Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

da..da

scuze

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Neatza zanici....unde umblati?!

Noi fugim in parc!

Tre' neaparat sa facem o intalnire virutala cum era pe aici altadata!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Asa dimineata , in parc ?Ce matinale sunteti .Si Stefanut s-a obisnuit de la mare sa fie scos pe plaja de cum se trezea si acum cere la fel Dupa ce-si bea laptele imi face semn cu manuta " tai-tai , tai-tai " ca el merge pa...si daca vede ca nu reactionez,imi aduce si sandalutele

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

buna ziua si de la mine...am reusit in sfarsit sa-l fac pe JR sa doarma devreme asa mai merge, iar diseara sper ca la 21:00 sa fie la nani...

Noi am fost si ne-am plimbat putin prin oras, am hranit porumbei, am mers, am alergat, a mancat si acum somn...merg acum repede-repede sa strang prin casa..

O zi faina la toata lumea!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
va servesc o cana de lapte cu biscuiti

noi suntem bine, David ii din ce in ce mai scump, vorbeste, se agita, gesticuleaza de numa numa

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Helo....

o zi buna va doresc...si soare-n suflet!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

da' ce-i asta mai?????
intrati doar sa dati binete si gata, plecati????

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

na hai sa mai spun cateva cuvinte , ca acum am timp
despre David: incepe sa spuna multe cuvinte, cum poate el evident, nu le rosteste corect, dar ii asa de scump cum vb....ii cumintel tare dar mai face si nazbatii....ii ,foamea' de pe lume, baga la burtica f bine...poate fi canicula, poate fi rece, criza sau orice, burtica lui trebe sa fie plina...si mie asta imi place mult
cu olita nu stam nicicum...adica, mi-o aduce, imi spune prin gesturi sa-i dau scutecul jos, se asaza, sta mult si bine, dar nu face nimic...cand il las fara scutec prin casa sau prin sat, face pe unde apuca fara nici o jena........asa ca o lasam moarta ,pb' asta deocamdata
cam de o luna bea lapticul lichid, si bea destul de mult

despre noi si ap: suntem tare nerabdatori, ieri a fost evaluatorul sa evalueze , asteptam sa-si dea acordul si sa trimita dosarul la Fond...mai dureaza cam o luna....
eu caut ca zapacita si ma tot uit dupa canapea+fotolii, mobila de living, de bucatarie, de camera mica si hol...sunt tare nehotarata
eu caut de pe-acuma, apoi noi mobilam peste vreo 3-4 luni, dar vreau sa fiu cu temele facute
si abia astept sa vad cheile in mana....o sa mergem zilnic in el sa ne uitam, o sa suspinam de bucurie si o sa plecam

cam atat de pe la noi
si canicula insuportabila

raport complet?
va pe toate...si mai scrieti, eu intru zilnic dar nimeni nu zice nimic

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

iaca am aparut si eu ca magarul in ceata.......

va citesc zilnic asa ca sunt la curent cu toate noutatile.

despre noi suntem ok, Matei ii foarte vorbaret, deja leaga 4-5 cuvinte, ii dependent de mine, nu sta cu nimeni , nu vrea la nimeni in brate nu stiu ce sa ma fac.adevarul e ca doar eu am stat cu el.

saptamana trecuta am fost la mare la Mangalia, a fost nasol, ploaie si furtuna de nisip asa ca am stat doar 5 zile.a inceput si el in sfarsit sa manance nepasat asa ca ii mare sarbatoare la noi acasa.

tata al nostru ii dus in Italia asa ca suntem singurei acasa

va pup ca s-a trezit si mai vorbim

va puuuuuuuuuuuuup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

dupa o zi maraita, JR a facut febra acum a adormit, e repriza a doua rau e ca nu mai deschide gurita la medicamente, abia , abia am reusit sa-i dau 2.5 ml de panadol..restul..vedem cand...offfff, ca asa suparata sunt

A_driana ma bucur tare mult pentru reusita voastra si sa stii ca astept petrecerea de "casa noua"

Roxyaly ma bucur ca ai reusit sa mai intrii pe aici, chiar ma gandeam la voi zilele astea. Pup Mateiul vorbaret

ma duc sa vad ce mai face puiul mic..

Mamica lui JR

Mergi la inceput