revenit doar ca sa va dau o tema pentru acasa: ce amintiri aveti voi de la gradinita? cum era gradinita voastra? dar educatoarele?
Faina tema, nu??? ![]()
![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Ce mama idioata! Bietul D! Ma intristeaza rau "intimplarile" astea horror. 

Chiar asa, Ilincutzo, fa ceva si hai la raport!
La "Gabi" ati mers, pina la urma?
Si mie mi-e un somn de mor dar Ian se uita la T$J ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Am revenit doar ca sa va dau o tema pentru acasa: ce amintiri aveti voi de la gradinita? cum era gradinita voastra? dar educatoarele? Faina tema, nu??? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
La gradinita la care mergeam eu mai mergeau 2 fete din bloc: Andreea si Andreea.
Pe vremea aia era cu dulap/cuier cu saculet.Daca veneam dimineata si nu le vedeam saculetii in cuier(ai Andreelor) toata ziua plangeam si nu faceam nimic. Ma umflam de plans! O salbatica!
pisigri spune:
Anaan, eu cred ca pina la dezpampersire mai e un pas. Mai intreaba-l tu de pipi, nu astepta sa spuna el, poate crede ca e ceva care se face numai cu tanti :)))
Bianca, ingrozitor. Eu vad zi de zi in cartier atitia parinti care ar trebui decazuti din drepturi (sau macar batuti zdravan)...:(
Chato, Anaan, cum sa-i scutur...? Sotz a cerut pe mail (cica primeste miine la prima ora) prima hirtie trimisa de banca spre biroul de credite, cu anuntul ca am achitat creditul, sa vedem de cind dateaza. Insa faptul ca azi femeile alea au stat peste program, au dat 100 de telefoane in toate directiile inclusiv la colegul care era in concediu, ma face sa cred ca nu a fost vina biroului de credite ca inca figuram ca datornici, ci a bancii ca nu a anuntat la biroul de credite. De altfel, noi am si vorbit azi cu cineva de acolo (am intrebat intii la aia ce mama dracului sa facem ca sa scapam de eroarea asta) si aia au spus sa contactam banca, pentru ca banca ar fi trebuit pina in prezent sa anunte la ei de 3 ori pina acum ca creditul a fost achitat: prima oara in momentul achitarii si de doua ori cind le-am cerut adeverinta s-o trambalam la BRD sa dovedim acolo ca sintem in regula. Na, omul a zis la telefon ca poate O DATA sa se fi intimplat o eroare, dar ca e putin probabil ca de 3 ori biroul de credite sa fi ignorat/pierdut/uitat/eroare umana/tehnica instiintarea ca am platit.
Acu io ma lupt cu sotz (e pe numele lui creditul) sa depuna mai repede plingere la OPC, el ma bate la cap ca sa-i dam in judecata sa cerem daune... Io in judecatile astea nu cred, dureaza mult, sint multi bani si e mult timp si mai tre sa mai ai incredere si in justitie... ma multumesc cu OPC-ul, sa pot sa iau notebook-ul ala tot cu banii astia si cind m-oi intoarce din concediu, sa plateasca banca eventuala diferenta de pret intre acum si atunci...

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Si cu toate ca palngeam, am avut o educatoare suuuuuuper: Doamna Apostol. Figura Doamnei si a Doamnei invatatoare (cu care m-am regasit de curand pe FB si ne-am bucurat foarte tare) imi vor ramane intotdeauna intiparite in minte. Sunt niste Doamne, neschimbate, arata la fel ca atunci (sau asa le vad eu) si de fiecaredata cand vorbesc cu sau despre dumnealor o fac cu lacrimi de bucurie
inapreda spune:
Inca una si ma duc:
Profesorul preda un curs de istorie unui grup de 20 de blonde.
Prima întrebare: unde este America pe hart#259;?
Nicole se ridic#259; #351;i g#259;se#351;te loca#355;ia pe hart#259;.
- Foarte bine, foarte bine! - spune profesorul.
A doua întrebare: Cine a descoperit America?
...19 blonde se ridic#259; brusc #351;i spun la unison:
- Nicole!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani