StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)
Raspunsuri - Pagina 12
Kora_B spune:
Lali, tare asta cu mestecat patrunjelul
Cu dansatul cam greu, ca nu ma lasa burtica, dar incerc stilul bebelusului -adaptat (stau pe loc si doar din burtica asa usor, cat sa-l ametesc sau sa-l adorm pe bebe )
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Deci nu dorm,da? Astept sa ma nasc. Multumesc de urari fetele ,in colt pe masuta va asteapta beuturicile,muzica deocamdata canta in surdina,am pus o canapea intr-un colt ,si pe o alta masuta ceva gustarici. Avem parunjel plantat in ghiveci sa rumegam la iesire sa nu ne simta barbatii ca mirosim a alcool... Deci,cine vrea primul dans? Dansam si noi asa,ca la 8 martie,intre noi. Haideti ca eu nu am nici barbatul acasa,e la munca... Si vaz ca nu ma prinde somnul.Sa dau muzica mai tare? Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora AMR 4 saptamani |
32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Kora_B spune:
(citindu-va incepe sa-mi dispara un pic cate un pic butoiul in care am picat iar. si doar ce reusisem sa ies cat de cat....)
citat din mesajul lui didianana Ileana Cosanzeana merge la maternitate, iar dr. de garda o intreaba: -Ce probleme ai, Ileano? -Am venit sa Fat-Frumos.. 32+ si mamica fericita de 3+ anisori |
ancaroro spune:
Lali
Hayat, bine ai venit acasa, , stai linistita la patuc inca 5-6 saptamani, apoi urmeaza marea intalnire
In legatura cu cezariana, in romania pentru orice se recomanda. Chiar citeam in What to expect, bestseller in state, ca si daca nu e bebe pozitionat bine, se poate face cumva o inducere sa se miste cu capul in jos, adica medicul sa o faca, cu ecograful. Pai la noi e mai usor sa ea verdict de cezariana decat sa incerce si alternative. Iar asta cu cordonul, aceeasi chestie. Fara explicatie, fara nimic, doar: cezariana.
Tot acolo citeam ca intre 32-36 de saptamani se intoarce bebe, daca nu e deja intors cu capul in jos.
Marryan,
Seidana, linkurile pe care le-am pus merg toate, mai incearca. Nu trebuie nici un cont de gmail, oricine are linkul poate intra si vizualiza. Am mai pus si eu cate ceva pe acolo
31+
Bijuteriile mele
Lali_mete spune:
Fetele multam pentru urari ,ma bucu ca v-a placut petrecerea celor care ati "vizionat-o" azi ,mi-ar placea asa ceva la ziua fiecareia dintre noi,ne mai destindem nitel si iesim din butoaiele in care vad ca intram pe rand.
Oana eu am citit pe blogul Biancai Brad tragedi,si ironia sortii, nu malformatia i-a afectat copila cat nodul de pe cordon. De acest nod am mai auzit la o mamica de aici din Constanta , a patit la fel la primul copil,din cauza ca avea lichid foarte mult,copilul mic in greutate , si a avut poc sa se rasuceasca.
La noi se recomanda imediat cezariana,si ni s-a inoculat asta,la cel mai mic semn,hopa,il scoatem cum ii e mai usor dr-ului,nu mai trebuie sa maseze burti si sa se roage de pasarici. Pana si moasele de la tara ,alea de demult , stiau cand un copil are cordonul in jurul gatului,si stiau ce au de facut,sau daca era transversal stiau ce miscari sa faca pe burta cu mainile astfel incat sa pozitioneze corect copilul.Nu mai zic de nasterile "cu picioarele" ,cat de frecvente erau, si nu mai taia nimeni burta.
Ma bucur ca te-am inveselit Kora .
Theea si acum iar nu mai dai pe la noi? Hai ma ca nu suntem asa rele! Uite,vezi? Daca erai si tu aseara,pe tine te faceam un vals vienez...
Va pupic,sunt franta,ca am fost in port. Am urcat pe bricul Mircea, pe Regina Maria, pe o nava mare de razboi,uriasa,cu tunuri cu tevi atat de largi ca incapea intr-o teava lejer pana si grasunul meu...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
Kora_B spune:
stiu ca e reactie cu intarziere...dar deh...daca acum va citesc, acum ma 'desfasor' si eu si se uita si cel mic la mine si intreaba 'de ce rade mami asa?'
citat din mesajul lui alayna Un banc dragut pe care l-am primit prin e-mail : Doua prietene se confeseaza una alteia: 1: Cum a fost seara ta de ieri? 2: Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. Tu? 1: Superba! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intraga si apoi, am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat! In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz: 1: Cum a fost seara ta de ieri? 2: Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta? 1: A fost un dezastru ! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem, asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedea ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda... 32+ Se pare ca va fi :) |
Hayat_Kh spune:
Buna burticute dragalashe!
Cred ca mi se trage de la Seidana. Si eu ma chinui sa scriu aici un cearceaf intreg si cand sa imi expun ultimele cuvinte, mi se blocheaza sau apas pe te miri ce si se sterge tot. Sper ca de data asta sa si reusesc sa postez ce am vrut sa zic, numai sa imi adun din nou gandurile.
La multi ani Lali!!!!! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca , sa ai pace in suflet si in casa.
Super petrecere aseara!!!!!! Bravo, bravo, bravo!!!
De azi dimineata tot incerc sa va scriu cateva cuvinte.
Vorbisem cu Jade si intrasem sa va spun din vesti, dar am observat ca scumpa May a fost mai rapida. May, multumesc pentru primirea calduroasa. Tu cum mai esti??
Theea, tinand cont ca ti-ai calcat pe "promisiunea" de a nu mai posta la noi, vreau sa iti spun ca ma bucur tare ca ai facut-o si ca printre altele,incurajarile si urarile tale nu m-au ocolit..
Mikka, mamica frumoasa....mereu cu invatatul.Nu te lasi.Admir perseverenta ta. Mersic pentru primire si sms de incurajare. BB meu e bine, energic si tot mai nazdravan.Se indragostisera doamnele de el in spital.
Marryan, ce putin mai ai pana o sa iti strangi la piept ingerashul de fetita.. DD sa usureze in acele momente cat mai mult si sa iti ajute sa treci cu bine peste tot ceea ce va urma.Si mami si tati sa fie fericiti cu minunatia din viata lor.!
Alayna, da , inshaAllah sa trecem cu bine peste toate astea. Eu sunt cumintica si rabdatoare, desi e greu. Dar, alhamdulillah.Cineva acolo Sus are grija de noi.
Mi-a placut faza cu perna sub capul sotului....Pana la urma ai izbandit in lupta??
Doamne, e asa de ciudat sa stau numai in pat, intinsa, cand pe o parte, cand pe alta, deloc in sezut. Sotul e ca un cerber pe langa mine, cand ma vede ca ma ridic sau ca stau in fund. Uneori am momente de tristete pentru ca trebuie el sa faca tot, imi pregateste mancarea, mi-o aduce in pat, ma ajuta sa ma spal, imi limiteaza orice strop de efort. Mai e si postul...si de cele mai multe ori ma intreb cum se simte el, cand imi incalzeste ceva sa mananc sau ma vede mancand si band....Ma incearca un sentiment de vinovatie, desi stiu ca el e un spirit tare si cu credinta si nu il poate ispiti atata lucru...Dar nah, suflet de femeie..ce sa-i faci?Doamne cat il mai iubesc....
32+ cu minune de
DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!
mai e asa de putin
Kora_B spune:
Lali
am uitat ca in C-ta se serbeaza ziua Marinei de 15aug! Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo! Mai ales ca nu am mai fost la o 'aniversare' de asta de vreo 3 ani...
Dar poate la anul ajungem
Oricum abia astept sa vina vinerea viitoare cand vom fi in C-ta! si punem de o intalnire si cu Camady (speram sa mai stea bebe linistit in burtica ).
citat din mesajul lui Lali_mete [ Ma bucur ca te-am inveselit Kora . Va pupic,sunt franta,ca am fost in port. Am urcat pe bricul Mircea, pe Regina Maria, pe o nava mare de razboi,ursa,cu tunuri cu tevi atat de largi ca incapea intr-o teava lejer pana si grasunul meu... Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora AMR 4 saptamani |
Kora_B spune:
Hayat,
Sa stai cumintica la rand intai nasc eu si apoi tu, da? Sa nu mi-o iei inainte Mult a fost putin mai e
Kora_B spune:
Sei, eu am 0 kg luate saptamana asta.
O fi din cauza 'butoiul', o fi din cauza greturilor, varsaturilor, o fi de la ambele... cine stie. Dar ideea e ca nu am luat nic' in greutate, desi mie mi se pare ca mai am un pic si imi explodeaza burtica. Nu stiu din ce creste...
Azi inchei si eu saptm33, dar mi se pare asa putin in comparatie cu 36/37/38/39 ale fetelor care se pregatesc de nastere
ptr toate fetele care se pregatesc de nastere!
Kora_B spune:
Gertruda, am vb cu dr C-tin de greutatea lui bebe la ultima eco si mi-a zis sa stau linistita ca e in fc de aparat si mai e si de dr. Si in plus, asa cum bine a zis si Nanna_mikka si noi cand ne cantarim pe cantare diferite ne poate arata greutate diferita.
Cat despre placenta, mi-a zis sa continui cu Clexane si sa nu-mi fac griji, a avut paciente care au dus fara probleme sarcina la termen, bebe a fost in grafic cu greutatea, chiar daca era placenta imbatranita prematur.
Imi place de ea tare mult, nu ma alarmeaza aiurea, doar daca e ceva serios.
Cat despre Medlife, ca nu primesc copii nenascuti acolo, nu stiam asta. Sora-mea a nascut ambii copii la stat, dar a fost la Medlife cand a avut vreo urgenta si nu au refuzat-o niciodata. Iar pe mine nu m-au intrebat niciodata daca l-am nascut sau nu acolo.
Te si astept impresii proaspete de la tine cand o fi sa nasti, ca vad ca esti cu 2 sapt inaintea mea