Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Ylari, ai primit rezultatul?

Finn Constantine 15.10.2009

Da.
Deci, ajutor:

Luni = 1,3
Joi = 2,4

Ce inseamna? E aproape dubla in doua zile. Dubla ar fi fost 2,6 dar nici 2,4 nu e departe. So??????

YLARI in loc sa te lamureasca beta mai rau te-a incurcat.Stiu ca suna oribil dar nu poti decat sa astepti.Daca e bebe e bine primit,daca nu o sa fie curand. Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu nu cred ca este sarcina,valoarea este f mica dar poate ma insel .Ai luat ceva medicamente?Eu am avut 284 in Z14

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

ylari beta este secretat de placenta si apare pe analiza si daca este o sarcina fara embrion, dar in sarcinile moale beta avanseaza mai rpd decat normal, eu din cate am citit asa fugitiv beta evolueaza greu in sarcina ectopica, urmareste beta in continuare si fugi la un dr si spunei...oricum poate fi si o sarcina normala, care are un debut mai slab, nu toti bebeii sunt in forma din prima, sau poate ai avut o ovulatie mai tarzie si s-a prins mai tarziu decat ai preconizat tu...
deci eu zic sa urmaresti beta si sa vb cu un dr care stie cu ce se papa obstretica si sa speram ca e un bebe lenes, eu cand mi-am facut beta am avut 0,1...
succes si te asteptam cu veti...BUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Peste 5 se considera sarcina. Sunt normale valori mici (sub 5) atat pentru femei neinsarcinata cat si pentru barbati (se secreta si de catre alte tesuturi.
Vedeti aici aceasta informatie (stergeti pauzele puse de mine)
http: //www. copilul. ro/sarcina/test-sarcina/Hormonul-hCG-si-testele-de-sarcina-a5445. html

Nici nu stiu ce sa iti spun, Ylari, am avut si eu valoarea 2 de 2 ori consecutiv, deci la mine nu a crescut. Ar trebui sa intrebi un medic si sa repeti beta peste o saptamana. Daca ai 5-6 saptamani se poate incerca si o eco transvaginala.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna viitoarelor mamici....
Ma alatur si eu voua cu pasi marunti. Eu si sotul meu am hotarat ca este momentul potrivit sa mai avem un membru in familie...asa ca....iata-ma aici....cu emotii la inceput de drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui camcris

neata fetele
am intrebat in capitolul trecut ce parere aveti daca sa mai asteptam sa mai intre Kovacs sa ne dea mai multe detalii despre ea atunci sa o trecem si pe ea in titlu daca sunteti de acord

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

de acord

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

sindrom antifosfolipidic

Si eu de acord.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Poate sarcina e prea mica ca sa i sa creasca valoarea mare. E abia in a 11 zi DPO. Si poate ca abia are loc implantarea de inca nu creste beta mult. Poate e un bebe cam lenos asa cum zice si xdidi
Tin pumnii in continuare YLARI sa fie .

De la mine nimic vesti, stau cumintica acasa si astept sa vina sefa de la job.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand-curand-curand .

Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Ylari chiar nu stiu ce sa iti zic.Nu stiu daca valoarea pana in 5 nu este considerata sarcina, eu penultima data cand am facut beta aveam 3,9 si doctorita a zis ca nu e normal ca trebuie sa scada sa devina 0,1 si asa a si scazut.
Daca este normal pana in 5 sa nu fie luat in considerare ca si sarcina atunci e bine daca nu fii foarte atenta ca in sarcina extrauterina sau ectopica beta creste mult mai incet decat in sarcina normala, nu vreau sa te sperii dar mai bine discuta cu un doctor ca sa nu stai asa si sa ai probleme. Incearca sa iti suni medicul sa il intrebi sa stai linistita.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Poate sarcina e prea mica ca sa i sa creasca valoarea mare. E abia in a 11 ziDPO. Si poate ca abia are loc implantarea de inca nu creste beta mult. xdidi, poate e un bebe cam lenos asa cum zice si xdidi
Tin pumnii in continuare YLARI sa fie .

De la mine nimic vesti, stau cumintica acasa si astept sa vina sefa de la job.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand-curand-curand .

Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Deny sa speram ca abia e implantarea dar daca era asa nu trebuia sa iasa luni la beta valoare de 1,3 daca nu era implantat, atunci luni trebuia sa iasa 0,1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Si eu sunt pentru sa o treci pe Kovacs la titlu!

Ylari, eu n-as mai face teste de sange daca as fi in locul tau. Mai ai putina rabdare pana la ziua 14 dupa ovulatie si vezi ce se intampla. Nici la eco transvaginal nu se vede ceva pana HCg-ul nu creste pana la cateva mii. Daca mai si platesti fiecare test/ecograf, cu putina rabdare salveazi si niste bani.:)

Mihaela, trebuie sa punem de o afacere. :)

Mergi la inceput