Viatza in Germania - cap.71

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui karula

Pai, da, ar fi simplu, dar nu e nicio propozitie
E doar nume de domeniu web, fiind vorba de un site tip "bazar", de la imobiliare la masini second, de exemplu. Si cuvantul asta generic e important mai ales pentru optimizare in motoarele de cautare, deci trebuie sa fie unul banal, des utilizat, dar sugestiv.
Daca ar fi avut doar sens de "promotie", cum zice Miriluta si cum am dedus si eu din dictionare, nu merge :(
Daca are si senurile spuse de tine, Sunshine, e perfect.
Multumesc ca va bateti capul cu mine!

Daca asta vrei sa spui, e OK. Schnäppchen inseamna chilipir, oferta promotionala, afacere avantajoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Miriluta,

Polemici poti sa incepi daca vrei. Numai ca intrebarea e: despre ce polemizam, de fapt? Despre sentimente sau despre existenta unor aspecte vizibile? Ca nici una nici alta nu se poate contraargumenta. Existenta unor aspecte nu se poate polemiza, ele exista. Sentimentele nu se pot polemiza pentru ca sunt foarte personale si nu reprezinta adevarul absolut. Prin exagerari de genul 'lapte si miere in OlandA' dovedesti ca de fapt nu ai nici un contraargument teoretic ci doar vrei sa extrapolezi o parere persoanala, aducand-o la un nivel ridicol. Tu nu poti impiedica pe nimeni sa analizeze, compare, evalueze doar cu argumentul 'aici am ales sa traim'. Ce reprezinta pt tine 'aici am ales sa traim'? Si de ce crezi ca pt altcineva ar trebui sa reprezinte acelasi lucru ca si pt tine? Pe baza carui standard sau calapod?

Tinatache, nici pe mine nu m-ar deranja daca neamtu ar masura de 2 ori si ar face o data bine. Dar din pacate din experienta mea, masoara de 2 ori si il chem de 3 ori sa repare ce a masurat de 2 ori Si de multe ori mai au tupeu sa ceara bani pt reparatie...Ieri am vorbit cu un vecin si printre altele mi-a povestit de un coleg roman de care el era f. mandru, un muncitor extraordinar de bun...Nu e singurul neamt care imi spune asta. Probabil il intrecea la masurat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Karula, un exemplu fain pt cele doua cuvinte este reclama de la magazinul de pantofi Deichmxx: ....Gutes Geschaeft zum Schnaeppchenpreis....afacere buna la pret de chilipir...unii pe aici tind sa-i ofere o usoara tendinta negativa mai ales in combinatia de Schnaepchenjaeger...n-as putea sa-ti zic insa de ce ..multe sunt prea subtile pt noi gen nu mai zicem putzfrau ci raumkosmetikerin....

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ei, aia mi-era, Sunshine, de eventualele conotatii negative (peiorative) ma tem, si s-a intamplat sa am nevoie de subtilitati in germana fix la inceput de drum...
Cu vanatorii de chilipiruri e cam limpede nuanta peiorativa.
Miriluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!

detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi

va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!

detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi

va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

am sa trimit si eu in paypal ceva euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Kari,multumim!ca de obicei,alaturi de mine!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina78 spune:

buna,
sunt noua prin zona, va salut in primul rand pe toti.
Tot caut medici romani prin zona Stuttgart si nu gasesc, ma puteti ajuta cu ceva adrese va rog?
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina78

buna,
sunt noua prin zona, va salut in primul rand pe toti.
Tot caut medici romani prin zona Stuttgart si nu gasesc, ma puteti ajuta cu ceva adrese va rog?
multumesc.

corina, bine ai venit ! Uite, se pare ca medicul asta ginecolog stie romaneste si cunoaste si alti medici romani:

Varsani, Anton, Dr.med.
Ostendstr. 60
70188 Stuttgart
Tel: (0711) 283281

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina78 spune:

Multumesc mult tinatache, eu as avea nevoie de un medic de casa si unul pediatru pentru Justina (3 luni ).Dar ai dreptate poate stie medicul ginecolog si alti colegi romani, sau poate mai stie altcineva de pe forum.
Deci zona Stuttgart, Ludwigsburg.
Multumesc inca odata

Mergi la inceput