**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**
Raspunsuri - Pagina 8
lbelciug spune:
Alma, e f dragalasa si haioasa micuta Morcoveata! Se vede ca i-a placut rolul.
Multumesc, Poohy, se fac si ai tai acusi-acusi de scoala.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
DidiAlex spune:
salutare,
da, asa e cu scoala..acu apare. dar e drept ca noi inca suntem in vacanta pana pe 17. vineri vin bunici, nah evenimente.
in alta ordine de ideei io am dat comanda la cineva sa imi cumpere niste adidasi din State..i-a luat copilul e incantat..numai ca i-a luat pe amandoi in stangu, si apoi a vb cu pretenul din state sa ii caute si pe dreptul. asa ca suntem posesorii a doua perechi de adidassi altbatri cu al si luminitze rosii no 27. mai mai fost si o carutza de bani 44$. e cineva interesat, ca ii trimit in ro?
bettyR spune:
Salutare fetelor!
Ce povesti frumoase am citit cu indragostiti! Nu-mi vine sa cred ce mari sunt copiii nostrii, parca ma sperii uneori ... si Andreea se uita dupa baieti, dar e f inchisa, nu aflu prea multe, vrea sa se marite cu un print in schimb, mi-a zis ca ii este dor de un coleg de la gradi ... si avea unul de anul trecut de care tot vorbea acasa ...sunt f inocenti si frumosi la varsta asta ...
Didi, toti zic de andreea ca pare mai mare, cam cu 1 an a parut mai mare dintotdeauna, nu stiu de ce ...
Noi suntem bine, fetele cresc, vorbesc si se joaca impreuna, asa sunt de fericita ca le vad asa marisoare si simt cum e mai usor si altfel ma inteleg cu ele ... nu tot timpul, stiti voi, dar asta e alta problema ... alexandra inca suge si chiar nu stiu solutii ... nu vrea sa faca la olita deloc, fuge cand o vede si tipa si spune ca nu vrea ... si doar intelege tot si f frumos o luam si andreea ii explica, se aseaza si face ea, nu vrea si pace ... banuiesca ca ii este frica, o sa incercam pe wc ...
Despre andreea, sau intrebare: copiii vostri mint? ca a mea da, si nu am citit nimic despre asta, am o carte dar nu am timp deloc ... minte nonstop, cu orice chestie, orice o intrebi se gandeste un pic si spune altceva, ce a mancat, ce a facut, de altii ce au facut ... nonstop, orice cuvintel e inventat, minciuna, nu ma pot baza pe nimic pe ce spune si e asa ciudat ... sigur e o etapa dar nu stiu sa zic nimic .... i-am zis ca-i creste nasul ca la pinochio, dar nu crede .
Edit sa mai scriu ceva: Didi, nu stiu cine mai poarta 27, andreea poarta de o jumate de an si ma gandesc sa trec la 28, mai are o pereche de pantofi 27 si mie mi se pare ca are piciorul micut. Pune o poza sa te vad ...
madaiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Edit sa mai scriu ceva: Didi, nu stiu cine mai poarta 27, andreea poarta de o jumate de an si ma gandesc sa trec la 28, mai are o pereche de pantofi 27 si mie mi se pare ca are piciorul micut. Pune o poza sa te vad ... |
Betty Andrei poarta inca 25. Mai spre primavara avea o pereche de pantofiori marimea 23 care inca ii veneau, dar acum e vizibil ca i-a mai crescut piciorul.
Didi poti pune o poza cu adidasii? Sa vad daca il incanta pe Andrei. Eu nu prea ma arunc sa-i cumpar imbracaminte/incaltaminte fara sa-l intreb inainte, risc sa nu le poarte deloc daca nu ii plac.
Betty Si Andrei se mai "ocupa" cu minciunile. Si apoi zice "am glumit, mami!" Nu cred ca inteleg ei inca prea bine cum e cu minciuna. Desi am tot incercat sa-i explic, presupun ca e prea abstract pentru ei inca. Si de citit nu am nici eu timp deloc, carti am gramada, dar stau frumos in biblioteca asteptandu-si randul.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
DidiAlex spune:
Betty, La multi ani!!!
La multi ani!!! tuturor Mariilor, ca azi e ziua lor
o sa pun o poza, cat mai curand. azi avem in plan mersul la biblioteka si la Mc. stiu ca nu e sanatos dar copii se bucura. mi-am combinat si niste termine de-ale mele la dr si Gata vacanta pt noi. dar pot sa zic ca a fost cel mai reusit concediu...acasa..cu copii mari :)
Al_Ma spune:
La multe onomastici tuturor care au nume de Maria sau derivate, multa sanatate si tot ce e mai bun! Azi am lasat-o pe Mara bazaind la gradinita si ma tot gandesc la ea, sper sa se fi linistit. Am rugat-o pe bona sa treaca pe-acolo sa vada ce face si sa lase si o cutie de bomboane ca sa serveasca Mara copiii, ca am uitat sa iau azi-dimineata.
chiquitita spune:
Salutare!
Betty La multi ani, fericire si sanatate!
La multi ani Mariilor!
Poohy, frumosi puii tai, ce mari s-au facut! Te mai bate gandul de bebe 3?
Arcadia, ce mai faci? Parca te duceai la mare?
Al-Ma succes la gradi, am avzut si eu pozele cu peruca rosie, e o frumoasa!
Liviana, pregatesti aranjamente florale si pt doamnele de la scoala acum?
An@, ce mai faceti, aseara in Kaufland o mamica isi striga fetita Ecaterina si m-am gandit la tine!
Mami de Livia (8 iunie 2007) si 36+
lbelciug spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor, bucurii si sanatate!
La Multi Ani, Betty cu multa fericire si implinire! Zile voioase alaturi de fetele tale! (si de sot)
chiquitita draga, m-ai facut sa rad. De data asta nu am rabdare sa fac aranjamente florale, am emotii prea mari si inca destule pregatiri cu Matei asa incat cred ca o sa optez pt un buchet dalii din gradina mea si probabil alte 2-3 cumparate. Bogdan va mai sta o sapt la Braila, tocmai ca sa ma concentrez pe debutul lui M la scoala, AF etc, in paralel avem "dezmat" si acasa cu muncitori etc si sotul nu vrea 2 pitici printre picioarele lor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
Hello,
La multi ani Mariilor si La multi ani Bety!
Mi-am recuperat si eu copilul de la mama, e inceput gradi de luni dar si inotul. Vad ca ii place, se intelege bine cu prof de inot. Sper ss si progreseze.
Liv bafta cu Matei luni la scoala. Cred ca ai tu mai multe emotii decat el. Ce mai faci cu muncitorii pe la casa?