**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Bun gasit in casa noua!
Am am avut ceva de citit din urma, m-am bucurat ca incepe sa se mai animeze subiectul nostru.
Ne-am intors si noi de 10 zile din concediu, o sa revin cu povesti.
Carstea felicitari pentru burtica! Sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Arcadia distractie placuta la mare!
Am vazut poze frumoase cu capsunei.
Ella v-am admirat si pe facebook, imi e mai usor acolo. Simpatic Bob cu afirmatia cu iubirea. Si la noi e preferat tati, dar diferenta declarata nu e asa de mare. Pe tati il iubeste pana la stele si inapoi la noi acasa la etajul 4, iar pe mine pana la stele si inapoi la etajul 3, ca e un pic mai scurt drumul :)
Liv am facut si noi ceva drumetii pe munte cu Andrei anul acesta si a fost foarte incantat. Poti sa-mi dai si mie cateva detalii despre pensiunea unde ziceau acum ceva vreme ca va cazati?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Carstea, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos!
Aceleasi urari si pentru Ofe
Pai, Mada, tu iesi in avantaj, ca de la stele pana la etajul 3 este drumul mai lung decat de la stele pana la etajul 4. 1-0 pentru tine lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si mie mi-a spus in adolescenta un baiat ca ma iubeste pina la stele si inapoi. Noi eram pe strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc tuturor pt urari.Acum ne-am facut curaj, desi cam tarziu.Inca am emotii de cum ne vom descurca.spre deosebire de unele mamici cu baieti mari eu sunt tot prima vioara la Rares.Tati e ignorat cand e vb de instructie.E bun de iesit in parc si de mesterit in garaj doar.
E foarte grijuliu de cand a aflat de bebe si eu il iubesc parca si mai mult daca se poate spune asa cand realizez ca va fi fratior mare.
Si mie mi se pare odiseea noastra foarte departe.

Apropos de tic-uri ,Rares isi umbla la pielita de pe langa unghii de vreo luna.Sa va spun ca i s-a infectat unghia si i-a cazut jumatate din ea?
Acum sunt cu ochii pe el si ii atrag atentia daca il vad si vad ca functioneaza ca a vazut si el ce tare l-a durut.
Pupici

Mergi la inceput

Ati fost la sedinte de electrostimulare? Sunt eficiente?
Aveti ceva aparate minune, acasa, pentru anticelulita?
Ella, Vas, voi vorbeati de ceva aparat. Ce va face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ioana,

Eu mi-am cumparat dupa ce am nascut o centura de electrostimulare; e din aia pe care ti-o fixezi cu arici, are o mica telecomanda prinsa si poti regla cum vrei intensitatea; are vreo 50 de programe.
Ideea e ca eu n-am putut-o folosi; desi nu am probleme cardiace, imi dadea tahicardie; am facut de 2 ori si de fiecare data n-am reusit sa dorm noaptea.

Si cred ca pana la urma curentul asta care intra in corp, chiar de intensitate mica, nu e ceva natural, deci e nesanatos.

Cred ca daca vrei tonus sau vrei sa scapi de celulita si n-ai timp de sala, masajul e mult mai eficient.

Aparatul este Relax&tone; nu cred ca el in sine poate modela abdomenul sau coapsele; eu il folosesc cateva minute dupa ce dau cu crema anticelulitica, ca sa intre mai bine in piele.

Mergi la inceput

Mersi Ella. Imi amintesc acum ca ziceai ca iti da palpitatii. Imi da prin cap sa fac la ceva salon electrostimularea. DAr poate inainte incerc cu un aparat de masaj pt casa, sa maseze el ce nu pot eu sau altii, din cauza ca nu am cind sa merg la saloane.
Plec la vinatoare de relax&tone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ioana vazusem pe unul din site-urile de cupoane relax&tone la jumate de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Eu am fost la electrostimulare la diverse saloane, de la saloane de apartament la Silhouette. Totul depinde de tipul de aparat folosit (mai vechi/mai nou) si de intensitatea la care se regleaza electrozii pe diverse zone. la inceput nu e bine sa faci la intensitate prea mare. Eu am facut prima data intr-o seara, la un salon de apartament. Pe langa faptul ca aparatul era vechi unul sau doi electrozi nu mai functionau), faptul ca o sedinta de electrostimulare echivaleaza cu cateva sedinte de fitness (cineva zicea ca 6 - e relativ, depinde la ce intensitate se face electrostiumlarea, ca doar nu faci electrosocuri) mi-a dat si mie ceva extrasistole si insomnie (m-am trezit in toiul noptii si nu mai puteam adormi). Apoi am inceput sa ma duc dimineata la electrostimulare, seara preferam masajul/impachetarile. Nu am fost extrem de constant, dar mi s-a parut ca pielea devenise mai ferma. Eu cred ca are efect, dar trebuie sa gasesti un salon unde te simti bine (unde ti se respecta intimitatea si nu esti pusa sa te dezbraci de fata cu inca 2-3 cliente) si are aparatura noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc pt raspunsurile cu ticurile. Vad ca Matei l-a mai redus, insa tot il mai are.
Am mai pus diverse poze AICI

Bogdan a facut o traznaie mare la Braila: a dat drumul la o surubelnita in teava de la putul pt gradina asa incat taica-miu a muncit o zi intreaga pt ca in final sa poata extrage surubelnita din ultimul segment.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput