**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Tamara,

pe care le-ai comandat?
eu am luat de la Delia Hush Puppies, TCM si Mounty.
Toate sunt super bune.
Ma gandeam sa iau si Elefanten pentru sezonul urmator; de fapt iarna trecuta am luat masura 27/28 si 28/29 crezand ca cele 29 ii vor veni iarna asta, dar acum piciorul nu-i mai creste asa repede asa ca inca suntem la masura 28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Carla, felicitari!! sa/ti traiasca minunea nr. 3,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!! Asteptam pozeee!! tot asa repepde ai nascut?

Ella cred ca aceasta calatorie la Londra va fi hotaratatoare pt tine : ori te intorci cu pofta de bb2 ori "vindecata" definitiv.

Aaaa, si mama ta are dreptate cu risipa de haine: asa e si la noi, pocnesc dulapurile fetelor. In conditiile in care asteia mici, in afara de alea 3 salopetele luate de la hopababy (apropos, tare mi-au placut: asa finute si bumbacul ala tare placut) si o caciulita, nu i-am cumparat NIMIC in 6 luni si are o gramada de haine de nu apuc sa le dau pe toate prin rotatie pana sa-i ramana mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ana,

are o comanda speciala de ceva timp: vrea o bebelusa pe care sa o cheme Maria.
In ultimul timp ma visez gravida, ba intr-o noapte cu tripleti si ma intrebam unde o sa-i culcam pe toti
Obiectiv nu sunt sanse, nu cred ca sunt in stare s-o iau de la capat, mai am 3 luni si fac 38 de ani, deci numai argumente contra.

Nu mai plec maine la Lo, ci joi, asta e marele avantaj la British, ca poti schimba rezervarea free of charge pe ultima suta de metri.
inca face aerosoli, inca muceste si nu eram impacata sa plec asa.

ref la hainute, si Ckristina e mare fan hopababy si recunosc ca si eu am luat cate ceva pentru finut, de ex. scutece de finet ca sunt tare frumos colorate; Ofe isi comandase unele de la muselina de la mothercare si le-a trimis inapoi, cica aveau aspect de carton.

Cine vrea sa vada bebelusul Ancai, are o poza pe fbk, cred ca imediat ce a nascut e facuta poza; tot in apa cred ca a nascut.
S-a inatmplat ca mi-a dat sms dimineata si eram chiauna de somn si nu m-am uitat de la cine e si am crezut ca e de la clona; in mesaj scria doar "am nascut de cateva minute"; si deja ma gandeam ca tre sa schimb iar biletul;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Multa sanatate si fericire bebelusului Ancai! Am vazut si eu poza, mi s-a parut foarte curajoasa Clem, sunt mame care au nascut dupa 40 de ani, deci ala e motiv subiectiv, nu obiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carla, felcitari!!! Cine mai e mindra ca tine? Poate Pepsi!

Am scapat de pipi noaptea!! De 3 saptamini, cam de cind v-am spus, nu a mai facut deloc pe el la somn (ca facea si de 2-3 ori intr-o noapte, chiar daca il trezeam). Il mai trezesc 1 data pe noapte, dar voi scoate si asta curind!! Nu i-am dat tratament, dar vorba lui P: Am inceput sa cresc mare!

Eu sunt multumita de incaltaminea de la Next, am asteptat sa se faca rece tare afara, sa imi formez parerea definitiv... ajunge cu picioarele fierbinti acasa. Sa vedem cind va fi zapada daca vor fi ca sugativa sau nu, dar pe vreme uscata eu ma declar f multumita.
Clar nu sunt ca cele de la ecoo, dar 4 milioane nu dau. Am gasit Ecoo pe ebay.de, 40 euro + 10 transportul. Pe cine intereseaza, dau linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

A nascut CarlaV!?? Wow, atunci sa-i traiasca fetita nr 3 , sa fie sanatosi cu totii si fericiti! Asteptam povestea nasterii si evident, poze!
Ella, nastere usoara clonei si experienta placuta la la LO! Sa nu ne uiti, asteptam primele impresii de matusica!

BettyR, n-ai putea vorbi cu seful sa-ti aprobe din cand in cand o zi de lucrul de acasa?
An@, ce frumos ai scris despre mandra nr2, ma vad pe mine fericita cu Bogdan mic. Tare faina-i perioada asta, bucura-te la maxim de ea!
Bogdan in ultima vreme e tare rebel. Ii cer diferite lucruri si in 99% din cazuri primul raspuns e NU. Eu reactionez spunandu-i de ex ca sunt suparata, dupa care se suceste, se enerveaza, tranteste, vorbest urat etc iar apoi zice "Bine, fac lucrul ala". Am discutat cu el de mai multe ori, insa vad ca pastreaza acelasi comportament. Ai vostri fac la fel?
Baietii mei sunt in concurenta si cand ii rog sa ma ajute cu diverse lucruri. de regula Matei e primul care sare si pt ca ii dau o recompensa, Bogdan se bosumfla caci deh, vrea si el, insa nu se urneste atunci cand il rog pe el in mod direct. Greu cu educatia asta...

Si eu am cumparat de la Delia ghete de iarna Hush Puppies si TCM. Confirm calitatea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Wow! Felicitari Ancai!!! bebe fetita 3 :) Ce frumos :) Mamica fericita si curajoasa :)
Si eu ma vad cu bebe 3 :D Dar nu sotul :D A zis ca am trecut prin destule emotii la nasteri/in sarcini ... Si oricum ca acum nu e momentul, nu avem loc, tb sa strangem bani blah blah blah
Dar nu zic nu peste 1an1/2 sau 2-3 ani... Sa fie si ai mei mai mari. Cu Manu deja nu mai sunt probleme, miaunel Mihnea mai trebe' sa creasca
Am o colega de facultate care are fetita mare pe clasa a-3-a (face acusica 10 ani), a-2-a fetita tocmai a facut 6 ani, si bebe 3 urmeaza in primavara-vara :D Deci se poate
Si Manu tot comanda o surioara :) A zis ca stie ca o sa fie doar un bebe si ea o sa fie mare, dar tot vrea surioara. Ieri imi zicea ca ar fi mai bine sa faca oamenii oua, ca ar fi mai usor sa aiba surioara Nu stiu de unde a scos-o

Ella, 38 nu e chiar asa mult. Sefa mea l-a facut pe bebe 3 la 40+, iar o prietena de-a mea din copilarie a fost primul copil cand mama ei avea 42 :)

Ioana, da-mi si mie link-ul de pe ebay - de fapt, care ebay? .com, .co.uk, .de ?

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Carla, felicitari si aici. Am vazut si io poza..un pisoi mic de tot, nu am inteles daca a nascut acasa in cada sigur. Am si io poza cu David asa proaspat.
Liviana,
Sigur nu s-au vorbit cu ei mei..mo omoara cu zile concurenta asta. David fiind mai slabutz si mai mic inc ail consider mik si el a prins asta si zice..nu R e mare si el e mik..
Cu Nu, io ii zic ca nu primeste biscutii la masa ca mancam mancare..el nu..ca nu mananca mancare.. io ii zic sa stranga masa cu frat-su..el: niemals (nicioadata) dar il las in pace..si dupa 1 minut se intoarce si strange masa. Pur si simplu cauta scandal daca nu il obtine face. Si aici as scrie 10 pagini.
In legatura cu suparatul..io incerc sa nu le zic nicioadata sa faca ceva pt ca io ma supar..nu pt ca asa trebuie..si nici recompense nu primesc: pt ca nu as vrea ca ulterior sa fie santajat sentimental mie greu sa exprim in cuvinte..dar io simteam un gol in stomac cand o vedeam pe maicamea trista. Si recompensa..ma rog de ce?! Io de ce sa le fac?! Io primesc recompensa?! Nu ai mei fac destul de multe in casa: strang masa/ pun masa, dau cu mopu, duc gunoiul. As vrea sa priceapa ca toata robotirea asta in casa nu e corvoada..e ceva care misca lumea..

Ella,
Astept cu nerabdare primile trairi alaturi de Ofe in calitate de mamica..of..ce bucurie.
Io am de la 01.11 un coleh Maxim..si chiar ma gandeam ca e un nume tare frumos..sa nu il prescurtati precum la catzel:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca,
cu vinzatorul asta am conversat (cu google translate) si livreaza in Ro pt 9,5 euro. Numai sa vb si tu inainte.

http://www.ebay.de/sch/Schuhe-fur-Madchen-/80922/i.html?_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssn=lemgo_city&_trksid=p3911.c0.m282

Chiar, daca am face oua! Ne-am uita la o lumina si am stii si sexul
Si Patrick vrea fetita. Si ii va da el sa manince si o culca si are grija de ea Sa o facem numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Ella am comandat ghete Mounty, vreau sa vad daca nimeresc masura - noi am ajuns la 30. Ieri au sosit si cele Timberland de pe amazon si sunt 30 si mi se par cam fixe.
Si trebuie sa gasesc pantaloni grosi dublati cat mai repede, sotul meu il duce pe Matei la gradinita in blugi si sosete sa se caleasca si de dimineata era cam frig. De fapt ii e lene sa-i puna ciorapi lungi caci Matei nu se descurca prea bine la imbracat/dezbracat.

Si eu vorbind obiectiv am zis ca nu mai fac nici un copil, sotul a zis ca este alegerea mea. Si am ramas insarcinata a doua oara la 39 de ani, dupa ce prima sarcina s-a lasat mult asteptata. Asa ca nu se stie niciodata ...

Tamara, Matei si

Mergi la inceput