Protectie in timpul alaptarii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Calendar plus temperatura cam riscant.

Mono-pilula e compatibila cu alaptarea, in cazul meu a avut side effects si am renuntat.

Prezervativul mi se pare safe.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nu recomand doar calendar si temperatura singura; trebuie adaugat inca o metoda, prezervativ si gel/film contraceptiv daca vrei un % mai mare de siguranta. Dar cum am mai spus nici o metoda contraceptiva nu este sigura 100%; daca nu ai decis sa iti faci ligatura cind ai avut ocazia probabil iti mai doresti un copil si atunci nu-i bai daca nu e sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

nici ligatura nu e 100% sigura...

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Ligatura si sectionare, pardon am uitat sa specific si sectionarea; doar ligatura nu, nu e sigura 100% se poate repermeabiliza. Aici se mai practica o metoda pe linga ligatura si sectionare; infundarea trompelor cu un fel de material de metal(nu mai stiu ce fel)care arata cam ca un arc, care nu lasa sa treaca spermatozoizii; se face sub anestezie si e o optiune pt cele care nu vor o operatie; am fost surprinsa ca sa vad ca f multe fete tinere sint interesate de contraceptie definitiva, si nu erau din rindul latinos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Alaptarea la cerere, inclusiv noaptea, e cel mai bun anticonceptional in primele 5-6 luni. Combinata cu prezervativ eu zic ca e idealul

Mda, eu cred ca prezervativul este metoda si nu combinatia. Eu am ramas a doua oara cand alaptam la greu, din trei in trei ore ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Alaptarea la cerere, inclusiv noaptea, e cel mai bun anticonceptional in primele 5-6 luni. Combinata cu prezervativ eu zic ca e idealul

Mda, eu cred ca prezervativul este metoda si nu combinatia.

Exact. In momentul in care pui prezervativ si ala nu se rupe, nu cade, nu prea vad ce relevanta mai au alte circumstante (alaptat, metoda calendarului etc)

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput