Copiii mici ne cunosc gindurile
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Depinde care din voi trei e copilul si care mama...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
si_monna spune:
fata mea e mica ca sa pot spune ceva despre legatura asta "telepatica", dar intre mine si mama clar exista. mi s-a intamplat de nu stiu cate ori sa o sun si sa imi spuna ca se gandea la mine sau ca vroia sa ma sune si invers. ultima oara cand fusesem la ea facuse aceeasi mancare ca si mine (si eu care ma gandeam ca schimb meniul...). bine, ca astea mi se mai intampla si cu sotul cateodata. cred ca tine de relatia cu persoana respectiva.
rala spune:
Fata mea de 9 luni tocmai m-a uimit weekendul trecut: ne uitam impreuna la un film cu un catel (ea iubeste cateii, as aca statea langa mine si urmarea filmul). La un moment dat cainele respectiv se pregatea sa moara, si desi imaginile nu sugereau efectiv acest lucru, copila mea a inceput sa planga din senin si a tinut-o asa pana la generic.
Un alt exemplu este nepotul meu care "intelege" ce "spune" verisoara lui: de curand ne-a spus ca "vrea acasa la ea" atunci cand plangea, si de indata ce ne-am indreptat spre iesirea din parc, copila a incetat sa planga.
Acelasi nepot povesteste des ca el are 2 mame: una tanara care este mama lui de aici si una batrana in cer. Si tot in cer mai are 2 frati pe baiat in cheama (am uitat cum) iar pe fata Sofia... Nu stim, este imaginatie sau o lume paralela....
Elle_seb spune:
Da, este foarte adevarat, copiii mici ne cunosc gandurile, insa de multe ori nu suntem noi dispusi sa vedem acste lucruri.
Si intre mine si fi-mea exista o legatura la nivel telepatic, imi simte gandurile mai tot timpul.
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
YLARI spune:
Anul acesta in luna mai am ramas insarcinata. Bucurie mare, ca ne chinuiam de mult, am anuntat pe toata lumea, etc. La nici o luna de la testul pozitiv, intr-o seara, Eva vine la mine si zice "Mami, bebe a mulit" Mi s-a facut parul maciuca dar n-am bagat-o in seama, am schimbat vorba, am atras-o intr-un joc. Peste vreo doua zile mi-am dat seama ca nu mai simteam greatza, nici alte simptome. Am mers la doctor si ... din pacate bebe mic se oprise din evolutie... Mi se intampla sa ma gandesc la asta. Oare ce o fi fost?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Anul acesta in luna mai am ramas insarcinata. Bucurie mare, ca ne chinuiam de mult, am anuntat pe toata lumea, etc. La nici o luna de la testul pozitiv, intr-o seara, Eva vine la mine si zice "Mami, bebe a mulit" Mi s-a facut parul maciuca dar n-am bagat-o in seama, am schimbat vorba, am atras-o intr-un joc. Peste vreo doua zile mi-am dat seama ca nu mai simteam greatza, nici alte simptome. Am mers la doctor si ... din pacate bebe mic se oprise din evolutie... Mi se intampla sa ma gandesc la asta. Oare ce o fi fost? YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
E minunata Eva ta!!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rala Fata mea de 9 luni tocmai m-a uimit weekendul trecut: ne uitam impreuna la un film cu un catel (ea iubeste cateii, as aca statea langa mine si urmarea filmul). La un moment dat cainele respectiv se pregatea sa moara, si desi imaginile nu sugereau efectiv acest lucru, copila mea a inceput sa planga din senin si a tinut-o asa pana la generic. Un alt exemplu este nepotul meu care "intelege" ce "spune" verisoara lui: de curand ne-a spus ca "vrea acasa la ea" atunci cand plangea, si de indata ce ne-am indreptat spre iesirea din parc, copila a incetat sa planga. Acelasi nepot povesteste des ca el are 2 mame: una tanara care este mama lui de aici si una batrana in cer. Si tot in cer mai are 2 frati pe baiat in cheama (am uitat cum) iar pe fata Sofia... Nu stim, este imaginatie sau o lume paralela.... Mama de Maia 14 noiembrie 2010 "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Ma gandesc... mama baietelului (nu stiu daca iti e sora sau cumnata) a avut pierderi de sarcina?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
n/a spune:
Legatura dintre mama si copil nu este o noutate pentru nici o mamaica numai ca este atat de fireasca ca nu se face mare caz din asta. Fiecare mamica este fara doar si poate interconectata la propriul prunc. Eu cand vreau sa ies din casa, nici bine nu apuc sa ajung sa ma ridic de pe canapea cu acest gand ca vine cu incaltarile lui la mine saus e agata inexplicabil de mine. La inceput m-am gandit ca este de vina limbajul nonverbal, gesturi sau grimase. Daca nu suntem capabili sa avem discutii, fiind atat de mici, atunci ei, fiind extrem de destepti, si intelegand mai multe decat credem noi necitesc din priviri. Stim cu totii ca ochii sunt portile catre sufletul nostru. Poate avem in noi sa citim gandurile celor iubiti, si cum copiii nostri ne divinizeaza... e cat se poate de natural.
Si ca sa iti raspund la intrebarea ta si la cea pusa indirect... cu timpul efectul dispare. Sunt mamica de doi si cea mare are 6 ani iar cel mic are 1 an si 4 luni.
Sa ai o zi frumoasa.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
miri2007 spune:
Foarte interesant si profund subiect!
Cred in legaturile telepatice! Experimentez si eu cu fiul meu si chiar si cu sotul ( de...suntem impreuna de ceva ani buni)
Cat despre ce ne zic si ce simt copii nu imi vine in gand decat un moto pe care l-am citit la o gradinita (nu voi da numele aici ca nu despre asta vorbim) zilele acestea (caut gradi particulara si tot cauta) si am citit pe site-ul lor asa: Fiecare copil este un gand al lui Dumnezeu! Experientele de aici sunt o dovada!
Sanatate multa
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
Mercedes spune:
Nu doar copiii mici ne cunosc gandurile
Am avut/am mai multe exemple din familie
Tin minte relatarea bonei de acum 6 ani si un picut atunci cand era acasa cu fiul meu si eu eram la maternitate. Vroia neaparat sa vorbeasca,,acum,, cu mami (avea 6 ani atunci)si exact in minutele alea o nasteam pe surioara lui, probabil a simtit ca se intampla ceva.
Aproape zilnic sunt pe acceasi lungime cu fiica mea ori cu fiul meu si deja zambim unu la altul... incep ori eu ori unul din ei si continua celalalt.
Apropo si cu sotu intr-una din zile vroiam sa iau patru placinte atunci cand eram intre schimbatul celor doua tramvaie, nu am mai luat pentru ca a venit tramvaiul nr.2 si riscam sa stau minute bune in asteptarea celuilalt in schimb... a venit sotul tot cu patru placinte la 10 minute dupa ce am ajuns eu.
PS Sa nu credeti ca suntem mari amatori de placinte .. poate luam la doua trei luni...