Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, ma mai roade ceva :) poate v-am mai si zis, ca incep sa uit de la mina pin' la gura:

cum o duc io pe izia 4-5 ore prin transporturi fara sa faca pisu? ca in wc-urile garii sau ale trenului e exclus sa o bag... se poate face o reintoarcere la pampers pentru "momente de criza" ca acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce costumas frumos si ce top-model il poarta!
Ce scumpa e Izia...chatonel, ce fire are, o sa ma lase s-o smotocesc?
Tufete, cateodata cand vad pogonici de-astia asa imi vine sa-i giugiulesc da' ma opresc gandindu-ma la Sophiphi:)))
Ieri la gradinita am profitat ca o bondoaca de 1 an si 10 luni (muult mai solida si mai inaltutza ca Sophiphi, asa era de tzapanuca si indesata ca-mi venea s-o rod) s-a cam speriat si se uita derutata si am chemat-o la mine...si a venit si s-a lipit de mine. Phiphi n-a parut entuziasmata deloc, a facut niste ochi cat chiftelele si o mutra contrariata:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, mai pui, te rog, o data linkul la cabana noastra de la moeciu, sa scot la imprimanta unde trebuie sa ajung, lool, daca nu cine stie pe unde ma trezesc ca ma duce taxiul.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

http://www.pensiunealaturcu.ro/facilitati-pensiunealaturcu.html

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Ilinca mica= foarte tare
Izia= mega simpatica

Aseara Vladimir varsa paste pe jos si zice:" aoleu, ce-ai facut? uite! pe jos! ma superi!"
Asa ii zic eu cand face prostii, el a bagat la cap si a mi-a luat-o inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hihihi Bianca, a mea parlamenteaza asa cu jucariile, le tine niste speech-uri de ma apuca pe mine risul ce prostii pot sa debitez citeodata, daca as fi in locul ei mi-as da doua palme, sa trebuiasca sa ascult asa timpenii :))). Acu-s turbata, fi-mea nu a iubit niciodata papusile 9alea "clasice", "umanoide", nu stiu cum sa le zic. Si a primit saptamina trecuta, de la fimeia cu care era Gabi cind l-am cunoscut eu, o uritenie de-aia de la tonete, o oribilitate....si numa' cu ea in brate sta, si o pupa, si-o hraneste, o culca, ii pune termometrul, il da siropuri, ii tine predici, te doare creieru' mic ce-o mai gidila Bine, si mie imi sta in git cu atit mai mult cu cit ii cunosc si provenienta . Oare-s denaturata tare daca arunc copilului jucaria?:)))))

Chato, io ma duc sa ma uit si la poze imediat, dar merge rau netul si vroiam sa raspund inainte sa uit.
La noi pampersul doar la cerere si doar pentru caca. (Bine, de cind cu olita, caca e o tragedie greaca, am mai zis eu). In rest ii mai pun pampers la somnul de noapte, dar oricit ma rog eu de ea sa faca in pampers, refuza. Afara nu mai zic, nici nu ma mai agit sa o pampersez, desi ma streseaza pishulitul asta peste tot, refuza categoric sa mai faca pe ea (in pampers). Deci...poate fiica-ta e un pic mai docila? Sau mai maleabila? Ca a mea....cind ii intra ceva in cap...

Ilinca, mie nu-mi place sa "ma dau" la copiii altora pentru ca ma dispera ca oameni insuficient de bine cunoscuti sa ii sufle in nas fii-mii, si stii si tu cum e prin parcurile de la noi... Dar desi nu e "chishcabila" (stiu io ce zici, de copiii aia parca "numa buni", mai indesati oleaca, "modelul compact" cum zice sotul), iti dau voie sa o smotocesti pe a mea... doar la schimb !

Stiu ca-s ultimul mohican interesat de asa ceva, dar vroiam sa va zic ca Aramis si-a innoit colectia de tzoale, inclusiv cu sezonul toamna-iarna . Io iar am lista, si stiu exact cum patesc: acum plec in concediu si nu am timp de facut comenzi, iar cind ma intorc 75% din ce imi place mie nu mai e pe stoc

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Da, stai ca am vazut pozele si nu pot sa tac. Si io vreau sa "chinui" bestia mica frantuzoaica. Chiar, chato, se poate vorbi cu ea si in romaneste ? O sa mi se para tare ciudat sa facem sedinte in franceza ce tare !!!

Si ca nu ti-am dat idei pina la urma cu pampersul; in functie de mijloc de transport, io cred ca poti sa prinzi cite o "fereastra" in care sa ii sugerezi tu sa faca pipi (daca e sensibila la sugestii, a mea este, abia asteapta sa faca pipi la tufis) - la taxi, maxi taxi etc. In tren cred ca poti sa iei olita pentru pisu, pentru o urgenta...chit ca e incomod de carat, stiu, si eu o urasc. In supermarketuri si benzinarii e acceptabil de curat in general, ca oricum nu o asezi pe colac, o tii tu in brate. Ilinca stie ca in budele publice nu are voie sa puna mina pe nimic si numai asta spune de cind intram pe usa si pina cind iesim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, mai pui, te rog, o data linkul la cabana noastra de la moeciu, sa scot la imprimanta unde trebuie sa ajung, lool, daca nu cine stie pe unde ma trezesc ca ma duce taxiul.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

http://www.pensiunealaturcu.ro/

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Se vede ca avem copchii nascuti in aceeasi perioada...

Si Rares cand ma supara o ia singur inainte si zice el catre sine Acum m-ai suparat De aici concluzia ca supararea mea e ceva firesc si nu il mai intereseaza ci doar il distreaza. Pe mine chiar ma distreaza cand zice asa sau mai poare dialoguri cu sine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Ce-a mai facut Rares cu tusea aia, i-a trecut, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci pt linkuri fetelor

pe izia o smotoceste cine vrea ea, ca nu sta la toata lumea :))

si da, va puteti intelege in ro cu ea, desi are vocabular mai bogat in fr, da va descurcati voi

Mergi la inceput