Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 19
Victoria_mami spune:
Am intrat si eu cu vesti bune despre soacra; au operat-o sambata dupa-masa si e bine. Ieri cand am vazut-o era atat de bine-dispusa (ma rog, cat poate fi dupa o operatie), a zis ca nu are nici dureri prea mari. Ramane la terapie intensiva o perioada si apoi la recuperare la sectia de ortopedie. Dar pericolul a trecut si ma bucur asa de tare ca o am. As vrea ca toate femeile din lumea asta sa aiba o prietena ca soacra-mea (sau o soacra ca prietena mea
).
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Pfiu, Nadia, ce usurare trebuie sa fie pentru voi, ma bucur ca este bine soacra ta!
Bunica mea a patit ceva similar cand avea cam 70 de ani, a trait pina la 90, si asta dupa o operatie in Romania de dinainte de revolutie. Umarul i l-au facut la loc asa cum s-a mai putut din bucatele, sa zic asa. Nu si l-a mai folosit niciodata pe deplin, dar misca, facea una alta, isi gatea. Norocul ei ca a operat-o dr. Burghele, care era cel mai mare ortoped la vremea aia si a fost si seful ei mai in tinerete.
YLARI spune:
Nadia bravo! Sanatate multa ii doresc.
Adriana n-am idee, probabil la cei ce fac service, cum spune Belleane. Ce dragut cum te intrebai tu cum il facem noi pe bb2 ![]()
Belleane, in ce sens nu ti-au inspirat incredere? Eu am inscris-o deja maine incepem. Pana la urma daca nu este ok, o schimb, am gasit atatea gradinite incat nu imi fac probleme, gasim alta, nu-i bai. Ei bine, in cei de la stat nu am eu incredere
plus de asta eu nu pot conta pe nimeni cu ajutorul, din cate stiu cei de la stat nu au programul pana la ora 19 cand ajungem noi sa o luam. Ok, 19 a fost cea mai tarzie ora la care am luat-o vreodata, nu vreti sa stiti in ce hal am alergat si cum am ajuns acolo fleasca de transpiratie si stresata. In fine, dar iata ca se intampla. Bon, sincer nu mi s-a parut nici mie ceva wow, dar copilasii pareau fericiti si doamnele implicate. Mi-au vorbit frumos, am intrebat multe, am povestit multe despre Eva sa o cunoasca si fata s-a jucat cu copiii cat am vorbit noi. Evident la sfarsit nu vroia sa plece. E greu sa iti formezi o parere dupa doua vizite. Pare ok dar trebuie sa dovedeasca in timp. Oricum eu fac vizite inopinante
si ma lamuresc ce si cum. Daca poti sa imi dai mai multe amanunte 
Cleo foarte interesante fructele alea. Si sunt bune? Sunt dulci? Oare la noi s-or gasi?
Va pup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Nadia bravo! Sanatate multa ii doresc. Adriana n-am idee, probabil la cei ce fac service, cum spune Belleane. Ce dragut cum te intrebai tu cum il facem noi pe bb2 Belleane, in ce sens nu ti-au inspirat incredere? Eu am inscris-o deja maine incepem. Pana la urma daca nu este ok, o schimb, am gasit atatea gradinite incat nu imi fac probleme, gasim alta, nu-i bai. Ei bine, in cei de la stat nu am eu incredere ![]() Cleo foarte interesante fructele alea. Si sunt bune? Sunt dulci? Oare la noi s-or gasi? Va pup! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
nu f. dulci, dar placute. Cica constipa
Bafta la gradinita noua

Sarutmana de brainstorming, am luat periuta de dinti electrica Oral B. Cred
Desiree, ma bucur pt soacra. Ea a simtit ca trebuie sa faca operatia, ca poate. Sa ii dea Dumnezeu sanatate. Si zi-i sa ii dea bijuteriile Victoriei la nunta
Victoria_mami spune:
Fetelor, multumesc.
Cleo, i-am zis sa i le dea Victoriei la 20 de ani.
Ca daca am de ales intre bijuteriile ei si ea, o aleg pe ea de o mie de ori.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Nicole1980 spune:
Desiree - ma bucur atat de mult pentru vestile bune. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti peste toate obstacolele. Va admir din tot sufletul forta si puterea !
in 16+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Aseara ne-am intors si noi de la mare, a fost super.....doar prea putin. Delia a devenit o mamoasa, ma vrea numai pe mine, cu mine doarme, pe mine ma tine de mana, eu sa-i dau sa manance..tot tot numai cu mine. Inainte toata lumea zicea ca vai ce atasata e de tati, si ce mandru era tati...acum tati se cam oftica.
Desiree, ma bucur tare mult pentru soacra ta. e o puternica, la fel ca si tine, ca si daddy, ca si Victoria. Sunteti o familie de puternici...bravo!
Lumi, te pup si pe tine!
Lorich, n-ai zis nimic hotzomanco de plecarea la Braila...eu m-am luadat aici cu 3 zile inainte.
Ylari, ma bucur ca tati va sta mai mult cu voi, ca nu va pleca pentru prea mult timp. Succes la bb2. Si noi am ratat ocazia luna asta, dar cu buna stiinta....post, apoi tati in delegatie...
Fug la despachetat bagaje, va pup pe toate!
Lorich spune:
mi bebelina da, am fost o tura mica la Braila, am avut o nunta...erati prin zona??? Nu retinusem cat stati. Poate ne gaseam la "fantanica" ca m-a innebunit Robert cu artezienele din Braila. Si circul, tre sa merg la circ cu el.
La multi ani sarbatoritilor de Sf. Alexandru!!!
Nadia atata dreptate ai in ce ai scris!!!! Te imbratisez cu drag mama scumpa!
mi_bebelina spune:
Lori, nu, am fost in trecere doar. Am ajuns joi seara si vineri dis-de-dimineata am plecat catre mare.