Fulgusorii de nov.dec2009{15*}
Raspunsuri - Pagina 4

allexa06 spune:
Ca ai slabit,eu nu cred ca este ok, in sarcina...pui,nu slabesti.Dr ce ti-a spus ?
Marcel a mers cu mine la fiecare consultatie, si ce daca sarcina era mica, el se uita acolo in monitor,era fericit a vrut sa asiste si la nastere,dar nu i-a permis doctorul
.
Uite vezi, majoritatea au,ori doi baieti( ca noi ),ori doua fete...Magda are fata si baiat, aaaaa si Gabitza,gemenii
..dar lasa,daca este sa fie fetita...sanatoasa sa fie
http://community.webshots.com/user/allexa06

magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 dupa doc.pare a fi fetitza,dar vom sti sigur dupa 18 sapt. sunt fericita!cred!voiam baietel.inca mai sper sa se intample o minune ![]() am slabit doua kg de luna trecuta..de la 74 la 72e rau?e bine?ce stiti? ![]() |
Pentru Becca este mai fain sa fie fetita !

Cu slabitul la inceputul sarcinii este ok, asa a fost si la mine in ambele cazuri, de la greturi.

Dupa cum a spus si doctorul, bb este bine !

rares - clipe in spirala norocului

pishko spune:
Si eu am auzit de gravidute care au slabit la inceputul sarcinii tot din cauza de greturi... daca dr zice ca e ok, e ok ...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

sunshine2009 spune:
Lady, eu am batut recordul la slabit, in prima jumate de sarcina s-au dus 6 kg, din cauza ca mi-am dat...si sufletul, dar apoi ...am recuperat nu gluma si bb nu are nimica,
exista aici un medicament care este voie sa-l iei in astfel de cazuri, depinde de parinti daca vor s-au nu. La mine a fost nu-l iau=nu pastrez nimica mancare, deci am ales raul mai mic. Important e ca doctorul sa va monitorize si sa vada daca la Bb e totul bine.
Ce dor mi-e de burtica...controale...tot pachetul, ce mai...sotul a fost absolut tot timpul alaturi, de la primul control si pana la nastere, el a fost si primul care a vazut...culoarea parului.....of, sa vina si la noi odata momentul asta iara...
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

A_driana spune:
'seara
lady ma bucur tare ca totul este bine...orice ar fi, sa fie sanatos
si eu am slabit in primele luni, de la vomat non stop nici nu ma mir...si am recuperat apoi si puiu a fost marisor bine...
si cubis a fost cu mine peste tot din prima clipa in care am aflat de sarcina, si de sarcina tot impreuna am aflat
Adriana, mamica pufarinului David

My_Lady0091 spune:
Si Sebi era acolo,dar daca d-na doctor nu l-a chemat inauntru(deobicei invita), doar nu era sa dea buzna peste ea!Si el a fost cu mine la fiecare eco,cand a putut!
Nb, fete!
*Blackmoon Lady

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

My_Lady0091 spune:
Neatza....trezirea somnoroaselor!
*Blackmoon Lady

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

pishko spune:
`Neata! Si noi doar ce ne-am trezit usor usor... al` mare inca doarme ca a avut dimineata party... eu nu l-am auzit... asa mi-a zis al meu... a fost frumoasa trezirea in dimineata asta m-am jucat din pat cu emma printre gratiile patutului ei... asa o scumpa!
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

sunshine2009 spune:
'Neatza fetele, trezirea la ...
Noi ne-am bucurat ieri de o zi superba de vara asa ca am dat repede o tura pe la balta unde evident ca ne-a prins un pic si pe noi soarele.
Pun mai tarziu niste poze pe fb.
O zi faina va doresc
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

allexa06 spune:
Buna dimineata !
Sunt si eu prezenta la cafea
http://community.webshots.com/user/allexa06