cu ce imbrac ?
Am cateva bluze cu bretele, de sub piept largi, si lungi pana sub fund ( nu stiu sa explic ). Problema e ca nu stiu cu ce fusta/pantalon sa le imbrac, ca nu-mi place cum arata cu nimic din ce am.
Of...
Sfaturi?
Raspunsuri
pitzinuca spune:
mie mi se par potrivite si cu fuste de doc/in/blugi drepte, un pic peste genunchi, si cu sandale simple.
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
rory76 spune:
Depinde ce look vrei sa obtii...si cum arati tu ca si conformatie. Penrtu un look hippie poti sale porti cu blugi evazati, mai ales daca esti slabuta,arata foarte bine.Si cu sandale platforme.
Sau cu blugi din astia gen colanti, cum poarta fetele acum...cu balerini. sau cu pantaloni scurti stramti de blugi daca ai picioare frumoase...deci,depinde. Mai bine zi ce ai tu prin dulap sa iti zicem daca merge sau nu.
boticelina spune:
Eu le-as purta cu blugi skinny, cu pantaloni de in sau satin lungime 3/4 (capri). Fusta as alege ceva de blugi, model clasic/sport, peste genunchi
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
sorinsonia spune:
Lungimea fustelor e pana la jumatatea genunchiului, dar parca nu pica bine cu fuste, chiar daca sunt clasice, simple, drepte.
Androix spune:
Si eu tot cu leggins votez, apoi jeans skinny sau cel mult drepti.
In general bluzele evazate nu le combin tot cu jeans evazati sau cu fuste ca arat ca un brad de craciun.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andacos spune:
Am uitat sa spun ca leggins 3/4 sau de aia pina la genunchi(nu stiu exact daca tot leggins se numesc)ca doar e vara si cald!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
pitzinuca spune:
dragele mele fane leggins, lamuriti-ma si pe mine: nu se spune leggings?
multumesc
_
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca dragele mele fane leggins, lamuriti-ma si pe mine: nu se spune leggings? multumesc _ mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Da nu pari deloc nelamurita...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!