Carucioare Sport - Quinny Zapp?
Buna! vreau sa cer niste pareri vav de carucioarele sport, caut ceva cu 3 roti, usor, cat de cat stabil si rezistent, pliabil la dimensiuni mici, sa incapa in portbagajul unui Fiat Panda. As lua un Quinny Zapp, bebe meu are 7 luni jumate deja insa unii mi-au zis ca nu e pt. copii asa mici, pentru ca nu se rabateaza deloc spatarul si nu poate dormi. Mentionez ca acesta ar fi al doilea carucior cu destinatie exclusiv drumuri scurte, calatorii, etc. Pentru drumuri dificile am deja unul de care sunt foarte multumita, insa este fff greuuuu
Multumesc in avans pentru ajutor!!
Raspunsuri
adialex spune:
Buna! si eu sunt interesata de un carucior Quinny, si am analizat unul foarte bine in Miniblu si pare foarte usor de manevrat;
acesta pe care l-am vazut avea spatar rabatabil, am inteles ca este modelul nou, 2011; se lasa foarte mult pe spate, bb poate dormi bine in el; mie mi-a placut foarte mult.
tierry spune:
un raspuns si ppentru sufletul meu!
Acum, intrebare: modelul era Zapp sau Zapp xtra? Stiu ca cel de-al doilea are spatar rabatabil, etc. insa trebuie sa scoti scaunul si apoi sa pliezi cadrul separat. Asa era cel din Miniblu? Si apropo, ti s-a parut greu de pliat? Cam la ce pret il vindeau? Multumesc!
adialex spune:
era zapp xtra; se plia foarte usor, si se facea destul de mic, adica pt concedii era super; dar uite ca nu imi aduc aminte sa se plieze cadrul separat de scaun; azi ma duc in mall, si intru la miniblu sa vad cum se pliaza ; iti spun diseara; pretul era undeva la 1400 lei.
tierry spune:
Da, la xtra se detaseaza scaunul de cadru, cadrul se pliaza iar scaunul ramane asa. Ar fi si asta o varianta, insa tot nu e asa compact cum as fi vrut. Am fost si eu ieri la Miniblu aici in oras, aveau doar Zapp si Buzz (zapp era la 1000 lei iar Buzz la 2200). Bun ca aveau si un Stokke da' la 4600 lei sa dai cu el prin gropi zau de merita
Eu cred ca o sa iau un Zapp, am facut o proba cu copilul si mi s-a parut ca sta relativ OK... bun nu cred ca e de cursa lunga, pana bebe nu are un an.... insa pt. urgente cred ca e mai comod decat unul din asta foarte greoi.
tierry spune:
Off-topic: multumesc cui a mutat postarea, e mai OK aici si poate primesc mai multe raspunsuri! Thanks!