Fulgusorii de nov.dec2009{15*}
Raspunsuri - Pagina 7
sunshine2009 spune:
'Neaza, ma reped si eu la o cafea ca sunt la lucru si cu ochii cat broasca. O zi faina sa aveti!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
ce canicula 

am intrat in bucatarie ca sa fac supa pentru cand se va trezi JR dar nu am rezistat prea muolt..sper doar sa-i placa papica
azi i-am pregatir supa de pui cu dovlecel...sa vedem cum iese..si daca ii place juniorului...
azi naste si prietena mea...sunt cu emotiile pana in gat , abia astept un semn....
voi cum faceti fata caldurii asteia?
Mamica lui JR
A_driana spune:
vias sanatate la prietena si la bebelus
roxy daca tot zici ca citesi zilnic, d c niciodata nu spui nimic?
lady tu, pe unde taci? Becca? burtica?
eu mor pe caldurile astea, cand simt transpiratia prin par imi vine sa mi-l smulg
...nu-mi place deloccc si trebe sa gatesc zilnic
acuma gatesc o friptura de porc cu cartofi pireu...azi va manca pt prima data si David porc...nu va mai spun cate grade sunt in casa 
inainte sa se culce a papat o farfurie plina de supa de fasole verde, si la 16 papa fripturica cu pireu...
si restul fetelor faceti prezentaaaaaaaaaaaaaa 
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Io plec la mare, pt.w-e, la noapte!
Io...ce sa mai zic...mor de cald...Rebecca obraznicii cat cuprinde..are niste tantrum-uri..biggest deal on top of de hill
.Trec ele..pe sina neuronilor mei!Ce sa-i faci?!De-ale prunciei valuri!![]()
Pe dupa 15 merg sa fac morfologia fetala la Iasi!La doc Socolov..cred!Daca am mai zis..scuze..scriu la doua odisei deodata![]()
Cam atat din Moldavia lu'Stefan!![]()
Am poze pe FB, in postura de nuna mare..cin' nu le-a vazut!
Adriana..felicitari pentru casutza noua!
Roxaly...iar a plecat tati?Damn...ce greu trebuie sa va fie!!
Vias...ma bucur ca JR e ok!Tu.te-ai mai angajat?Daddy vostru mai poate de munci?Tu cu boala ta?Iei tratament?E ok...te simti bine?!
Cu "amicii tai" care mai e treaba?S-au lasat de activitatile de
?
Lauriciu!!!Miss you!!!!
Katy?
Bussy...voi?Tati?Pruncii?Unde esti?Nici pe FB nu te mai vad!
Alexxa...gata CO-ul lui tati?Pup plimbaretii!Ai mai pictat?![]()
Lorelix..ne abandonat..nu mai intra ever cred, Getik la fel, Rody, crys_oanna...le mai vad pe FB si ne mai salutam!
Sunshine..la fel...Eh...din cate stiu putine odisei au rezistat pe acest forum..datorita timpului...grijilor cotidiene..uitarii..etc!
Eu ma bucur sa fiu alaturi de voi atata timp cat imi va fi permis sa fiu!
Magda...ce mai faceti voi?Cum rezistati caniculei?Tati cmf, e ok?
Gabitza...voi?Ce fac mucosii?In special Dragos!Ati terminat terapia?Se vad rezultatele?
V-am pupat si ne mai auzim luni!
*Blackmoon Lady
16+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
roxyaly spune:
fetele vin si eu cu o intrebare....voi le dati copiilor masline?
va puuuuuuuuuup
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
MyLady distractie maxima la mare, ma bucur tare mult petru voi!
Iar ca nasica ai fost foarte frumoasa! Bravo!

Mamica lui JR
magdaz_ina spune:
Si Rares mananca masline, eu am crezut ca sunt ok.
Asta seara Rares a facut febra, are rosu in gat si am trecut pe antibiotic ca sa fie bine pana duminica cand plecam la control in Germania. Luni avem programarea iar miercuri ne intoarcem. Iarina abia asteapta sa admire peisajul din avion. ![]()
rares - clipe in spirala norocului

aromata