Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Poftiti !!!

Diana, Ane, felicitari pt bebeii grasunei si sanatosi

Azi ma duc si eu la morfofetala, va spun cand ajung la birou cum e bebe

pe toate si sa aveti o zi fff buna!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit dupa mirosul de cafea, anne
sunt chiauna complet, de oboseala...
revedere placuta cu bb!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata...pe racoare
baietii mei dorm si am si eu ragaz un pic. ca tot m-am obisnuit cu viata buna, am avut un we singura acasa mi-am auzit gandurile...minunat, mai vreau
mada felicitari pentru rezultatele de la eco
felicitari pentru toti bebelunii vizualizati zilele astea, sa fie sanatosi si sa se nasca cu bine si bafta fetelor care fac eco azi.
eu n-am vesti. daca tot am fost solo in we am facut trierea hainelor lui fi-miu, a hainelor primite de pe la prietene, a biberoanelor (apropos, cele de la avent nu mai curg, au o garnitura suplimentara, am primit si d-alea si am vazut, s-au desteptat baietii) si le-am sortat pe caprarii, sezoane, dimensiuni si culori. rezultatul e ca nu mai am rabdare sa-mi vad fata si s-o smotocesc un pic
fata mea tot cu capu in sus, sau cum bine zicea cineva aici pe forum, cred ca e ma-sa cu curu'n sus. no, asta e, daca va binevoi sa se intoarca f bine, daca nu, ce sa mai zic, imi fac curaj pentru cezariana.
am facut si eu testul pt diabet, asta dupa ce avusesem o insomnie de zile mari de la 2:45 la 5:30 noaptea...am ajuns la analize la 8:30 pe 2 carari. si dupa ce imi da sa beau sinistrosenia aia dulce imi zice asistenta: vedeti ca vi se va face somn rau evident nu am avut un pat pe care sa stau, ci doar un scaun, dar a trecut repede ora, am palavragit cu alta gravida in aceeasi situatie cu mine.
dar adevarul e ca nu stiu cum am plecat de acolo cu masina, ma scurgeam de oboseala si alta nu. sper sa iasa rezultatele bune, deocamdata vad ca nu-s gata.
arleza, luny, baby, mai protejati-va si voi fetelor de tristetile si tragediile lumii in perioada asta. eu n-am avut nici macar curiozitatea sa ascult vreo stire legata de subiectul cu giulestiul. si nu e de nepasare, ci pentru ca stiu ca m-ar afecta tare si efectele, chiar daca nu se simt imediat, tot se simt in timp.
ma duc sa pun de cafea ca prea miroase bine ce beti voi acolo

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 28+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Ralu, stiu ma... de obicei, asa fac... ieri am reusit sa ma tin departe de detalii pana pe sera, pe la 6, cand intamplator am nimerit la tv o transmisiune din fata maternitatii, si pe Bianca Brad vorbind... atunci m-a dat peste cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

dupa concediu!

ce greu e la munca fir'ar sa fie!

am fost si eu 4 zile la mare si 4 la munte, si cand m-am intors in Bucuresti au inceput problemele cu somnul, cu respiratia din ce in ce mai greoaie, picioare umflate ca un balon...in rest suntem bine.
Cateva pozulici pe FB http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150289963414879.355012.825609878&type=1
Sa nu radeti de butoiasul de mine dar am inceput sarcina de la 80kg si de atunci am pus inca 7, dar am vazut ca nu sunt singurica care a plecat in exces.

mi-era tare dor de voi, si ma bucur tare sa aud ca LIA si bebicul ei sunt bine, ca baby-r dei a avut si ea prb este bine acum, ca mada s-a linistit, la fel si dana n..

discutiile care mai de care mai interesante, si tot imi notez, ca fiind la primul bebe trebuie sa invat din experientele celorlalti, asta pana voi invata din propria mea experienta.

felicitari celorlate fete pentru rezultatele bune la eco, si bafta celor ce au eco azi, sau zilele urmatoare.

LA MULTI ANI si numai bine, tuturor sarbatoritelor, cu scuzele de rigoare pentru intarziere!

si sa avem parte toate de sanatate si sarcini usoare pana la termen!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

si actualizare semnatura!

inca 16 saptamani

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Si eu tot la munca si tot greu..abia ma urnesc dimineata...Oricum am inceput numaratoare inversa, mai am 6 saptamani si gata...abia astept sa imi fac program de voie cu Emily, o sa fie ea la gradi dar o sa avem timp intre fete pana in decembrie.

Noi am inceput renovarea camerei copiilor , am terminat parchetul, acum "construim" dressingul, arata tare bine, dar si dureaza muuult, sper sa terminam tot pana in decembrie, pt vrem sa schimbam parchetul si la noi in camera, si in sufragerie + sa zugravesc bucataria.... Nu stiu daca e instinctul de cuib dar parca asa suna...

Diana felicitari pentru rezultatele bune la eco!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 22+

Mergi la inceput

Alinuk, bine ai revenit, imi pare rau ca nu pot sa vad pozele de la job..
Mada, deci ai trecut la 'nesting' deja
bai, eu recunosc ca-s ingrijorata din cauza atitudinii mele.. nu stiu daca ma intelege careva, sau daca voi reusi exact sa exprim ceea ce simt... adica... inca nu am spiritul ala de 'vine bb', cum aveam la Matei, si nu stiu de ce, mi se face si frica sa ma gandesc... concret, nu am cumparat nimic, nu am aranjat nimic, nu am sortat hainutele de bebe ramase de la Matei, parca tot am senzatia ca-s la inceputul sarcinii si mai e ATAT de mult timp... si de fapt... nu prea e, ptr ca in ultima luna e greu sa le faci pe toate, nu trebuie lasate atunci, pe ultima suta de metri.. parca sunt cumva panicata, amortita, si nu pot sa misc nimic... eu nu eram asa... or fi hormonii de vina... mi-e greu acum sa ma mai imaginez cu cei doi baieti, facand toate cele impreuna, mi-e greu sa-mi imaginez viata de zi cu zi... desi asta mi-am dorit, si inainte de a ramane, numai asta imi imaginam! acum, parca m-am dedublat si vad totul de undeva de sus, parca nu mi se intampla mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Gata cafeaua fetelor? Eu tot cu masina de cafea stricata, asa ca astept pe la colturi sa beau o cafea buna. Sper sa mai rezist pina cind incep astia munca in Italia sa pot sa imi comand masinutza.

In alta ordine de idei: Mobila in camera copiilor a venit si am oprit doar patul. Dulapul arata dezastru, asa ca dupa ce m-am gandit sa le dau a doua sansa si am fost de acord sa il refaca, m-am razgandit. Asa ca sunt in cautare de dulap si trebuie sa gasesc detul de urgent, ca m-am apucat sa dau jos din pod hainute de bb pina in 6 luni de la fi-miu si cu cele primite si cu cele cumparate m-am procopsit cu vreo 5 cutii mari cu haine pe care trbuie sa le pun undeva. Deocamdata stau cu 2 stive de cutii pe un hol de la etaj si nu imi place deloc...

Am fost si mi-am facut analizele ce mi le-a recomandat dr-ul si acum astept interpretarea lor de la el ca i le-am trimis pe mail. Singurele rezultate care nu sunt in limite sunt NEUT care sunt mai multe, de limfocite care sunt mai putine si glicemia care e sub limitele normale.

BABY-r ce bine imi pare ca esti mai bine.

LIA tot m-am tinut sa te felicit pentru cum arati si pentru temperamentul tau atat de vioi si voios.

ALINUK pe unde ai umblat?

Cine intreba de CELULE STEM??? Eu am inceput sa ma uit, dar mi-am cam prins urechile. Sunt prea multe optiuni ca banci de depozitare si ca tipul de tesuturi, singe si alte celule care pot fi depozitate. M-am oprit deocamdata sa ma documentez mai indeaproape la Future Health Biobank, Cord Blood Center, Cryo-Save si regina Maria. Oricum astept targul din septembrie sa ma duc sa ma documentez mai bine.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luny nici eu nu le fac chair de placere, ma cam imping de la spate… Vreau sa ma debarasez de ce nu imi trebuie si sa organizez apartamentul cat mai ergonomic posibil...Avem 70 de m˛ si trebuie sa folosim inteligent spatiul asta daca nu vrem sa ne calcam pe bataturi

Si eu am "atacuri de panica" cand ma gandesc cum o sa ma descurc cu 2 unul la scoala, altul la cresa, pe care sa il duci primul…Sper sa ne descurcam, oricum e musai…

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 22+

Mergi la inceput