Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, ma uit si eu maine pe gradinite acum lucrez la ceva si mai arunc un oki pe forum
Dar eu m-as uita la curte, fara scari si multe betoane, camere mari si vesele, si mai ales educatoare prietenoase !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ariiiis, Oliiiisha pe unde umblati ? si cu cine ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, cea mai faina mi se pare BENTIPAMI; chiar daca textele lipsesc cu desavirsire, imaginile sint graitoare; tu ai vazut-o pe asta "de-adevaratelea"? Cum e? Ce preturi sint? Ce impresie ti-a facut?

In concluzie: primele 2 nu-mi inspira deloc incredere; din punctul meu de vedere ramin in "cursa" ultimele 2; dar conteaza mult si elementul "fata locului". Sa ne spui ce ai hotarit.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, sunteti grozave curaspunsurile voastre!! Mare rabdare aveti cu o novice in ale gradinaritului
(profit ca Phipholina a adormit la 16).
Intre timp am vorbit cu prietena care a avut baiatul la grupa baby (acum va trece in urmatoarea, are 3 ani si vreo 4 luni). Cica e minunata educatoarea aia (nazi), ca e ea mai autoritara da' iubeste copiii si ei pe ea; al ei a fost super mamos si l-a dat direct la program lung si cica 1 luna nu a dormit cu ceilalti ci in alta camera, pe picioarele educatoarei, leganat:))). Deci e foarte rabdatoare. Dupa vreo 2 luni baiatul plangea cand il scoteau de la gradi:))) Acum obiectiv privind retrospectiv, e drept ca era f. ok cu astia mici, dar erau vreo 3 baieti si o fata pe care ii tot toca ("iesi de sub masa", "nu urca pe-acolo", "daca mai strigati va iau jucariile/ nu mai iesim afara" etc.
Booon...cu agramatismele de pe site-uri m-am enervat si eu destul.
Sa va impartasesc si evaluarea mea:
maya- zona cea mai nashpa. Am avut un schimb de mesaje pe FB si mi s-a parut ciudat un raspuns. Fiindca programul scurt e pana la 13 am intrebat daca se-ntampla sa am eu ore pana la 13 daca e bai s-o scot la 13.15. Cica nu pot, ca atunci dorm copiii! Asta mi s-a parut cam ciudat, sa nu poti intarzia cateva minute cateodata?...Apoi cica toti copiii sunt la program lung, ca doar toti se adapteaza pana la urma blabla.
teddies- nesimtit de scumpa mancarea fata de celelalte+ mi se pare "de fitze" si nu suport de-astea;
bentipami pare ok in descriere dar ma si tem, ce preturi or fi avand de nu le expun?...Nu-mi place ca n-au transparenta legata de preturi. Sa vad de-mi raspund la mail.
Acum Gabi:
avantaje:
- directoarea e colega cu mine si il stie si pe huzband, e o doamna f. de incredere; merge des pe acolo si ea si fiica ei;
- copii putini in grupa;
- cel mai mic pret; meniu ok. Bucataria e separata de incaperile gradinitei, nu pot ajunge sa se opareasca etc.
dezavantaje:
- nu-s lamurita cu educatoarea, dar o sa merg pe mana lui Phiphi zilele astea, sa vad de o simpatizeaza au ba:)))
- curtea e mica si amarasteana daaar...gradi e vis-a-vis de parcul mare al orasului, o oaza de liniste si aer curat, imprejmuit, sigur, cu multe zone pt. copii. Cica ii duc des acolo, de manutze astia mici, in sir indian restul;)).
Pana la urma inclin spre Gabi. Dar astept sa vad ce zice si novus;). Si oricine mai vrea sa-si dea cu parerea e binevenit:))
A, apropo de Dyana si mutzu: cand a zis Phiphi prima data "POA" io si huzband ne-am uitat vinovati unu' la altu':"oare nu zice p...a?"...ca tare des o folosim:))) Am rasuflat usurati cand am vazut ca-s papucii:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
A, apropo de Dyana si mutzu: cand a zis Phiphi prima data "POA" io si huzband ne-am uitat vinovati unu' la altu':"oare nu zice p...a?"...ca tare des o folosim:))) Am rasuflat usurati cand am vazut ca-s papucii:))

aoleu va rog eu mult nu mai folositi cuvantul in preajma ei; acum imi vine sa-mi dau palme ca n-am oprit la timp joaca, cum spuneam imi recunosc greseala de un milion de ori, stiu ca e frustrant si pentru el sa o dam din joaca in pedepse..... dar crede-ma ca a inteles foarte bine acum ca nu e voie... si cand se enerveaza pe noi se uita fix in ochi si ne-a "serveste"
si sunt deja mari, prind exact 'nuanta" cuvantului si cand trebuie folosit.... si tare greu e sa le explici ca "aia mari "au voie sa zica... si ei nu
mami meu de felul ei dracuie in disperare.... si evident ca mutzu e fascinat si de acel cuvant, dar vad ca nu-l zice decat cand e in preajma ei...
sincer, il bat la cap continuu cu ce nu e voie sa zica..... dar cum el vorbeste foarte bine si din ce in ce mai corect ... e greu sa=i restrictionez vocabularul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Annan: multumesc Referitor la casa, mi-a trecut cu vanzarea,am cantarit mai bine situatia si nu e roz viata nici la bloc, chiar m-am dezobisnuit de galagia din oras, abia astept sa ajung acasa cand sunt plecata, in oaza noastra de liniste. Cu copiii o sa fie mai greu, ca trebuie sa faca naveta la scoala, dar sper sa fi luat o decizie buna si sa ne descurcam pana la urma.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Annan: multumesc Referitor la casa, mi-a trecut cu vanzarea,am cantarit mai bine situatia si nu e roz viata nici la bloc, chiar m-am dezobisnuit de galagia din oras, abia astept sa ajung acasa cand sunt plecata, in oaza noastra de liniste. Cu copiii o sa fie mai greu, ca trebuie sa faca naveta la scoala, dar sper sa fi luat o decizie buna si sa ne descurcam pana la urma.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Eu zic ca ati luat o hotarare inteleapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, daca o stii pe proprietara de la Gabi si daca, contrar primei impresii, educatoarea e, de fapt, non-nazi, atunci mergi pe varianta asta, si esti si tu mai linistita.

Eu am dormit cu Gulia, caci truda la camara se cerea recompensata si acum, de la sase, am o ucenica, asa ca va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gradinita Maya m-a innebunit cu bostanii aia. Mi se pare normal sa pozeze clasele, bucataria, curtea, nu bostani de Halloween.Locul de joaca pare mititel pentru 30 de copii, dar se presupune ca nu vor sta toti odata afara, nu?Mi-a placut in schimb ce am citit despre alimentatie. Gradinita Gabi - imi plac clasele ca au geamuri foarte mari si sunt luminoase. Un minus pentru mobilier, insa.Gradinita Teddies mi se pare ok. Numai ca nu am avut timp sa ma uit in detaliu si acum trebuie sa plec. Nu am reusit nici pe cealalta sa o vad. Dar la asta nu am gasit nimic sa ii reprosez. Pana acum o situez pe asta pe primul loc. Daca va mai fi de actualitate, voi continua clasamentul mai tarziu.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai, da' ce, e weekend de n-o mai scris nimeni de-atatea ore?!
V-am zis ca fitzoasa mea haleste de numa in ultima vreme? Merge si deschide frigiderul si analizeaza pe-acolo...ce mai, se pregateste de gradinitza:))
Anamariame, Eva chiar c-ar fi de gradi, ar face furori la serbare, cred c-ar putea recita orice poezie

Mergi la inceput