Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria_mami spune:
Eu am intrat sa ma plang! Ce e, dom'le cu unii? Doctorii nu se presupune sa fie profesionali pana-n maduva oaselor? Apropo de oase am fost azi-dimineata sa ne intalnim cu dr. prtoped sa ne informeze de leziunile din oasele Victoriei. Sa va spun ca am iesit de acolo mai confuza decat am intrat? El spunea cateva cuvinte si ne lasa-n plop! Era mai preocupat sa se joace cu Victoria decat sa ne raspunda la intrebari. Am stat in camera aia vreo juma de ora, timp in care el a incercat sa-i capteze atentia Victoriei si s-a maimutarit!!! Si Victoria nici nu l-a bagat in seama! A zis sa ne intoarcem sa-l vedem in 3 luni! Cand am iesit am rugat-o pe receptionista sa ne faca programare cu altcineva! Si i-am zis lui Daddy ca daca vroiam clown sa o amuze pe Victoria urcam la clinica sa il vedem pe Chuckles (unul din clownii care vin la clinica de vreo 2 ori/luna). Mama ma-sii de treaba! Tre sa mai astept 3 luni sa ma lamuresc. De cate ori l-am intrebat cate ceva zicea "Foarte buna intrebare!"... raspunsul in trei luni! L-am intrebat daca e posibil sa aiba leziuni in coloana. A zis ca 'clinic' ea nu pare sa aiba probleme cu coloana. I-am zis ca tot 'clinic' ea nu pare sa aiba leziuni nici la genunchi, nici la coapse. Asta nu inseamna ca nu exista! Dupa care ne-a dus sa ne arate imaginile de la rezonanta magnetica. Mi le-a aratat! Mi le-a explicat? NU!!! Ca doar eu sunt si radiolog si ortoped si oncolog!!! Nu e cazul sa-mi explice la ce ma uit... important e ca mi le-a aratat, nu??!
Edit: cand am ajuns acasa, Victoria mi-a zis ca ei nu i-a placut de Doctor, ca a fost 'pushy'! Adevarul e ca tare a mai incercat sa i se bage sub piele. A vazut ca nu vrea nimic de-a face cu el si tot a insistat!!!
M-am descarcat! Multumesc ca m-ati ascultat.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Of, draga de tine, imi pare rau ca tot ai experiente din astea neplacute cu doctorii! Si pina la urma te-ai programat si la altcineva?
Lorich spune:
Nadia of, mami incercata, mai Victoria e incredibil de inteligenta, de perspicace, de precoce...zau ca n-am pomenit asa copil. Parca are muuulti ani in spate nu doar 3 mititei.
Alysh ai pus punctul pe i cu autodiversificarea. Noi am oprit-o, pe motiv ca Ana e sora lui Robert, deci interes zero fata d emancare, iar bucatile le ia, se joaca, le azvarle...mai nimic nu duce la gura. Nu-mi convine, mai ales ca-i mai cumpar d ela mag. bio, asa ca inapoi la lingurita, iar AD ramane asa, printre mese, ieri de ex a mancat d ela mine jum de piersica, sugea si molfaia de zici ca era ultima piersica din lume.
Iar despre cele fluide, cu lingurita, altfel nu ai cum.
Cu concediile, eu am mai zis, nu mi-as gasi linistea fara pui. DAAAA, poate m-as odihni, poate n-as mai fi fugarita si haituita dar, nu, pas, prefer sa vad cat de multi ani posibili fericirea lui Robert in apa, balacindu-se, si bineiinteles a Anei cand o fi cazul, sau bucuria coborarii pe o panta la munte cu bicicleta. Desi...cum zice tati, e mai odihnitor la serviicu decat in concediu, asta e, asa sunt eu construita.
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Desi...cum zice tati, e mai odihnitor la serviicu decat in concediu |
De acord cu Cristi Eu de cand ies pe poarta de la servici parca intru in priza si sunt toata incordata.
Raducu meu de cand l-am dus la gradinita cred ca are o frustrare, e suparat pe mine, nu ne mai intelegem deloc. Face tot timpul invers de cum ii spun si l-a luat pe "nu vreau" in brate. Dar asa, din principiu, la orice, chiar daca e ceva care ii place. Ma oboseste ingrozitor. Sunt oarecum linistita ca toata lumea imi zice la gradinita ca e cumintel si mananca bine si doarme. Dar eu tot simt ca el e suparat pe mine ca il las acolo.
Alysh spune:
Gabitzam, nu stiu daca te consoleaza dar asa am patit si noi: Vlad din secunda in care a mers la gradi s-a transformat efectiv. Probabil e razbunare, frustrare, nu stiu...bine la noi a fost si f devreme, l-am dat la 2 anisori. Observ ca in vacanta ma inteleg complet altfel cu el, e alt copil. Dar chiar si asa nu ma plang, Vlad per ansamblu e un copil f bun.
Lorich, da, sunteti de admirat cele care nu va puteti desparti deloc de puiuti...eu am fost disperata sa plec in concediul asta doar cu Stef. Dar oricum nu-i neglijam nici pe ei, i-am dus deja la munte si in curand plecam si la mare, abia astept, vorba ta, sa-i vad razand, balacindu-se , bucurandu-se de soare, apa, nisip. Sper sa nu se intample nimic nasol cu soacra-mea pana atunci caci starea ei de sanatate se tot inrautateste, off.
Nadia, ma minunez mereu citind povestile tale, sunteti niste luptatoare, va imbratisez din tot sufletul!
Luminel spune:
Buna fetelor! si bine v-am regasit
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de luni!
Alysh si Gabi, sa va fie de bine! Frumoase iesiri ati avut! splendide poze!!!
DEsi, imi pare rau de situatia cu dr ala aiurit; mergi si la altul, ca n-o fi singurul.
Am si eu o rugaminte la voi, care ma puteti ajuta: se pare ca lipsa stresului in concediu mi-a priit si trebuie sa fac o intrerupere de sarcina (chiar daca am folosit ovule anticonceptionale). Puteti sa-mi recomandati o clinica, un cabinet, un doctor, preferabil in sect 3? Merci mult!
Va sarut!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
wow, Luminelu', imi pare tare rau!! Iti pot recomanda o dr f competenta, simpatica, mana blanda...nu stiu daca face si chiuretaj, dar cred ca da. Se numeste Mihaela Lungu, lucreaza la clinica Intromed pe la Foisorul de foc. Poti suna acolo sa intrebi, vezi ca ai datele de contact pe net, dai un simplu search pe google si dai de clinica.
Bafta si iti tin pumnii sa treci repede si cu bine peste acest episod
Luminel spune:
Aly,am intrat pe site-ul lor si nu apare niciunde ca ar face si chiuretaje o sa si sun
mersi oricum
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Luminelule - zi si mie cum facushi, mama Ca la noi se face un an de incercari si tot nu imi iese - sunt pe tratament cu progesteron ca pierd sarcinile toate toate si uite, ca am sangerari si peste tratament - ma duc vineri la doctor sa vedem ce mai facem... mai incerc juma de an, pana fac 35 si gata, ramane plodul unic
Eh, si lasand gluma, iti urez sanatate Din pacate lucrurile nu ne ies asa cum am vrea noi intotdeauna si mai bine ne bucuram de ceea ce avem, ca nu-i de colo, oricum ;)
Gabitza - incurajari, o sa ii treaca flacaului. Mai, dar eu chiar m-am dezobisnuit de chestii din astea, sa nu imi ziceti ca le iau de la coada iar cu sensibilitati etc daca mai fac un bb? Ca eu m-am lenevit, gata sensibilitatile, asta micu e independent bine, nici la WC nu mai merge cu mine Ma mai bucur un an, doi de pupaciunile si alintaturile lui si dupa aia ... Of, numai mama sa nu fii
Desiree - of, cum sa nu te ascultam? Mereu intru sa vad ce mai faceti, ma bucur cand vadce ne scrie Victori a pe FB si ma bucur cand o vad cum creste si se face asa de frumoasa, ochishorii aia sunt superbi :) Cat despre doctori&CO, din nefericire ai dat si de bune si de rele mai mult decat noi, ce sa faci, nu poti decat sa te inarmezi cu rabdare, sa ai incredere in instinctul tau si in fetitza ta, care da, este super intelgienta si stie ea ce e bine :)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Victoria_mami spune:
Fetelor, va multumesc ca ma ascultati.
Simonix, asa e, cu toata modestia, stiu ca Victoria e inteligenta si insticntele ei functioneaza, citeste oamenii f bine, stie de cine sa ii placa si de cine nu. Aveam o pereche de 'prieteni' pe care nu i-a placut niciodata; era prietenul cel mai bun al lui Daddy, de cate ori veneau, Victoria plangea non-stop. Ei bine, s-a dovedit a fi cel mai rau prieten al lui Daddy. Cand a fost Victoria diagnosticata, a venit prietena lui la spital de 2 ori si tot a zis ca el e atat de suparat ca nici nu poate veni... de parca despre el era vorba... era vorba sa-l sustina pe Daddy, ca doar asta fac prietenii, nu? Nici macar nu l-a sunat pe Daddy. L-am scos complet din viata noastra! De Craciun s-au auto-invitat la noi si nu le-am raspuns. M-am facut ca ploua, au insistat si le-am spus ca facem Craciunul cu familia si prietenii doar. Pe ei ii anunt eu cand am timp disponibil dupa Craciun! A venit o data, a trecut cu masina prin fata casei, a vrut sa opreasca si i-am intors spatele si am intrat in curte. A mai venit o data, Daddy era acasa si nu l-a invitat inauntru, a iesit Daddy afara vreo 10 minute, i-a spus ca era ocupat, se juca cu Victoria si bye-bye! Cred ca in final a inteles mesajul. L-am sters si de pe lista de prieteni de pe fb, mi-a trimis alta invitatie, acum cateva luni, sa-l adaug si l-am refuzat! De-aia eu am incredere in instinctele ei. Stiu ca ii "simte".
Va pup, iesim la cumparaturi si la plimbare.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!