StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Caty.. nu punem motatele ca eu va iau prin surprindere..

Am modificat prima pagina .. pareri/ opinii?

SAPT ASTA ATI FOST CAM LENESE LA CANTAR>..... HAI SUS PE CANTAR SI RAPORTATI KG!!!!!!!!

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Bine draga mea...nu scot motatele ...deocamdata dar astept numai vesti bune desrpe voi si despre nastereIti doresc sa ai o experienta cat se poate de placuta

Camady felicitari pentru bebelul grasunel
Sa ai o nastere usoara si bebe sanatos,mancacios si necolicos

Fericita 39+ cuLoriana-Maria

AMR 7 zile max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, la mine trece tot+14.

Multu!

Oana 33+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

+ 14kg la 34 s pe care le implinesc maine (am uitat sa zic)

Pusca si cureaua lata,
Ce supla eram odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. nu nasti pup pana te strange razvanel in brate...

Oana..nu te plange ca eu sunt + 15 , 3 in 1 sapt

Lalic.. aik upa un rationament mai sus prezentat, te prega sa nasti?

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Pt fetele cu bbei cu circulara de cordon: imi zicea mama in telefon acum, ca in toata cariera ei de moasa niciunul din copiii cu dubla sau chiar tripla circulara de cordon(cica a avut si din astia) nu au patit absolut nimic la nasterea vaginala.

Nu mai vb de cei cu simpla circulara. a zis ca pt un medic sau moasa bun/a asta nu reprezinta nici problema nici complicatie. nodul de cordon e mai problematic dar am inteles ca sunt cazuri extrem de rare.

si da, fetita biancai brad nu mai e din cauza unei malformatii cardiace asa ca lali nu te mai gandi la prostioare,da?! N ai voie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Gata shopingul pe ultima suta de metri

acum am ajuns acasa si sper sa ma odihnesc un pik ca numai pot, contractiile devin din ce in ce mai neplacute
sotul ma invitat si la un restaurant grecesc si am luat prinzul mia zis ca timp de o luna nu o sa ma scoata nicaieri ca bebe face imunitate in prima luna, asa ca am profitat astazi cu toate durerile pe care le am sa nu refuz

seidana multumesc de majorete, da abia astept sa vina ziua de luni sa vedem daca luni imi face cezariana sau pe 17 asa cum am convenit de la inceput

numai am rabdare deja, sunt inebunita de curatenie sa fie curat, totul aranjat cind bebe va veni acasa

din pacate asa cum spuneam si sapt trecuta, prb a intevenit si la rinichi, deci rinichii mei nu mai filtreaza cum trebuie am dureri, edemele de ultimul ris/plins, dureri de articulatii ca nu pot pasi, merge, scula din pat, dopul deja pierdut de o saptamina....

camady nu te ingrijora ca si la mine dopul la fel sa scurs joia trecut cind faceam exercitii pu rinichi, am avut si singerare, la fel ca tine am fugit la echo si acolo totul e bine, colul inchis, insa bebe iok intors tot cu capul sus....nu te ingrijora ca medicul mia zis ca fara dop mai poti sta maxim 2 saptamini si nasti asa ca eu cred ca si tu urmezi usor usor

andreea2011 multumesc pu explicatii, sper ca sa fiu tare si sa nu ma impacientezi de operatie, eu am fobie de taieri mi se trage din copilarie si de asta nu mam ginidit niciodata ca voi ajunge la cezariana....sper ca tu esti bine acum si Eva sanatoasa ca asta conteaza cel mai mult

Jade dumnezeu este cu tine, sper ca nasterea sa fie usoara chiar daca e la 35/36 saptamini, mai ales ca ai facut si injectii pu plamini, ne rugam ca bebe sa se nasca usor, tu sa fii puternica si ai laptic indeajuns pu bebe, ca va creste el mare mare ai sa vezi

hayat fata curajoasa, stai in patuc cumintica ca totul va fi bine, ai sa vezi ca vei ajunge si peste 36 sapt si veni naste bebe sanatos, Doamne ajuta!

lore si tie iti doresc curaj deja poti sa nasti linisitta ca bb e mare, sa ne zici cind ca sa scoatem majoretele

si
pentru caty, mitza, seidana, antoshik

abia astept sa se inceapa lista cu nasterile deja

Cea mai fericita mami 37 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu v-am mai povestit din experienta mea. Razvan a avut dubla circulara. La un moment dat dr. mi-a spus sa ma opresc sa nu mai imping, cred ca atunci i-a desfacut cordonul. Totul a fost ok. Asa ca Lali stai linistita.

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Lali, super petrecere, m-am amuzat copios citind azi.

Jade, multa sanatate!!!

Felicitari burticilor care urmeaza !!! Nastere usoara si bebei sanatosi

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Raportez si eu kg 11 la numar
Acum pap niste sarmalute k poate mai crestem un pic

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna, fetelor!

Lali, la multi si frumosi ani!

Hayat, bine ai revenit acasa! Sa stea bebe cumintel in burtica la mami inca 4 saptamani macar.

Am acasa, in sfarsit, si wireless, asa ca nu tb sa ma mai chinui stand in sezut la birou ca sa fiu pe net.

Ma duc sa va citesc din urma, ca tare vorbarete ati fost

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput