Fulgusorii de nov.dec2009{15*}
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
M-am intors.
treaba sta asa:
-bebe e ok.cel mai important!are 300 gr.e fetitza 100%..i-am ascultat inima pe doppler!
-eu....nu prea
doc. nu stie daca s-a eliminat dopul gelatinos sau nu.daca da-pierd sarcina.secretia mea e un pic lipicioasa ca o gelatina..transparenta
sanage nu mi-a mai curs.decat niste vagi urme am vazut pe chilot!
ea spune,doc. ca e de la activitatea
..de aseara
..deci pauza activitati din astea toooooata sarcina!
-tre' sa stau lata-n pat, n-am voie efort deloc!
-medicamente...duphaston la greu..toata sarcina...el mi-a omorat ficatul si sarcina trecuta
.
cam atat.ma rog sa nu mai am contractii si nici sangerari...si cel mai important:sa nu fi pierdut dopul!
*Blackmoon Lady
18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
lady Doamne ajuta 
ma bucur ca bebicul e bine...si sa nu fi pierdut dopul....si activitatile ,acelea' lasati-le pe mai incolo ![]()
ma rog pt voi sa fie bine, ai grija de tine, menajeaza-te atat cat poti 
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
Lady, te asteptam cu vesti bune in continuare ! 
rares - clipe in spirala norocului
pishko spune:
Lady dopul gealtinos se reface cu repaos la pat si liniste muulta... asa am patit si noi... de la un contact am sangerat si am sunat dr si nu mi-a dat nimic.... a zis ca o sa-mi revin si asa a fost... de-atunci nu am mai avut sangerari, dar si ciuciu sex toata sarcina... bine ca e bebe bine... daca e fetita, am cateva mormane de rochite, hainute care mai de care mai dragute... si o sa se nasca cam in perioada in care s-a nascut si a mea... daca vrei iti fac colet mai incolo ![]()
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko daca e fetita, am cateva mormane de rochite, hainute care mai de care mai dragute... si o sa se nasca cam in perioada in care s-a nascut si a mea... daca vrei iti fac colet mai incolo pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |

*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
de ce plangi? ca nu e baietel?
ia si tu partea buna a lucrurilor... o sa se impace mai bine cu rebecca si o sa ai 2 sufletele la batrasnete care or sa te aline... baietii cat crezi ca stau pe langa parinti, nu ca ma plang, dar asa e normal ![]()
vias spune:
Lady in pat!!!! ai auzit???? si cu sexul...asta este, pauzaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
...lasa ca trece imediat si perioada asta, acum cel mai important e ca fetita sa fie sanatoasa si dusa la termen. 

Pishko maaaaaaaaaaaaaai ...iti dau "na na" pai ce faci tu?????? sper ca ce ai scris mai sus e doar incurajare pt Lady...da???????

si cu mii de scuze 

pt Sunshine, un sincer si un calduros "la multi ani".

da' cinsteala unde e?????![]()
pupici pentru toate fetele 

Mamica lui JR
pishko spune:

ma tem ca e adevarat... din punctul de vedere al mamei e greu de acceptat, dar din punctul de vedere al sotiei e de neimaginat altfel... daca intrebi orice femeie nu cred ca si-ar dori un sot mamos... asa ca eu mi-am luat gandul de la prea multa afectiune de cand am aflat la eco ca ca e baiat ![]()
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
![]() ![]() ![]() *Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit Rebecca
|
Nup...plang pentru ca iar "imi dai" fara interes si obligatie...ma fac sa plang faptele facute din suflet!
Sexul copilului e neimportant acum..sa fie sanatos si sa traiasca vreau.Atat!

*Blackmoon Lady
magdaz_ina spune:
Eu sunt de parere ca baietii sunt mai "lipicosi" si tot parerea mea este ca doua surori se inteleg mai bine decat sora cu fratele. ![]()
rares - clipe in spirala norocului