Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aoleu, Bianca, ce veste ne-ai dat :((Multa sanatate Micsunicii Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Gianina e consemnata la domitzil pentru ca Andreea are pneumonie:(. Are tratament cu antibiotic si alte cele...

cum de s-a pricopsit cu ea? sanatate multa micsunica!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ioi, si eu care o credeam pe Gianina prin excursii...sanatate multa Micsunicii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pupam si noi micsunica bolnavioara si uram mult curaj mamicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
De ce v-am intrebat si pe voi e fiindca mi-a incoltit in minte o idee: daca toate educatoarele sunt asa?! Daca asta e stilul care "se practica"? Daca e ceva normal si sunt eu exagerata?!
Denisamada, cati ani are ruginitu' mic acum? A batut 16?

Nope, nu-s toate asa militaroase.

Ruginitu'a'mplinit 16 ani pe 4 iulie! We trecut cand am fost la Tgv s-a luat la cearta cu alt mos de-acolo pe-o blonda inalta.. ciobaneasca.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Cum sa spui la copii ca pleaca soarele??? Vai, eu urasc aberatiile de genul asta si nu le-am folosit niciodata. Bine, zic eu, da' aseara cand Eva a cerut sa vada Scufita Rosie, pentru ca era tarziu si trebuia sa mergem al somn, i-am spus ca Scufita Rosie nu mai este in poveste, e plecata si ea la somn .

Bine... Si eu sunt impotriva minciunilor servite copiilor, dar cand se trezeste mandra noaptea ca vrea "Miki mais", raspunsul ca nu se poate, trebuie sa dormim, ca si Micky doarme la ora asta... mi se pare destul de adevarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Cum sa spui la copii ca pleaca soarele??? Vai, eu urasc aberatiile de genul asta si nu le-am folosit niciodata. Bine, zic eu, da' aseara cand Eva a cerut sa vada Scufita Rosie, pentru ca era tarziu si trebuia sa mergem al somn, i-am spus ca Scufita Rosie nu mai este in poveste, e plecata si ea la somn .

Bine... Si eu sunt impotriva minciunilor servite copiilor, dar cand se trezeste mandra noaptea ca vrea "Miki mais", raspunsul ca nu se poate, trebuie sa dormim, ca si Micky doarme la ora asta... mi se pare destul de adevarat...

Si noi, azi-dimineata la 4 vroiam la masini la calculator (Cars adica). I-am spus ca toate masinile sunt la garaj si dorm ca e noapte. trebuie sa asteptam sa apara soarele si apoi ies si ele la lumina.

dar astea nu-s minciuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariameCum sa spui la copii ca pleaca soarele??? Vai, eu urasc aberatiile de genul asta si nu le-am folosit niciodata. Bine, zic eu, da' aseara cand Eva a cerut sa vada Scufita Rosie, pentru ca era tarziu si trebuia sa mergem al somn, i-am spus ca Scufita Rosie nu mai este in poveste, e plecata si ea la somn .
Bine... Si eu sunt impotriva minciunilor servite copiilor, dar cand se trezeste mandra noaptea ca vrea "Miki mais", raspunsul ca nu se poate, trebuie sa dormim, ca si Micky doarme la ora asta... mi se pare destul de adevarat... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Inseamna ca nici eu nu am mintit cine stie ce cand am zis ca Scufita Rosie doarme si nu mai e in poveste, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Pisik si pentru gestul tau de azi ...pentru cei 6 ingerasi de la GiulestiMi-as fi dorit sa fiu in Bucuresti....si sigur as fi fost cu hunii acolo la 18.

Pisik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
si mai vreau sa zic ca vorbeste fara oprire, vesnic, non stop. NU tace decat cand doarme si si-atunci mai zice ceva in somn. Iar la el totul e cu frumos si bun. De dimineata mi-a pus mana pe burta si il intreaba Robert "ce e asta?" si el raspunde:" buta asta frumoasa a bianca" si mai are: cafeaua asta buna, cortu asta frumos, pizza asta buna, tricoul asta frumos, ochii frumos...totul e roz!

Daaa si la Ada totul e frumos si le iubeste pe toate, asa ca daca se enerveaza brusc lucrul devine uit !!

Da... si la noi e "mumos" si "mica". "Mica" asta cred ca e un fel de "dragut", ca si Duna e mica...
A primit de ziua ei (inca) un pitic, dar nici pe-asta nu-l poate suporta. Nani e Nani, restul sunt "piticii". Ieri mi-a spus hotarata ca "piticii ata e u'rata"...

Mergi la inceput