Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Noi suntem singurele ... sot plecat la Viena.

Ne omoram timpul tipand

Am citit tot ce-ati scris si mereu mi-am propus sa va scriu ... am renuntat insa, in toate mesajele gasesc gandurile mele, exista situatii diferite, reactii diferite, oameni diferiti ... m-as repeta, voi ati atins totul si ma gandeam ce minunate sunteti.
Ma bucur ca va cunosc! Chia daca pe unele doar virtual.

Annika e terorista familiei la noi. Eu imi pierd repede calmul si urlu la ea -- ea reactioneaza urland si mai tare; daca o certi, e tare suparata ca tu ai dreptate si se declanseaza tipetele; nu accepta nici o critica.

Cleo, Lara fol. Oral B.
Fluor ni s-a recomadat, dar nu le-am dat niciodata.
Succes la dentist!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

LORI - da, eu cred ca e o combinatie de temperament cu mod de educatie. Sora-mea a primit acelasi mod de educatie si ea e ca DESIREE un control-freak si nu suporta sa fie subaltern. Oricum gradul scazut de self-esteem asta e in mod clar din educatie si asta e o trasatura comuna si celor tematori si a celor controlanti.

LUMI- am mai zis , nu da nimeni cu piatra. Si eu mai am scapari. Dar nu pot sa cred nici in rup[tul capului ca palma la fund e benefica pentru copil si e un mod normal si de dorit de educatie. Nici o simpla palmuta la pampers din cand in cand. De dorit ar fi sa nu existe. Da, e un mod de descarcare pentru parinte dar pentru copil nu aduce nimic bun si nu-l invata nimic. Ca si tipetele (yelling is the new spanking). Dar normal, suntem oameni, avem o gramada de probleme, avem (unii, nu zic de tine) un bagaj in spate, un patern din copilarie pe care il repetam inconstient.
Eu de obicei, cand ne calmam, imi cer iertare ca am tipat. Si el isi cere iertare pentru pozna facuta. Si eu zic, ma ierti Patrick, sunt si eu om si mai gresesc. Si atunci vine si el si zice, si eu mai gresesc mami! Imi pare rau ca te supar. Si parca suntem amandoi mai impacati si mai linistiti. Cand tip si ramanem suparati, nu mai apuc sa-mi cer iertare ca merge la somnic, parca nu pot sa dorm linistita, parca undeva echilibrul s-a rupt si sunt sigura ca si pentru el.
Am mai zis si repet, asa e la noi, nu e musai sa fie la fel peste tot. Dar in ce priveste cat e de benefica palmuta, la ideea mea ca nu e deloc benefica, nu renunt nici picata cu ceara. Ii invata numai ca daca ai un conflict il rezolvi prin violenta si ca e OK sa-ti exerciti puterea asupra cuiva mai mic si mai slab. Nu cred ca intensitatea are vreo importanta. Si cu asta I rest my case, nu mai zic nimic la subiect.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Doloress, draga mea si eu sunt de acord ca palma e de evitat...dar daca uneori nu se poate altfel...daca copilul e monument de incapatanare...trebuie sa mai stie si de frica...nici mie nu-mi place sa tip la ea sau sa o bat...dar uneori nu se poate altfel...si cum am zis, suntem noi mame, dar suntem oameni in primul rand...unii mai puternici altii mai slabi...ideal ar fi sa fim mereu puternice si calme dar ....

Ma scuzati ca m-am lamentat cam mult azi Sunt intr-o pasa proasta...am obosit si ma simt rau...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lumi, poate ca ar trebui sa ma leg de maini si sa nu scriu nimic, ptr. ca pe cuvant ca nu vreau sa te superi pe mine, dar uite ca nu ma pot abtine.
Poate ca ar ajuta daca ai renunta la ideea ca e vina ei. Ea e doar un copilas, uite ca toti de la M&M sunt la fel; eu am crezut ca Victoria e cel mai incapatanat copil din lume, dar citindu-va pe voi imi dau seama ca nu e Victoria, e pur si simplu varsta. Incearca sa intelegi ca nu ce face ea provoaca neparat, ci faptul ca esti tu stresata, faptul ca tu ai alte probleme si atunci nu mai ai rabdare cu ea.
Urmatorul lucru ti-l spun NU ca sa te fac sa te simti vinovata, ci doar ca simt eu ca trebuie sa-l spun: eu prefer ca Victoria sa rastoarne casa cu susu-n jos. Stii de ce? Pentru ca Victoria cand inca mai lua steroizi (5 zile la fiecare 3 saptamani) nu facea nimic. Absolut nimic. Nici nu misca. O dureau oasele si statea pe mine intinsa pe couch 5 zile! Si jucariile unde le puneam miercuri seara de acolo le luam marti dimineata. Stii cat de mult imi doream sa fie rea? Pur si simplu sa fie rea, neascultatoare, zvapaiata, incapatanata, sa faca deranj, sa urle, sa se joace, orice, numai sa o vad ca e bine!? Asa ca acum desi ma scoate din minti uneori, prefer sa fie asa, decat linistea aia pe care am trait-o un an.

Incearca sa intelegi ca problema e la tine, nu la ea. Ea e doar un copilas, tu esti o super-mamica, doar stresata, cu probleme si fara ajutor.

Sper din suflet ca nu te-a suparat ce am scris. Iti trimit o imbratisare virtuala.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lumi, poate ca ar trebui sa ma leg de maini si sa nu scriu nimic, ptr. ca pe cuvant ca nu vreau sa te superi pe mine, dar uite ca nu ma pot abtine.
Poate ca ar ajuta daca ai renunta la ideea ca e vina ei. Ea e doar un copilas, uite ca toti de la M&M sunt la fel; eu am crezut ca Victoria e cel mai incapatanat copil din lume, dar citindu-va pe voi imi dau seama ca nu e Victoria, e pur si simplu varsta. Incearca sa intelegi ca nu ce face ea provoaca neparat, ci faptul ca esti tu stresata, faptul ca tu ai alte probleme si atunci nu mai ai rabdare cu ea.
Urmatorul lucru ti-l spun NU ca sa te fac sa te simti vinovata, ci doar ca simt eu ca trebuie sa-l spun: eu prefer ca Victoria sa rastoarne casa cu susu-n jos. Stii de ce? Pentru ca Victoria cand inca mai lua steroizi (5 zile la fiecare 3 saptamani) nu facea nimic. Absolut nimic. Nici nu misca. O dureau oasele si statea pe mine intinsa pe couch 5 zile! Si jucariile unde le puneam miercuri seara de acolo le luam marti dimineata. Stii cat de mult imi doream sa fie rea? Pur si simplu sa fie rea, neascultatoare, zvapaiata, incapatanata, sa faca deranj, sa urle, sa se joace, orice, numai sa o vad ca e bine!? Asa ca acum desi ma scoate din minti uneori, prefer sa fie asa, decat linistea aia pe care am trait-o un an.

Incearca sa intelegi ca problema e la tine, nu la ea. Ea e doar un copilas, tu esti o super-mamica, doar stresata, cu probleme si fara ajutor.

Sper din suflet ca nu te-a suparat ce am scris. Iti trimit o imbratisare virtuala.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Da, Nadia, problema e la mine in mare parte (80% as aprecia eu, resutl revenindu-intotusi Cristianei, ca ar putea fi si ea mai cuminte si mai intelegatoare, chiar daca e doar un copil); nu am ajutor, asa e, dar nici voi nu aveti si nus tiu cum va descurcati...inseamna ca eu sunt "defecta" psihic...mie mi-ar fi trebuit un copil care sa stea unde-l pui...nu o zvapaiata...

Gata, am discutat destul pe subiectul asta...nu mai pot!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dim.
Am mancat fructe de cactus.. prima data- f. faine -doar cam scumpele.

ma duc sa trezesc poprul sa ne mobilizam sa mai vizitam un orasel azi -mechelen sau leuvain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

buna dim.

ma duc sa trezesc poprul sa ne mobilizam sa mai vizitam un orasel azi -mechelen sau leuvain.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Gezas, nici nu stiam ca exista asa ceva ha ha ha... Pai, sa va fie de bine. Ce mult ma bucur ca ne scrii cleo.
Adriana ca si tine gandes si eu, ma simt asa de norocoasa ca va am, nu stiu ce m-as fi facut in gravideala, in mamicia timpurie fara voi, m-ati invatat atatea, sper ca si eu cate ceva pe voi, va iubesc tare-tare pe toate.
So: sotul nu va mai pleca in Franta, cel putin nu va pleca asa cum se vorbise la inceput, va pleca asa cateva zile-o saptamana. Foarte bine, ma bucur. Parca si la sv s-a facut lumina si deja simt ca se aranjeaza treaba.
Of Lumi, te cred ca iti e greu, dar are dreptate Nadia, e varsta, asa sunt toti, Eva e atat de schimbata dupa astea 2 luni de stat la ai mei de ma apuca nebuneala de atata rasfat si de tipat si de batut din picior... Dar azi am luat-o asa cu usurelul si cu frumuselul, si asa cuminte a fost, am iesit prin parc ne-am plimbat, nici macar nu a plans la intoarcere. Este adevarat trebuie sa fii si linistita, ceea ce eu azi am fost. Te pup.
Ah, de sapt viitoare gata, back to gradi, o inscriu la little angels, stie cineva ceva de ea? Am gasit un topic dar cam vechi, ultima postare din 2010 iar restul din 2009 - deci cam vechi impresiile. Da, deci in concluzie ne mutam inapoi cu totii, ptr ca pana acum am stat eu si Eva la ai mei si Iuby ne vizita in cursul saptamanii, iar weekendurile stateam impreuna. Ceea ce era naspa, gta, acum impreuna iar cu totii.
Cam atat.
Ah, Eva n-are nicio carie, ceea ce ma bucura imens. Este adevarat ca nu bea decat lapte si apa. Sucuri nu i-am dat decat pregatite de mine, niciodata nimic din comert. Dulciuri doar un patratel de ciocolata amaruie pe zi si un barni sau o prajiturica 7days. In rest doar la ocazii tort.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

buna dim.

Gezas, nici nu stiam ca exista asa ceva ha ha ha... Pai, sa va fie de bine. Ce mult ma bucur ca ne scrii cleo.
Adriana ca si tine gandes si eu, ma simt asa de norocoasa ca va am, nu stiu ce m-as fi facut in gravideala, in mamicia timpurie fara voi, m-ati invatat atatea, sper ca si eu cate ceva pe voi, va iubesc tare-tare pe toate.
So: sotul nu va mai pleca in Franta, cel putin nu va pleca asa cum se vorbise la inceput, va pleca asa cateva zile-o saptamana. Foarte bine, ma bucur. Parca si la sv s-a facut lumina si deja simt ca se aranjeaza treaba.
Of Lumi, te cred ca iti e greu, dar are dreptate Nadia, e varsta, asa sunt toti, Eva e atat de schimbata dupa astea 2 luni de stat la ai mei de ma apuca nebuneala de atata rasfat si de tipat si de batut din picior... Dar azi am luat-o asa cu usurelul si cu frumuselul, si asa cuminte a fost, am iesit prin parc ne-am plimbat, nici macar nu a plans la intoarcere. Este adevarat trebuie sa fii si linistita, ceea ce eu azi am fost. Te pup.
Ah, de sapt viitoare gata, back to gradi, o inscriu la little angels, stie cineva ceva de ea? Am gasit un topic dar cam vechi, ultima postare din 2010 iar restul din 2009 - deci cam vechi impresiile. Da, deci in concluzie ne mutam inapoi cu totii, ptr ca pana acum am stat eu si Eva la ai mei si Iuby ne vizita in cursul saptamanii, iar weekendurile stateam impreuna. Ceea ce era naspa, gta, acum impreuna iar cu totii.
Cam atat.
Ah, Eva n-are nicio carie, ceea ce ma bucura imens. Este adevarat ca nu bea decat lapte si apa. Sucuri nu i-am dat decat pregatite de mine, niciodata nimic din comert. Dulciuri doar un patratel de ciocolata amaruie pe zi si un barni sau o prajiturica 7days. In rest doar la ocazii tort.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

yote-le: li se zice www.google.ro/search?q=figue de barbarie&hl=ro&biw=1408&bih=641&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Q-VZTsOyAo60-QbBqdmODA&ved=0CD8QsAQ#q=figue de barbarie&hl=ro&sa=X&tbm=isch&prmd=ivns&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=ffb7be7efd48bfe3&biw=1408&bih=641" target="_blank">figue de barbarie
succes cu noua gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Odata, demult, manca si al meu copil fructe de cactus cam de 2-3 ori pe saptamana. Acum toate fructele au cazut in dizgratie. A inceput sa manance aici pepene rosu, desi era tare contrariat ca are samburi, la noi sunt din aia fara samburi si nu stia copilu ca asa e pepenele.

Mai daca scapa al meu copil necariat la cate dulciuri pompeaza ai mei in el tot e ceva. Imi vine sa ma tot duc. In fiecare zi abia ma abtin sa nu izbucnesc. Toata ziua carne si dulciuri, exact ce noi acasa evitam pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Da, eu stiam de fructe de cactus, pt. ca am vazut in comert de la Tim... suc -- am si cumparat odata si e bun la gust.

Doloress, nu reusesti sa-i convingi pe ai tai ca e mai bine cu putine duciuri? de ce ii dau atatea dulciuri? ca ii diminueaza sigur si pofta de mancare

Ylari, super ca nu mai pleaca sotul. chiar citisem ca v-ati apucat iar de bebe2 si ma intrebam cum faceti? daca el e in franta

- am si eu o intrebare
mama mea mi-a aruncat din greseala capul de vaporizare (bucatica aia mica albastra) de la aparatul Omron -- de unde pot procura altul? a mai schimbat cineva doar piese individuale?

Merci
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: am vazut mesajul tau, vrei sa o dai la little Angels Academy de pe str Ursu? Mie acolo nu mi-a inspirat incredere. Am fost, am vizitat dar nu mi s-a parut safe deloc. Daca nu as avea cheltuieli imense anul asta as da-o la Montessori. E in zona dar cam scump. De ce nu incerci la stat? Imposibil sa nu gasesti chiar si acum.

Mergi la inceput