Avertismente repetate = inchiderea contului

Avertismente repetate = inchiderea contului | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Niste membrii mi-a atras atentia de-a lungul timpului ca avertismentele care se dau nu sunt luate in serios. Apare un semn de exclamare si nimic mai mult...

Punctul 27 din regulament spune ca:
"De asemenea, Desprecopii.com monitorizeaza numarul de avertismente primite de fiecare user. Dupa un anume numar de avertismente luate intr-o perioada de 6 luni, se procedeaza la inchiderea contului acelui utilizator dupa cum urmeaza:
- 4 avertismente galbene in decurs de 6 luni
- 2 avertismente rosii in decurs de 3 luni"

Ei bine vom trece la aplicarea mai drastica a acestor reguli, mai ales pentru cei care recidiveaza! Deocamdata masura se aplica manual de catre modratori, dar ca sa nu mai apara discutii voi implementa ca aceasta inchidere sa se faca automat (de catre sistem) la primirea avertismentelor repetate!

Aviz colectionarilor de avertismente, le spun de acum ca trebuie sa fie mai atenti! Mai ales dupa ce implementam inchiderea automata a contului!

Offtopic: o serie de useri s-au intrebat de ce am inchis contul lui Accept92. Ei bine acest user are in istorie:
- 4 avertismente rosii la activ (acum l-ar fi primit pe al 5-lea)
- un cont anterior inchis tot pe motive de incalcari regulate ale regulamentului

In baza acestor derapari repetate ar fi trebuit sa inchidem de mult acest cont. Am fost mai mult decat toleranti!